نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: وجود یک خصیصه در DFM و عدم وجود آن در کلاس !

  1. #1

    وجود یک خصیصه در DFM و عدم وجود آن در کلاس !

    سلام.
    از تب اینترنت یک TXMLDocument بگذارید رو فرم،
    حالا View as Text کنید فرم رو،
    خصیصه ی DOMVendorDesc وجود داره،
    حالا اگر سعی کنید که اون رو در ران تایم ست کنید می بینید که وجود نداره!!!

    داستان چیه؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی




  2. #2

    نقل قول: وجود یک خصیصه در DFM و عدم وجود آن در کلاس!

    حاج مچتبی نظری..
    برادر حمزه..
    شاهین جان..
    کسی بهش برنخورده؟ این مساله خیلی عجیبه. آخه یعنی چی ؟ یک Property یا هست یا نیست دیگه، اگر Published باشه میره تو DFM (به شرطها و شروطها) الان این که تو DFM هست چرا اصلا Property نیست؟؟ً!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: وجود یک خصیصه در DFM و عدم وجود آن در کلاس!

    یوسف چرا الکی جو میدی ، به اون DefineProperty دقت کن :

    procedure TXMLDocument.DefineProperties(Filer: TFiler);

    function DOMVendorStored: Boolean;
    begin
    if Assigned(Filer.Ancestor) then
    Result := DOMVendor <> TXMLDocument(Filer.Ancestor).DOMVendor else
    Result := Assigned(DOMVendor);
    end;

    begin
    inherited;
    Filer.DefineProperty('DOMVendorDesc', ReadDOMVendor, { Do not localize }
    WriteDOMVendor, DOMVendorStored);
    end;


    دلفی Property های رو که صراحتا دارای اسکوپ Published باشن در IDE تعریف میکنه ، بنابراین اون تعریف Property بالا در IDE نمیاد ، سورس رو کامل نخوندم و فقط یه بررسی هایی کردم ، به نظر میاد برای از سر باز کنی یا انتشار نسخه اولیه کتابخانه این روند طی شده باشه ( خواستن کارو زود تحویل بدن ;) نون زن و بچشونو بگیرین ، خودت که جدیدا دستت رفته تو خرج ، میدونی چی میگم ... ) در غیر این صورت طرف بسی شوت تشریف داشته ، کلی روش فنی تر برای انجام این کار موجود بود ؛ البته باید کد رو کامل بررسی کرد شاید یه غلطی کرده بعد توش مونده و خواسته با تاکتیک علی اصغری رفعش کنه که در هر صورت خره !

    @ یادت باشه هنوز شیرینی و ناهار من رو ندادی D:
    آخرین ویرایش به وسیله Felony : جمعه 10 خرداد 1392 در 09:07 صبح

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار *جیگرم*
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ...
    پست
    36

    نقل قول: وجود یک خصیصه در DFM و عدم وجود آن در کلاس!

    حاج مچتبی نظری..
    برادر حمزه..
    شاهین جان..
    یعنی تالار به این بزرگی فقط همینا!؟
    هرچند حق هم با شماست و دیگه کسی پیداش نیست اینجا
    یادت باشه هنوز شیرینی و ناهار من رو ندادی D:
    به ما که رفیق فابریکشیم نداده! شما که جای خود دارد...

  5. #5

    نقل قول: وجود یک خصیصه در DFM و عدم وجود آن در کلاس!

    پست اسپم :

    برادر گرامی شما فقط آبروی ما رو ببر حالا!
    تو بیا شیرینی ندادیم برو جار بزن بابا!
    جیگرم! شما هم تشریف بیار یه ناهاره دیگه، فوقش دونگت رو ازت می گیرم!!!!


    اما واقعا کار مزخرفی به نظر می رسه این که اون پراپرتی رو اون شکلی تعریف کرده.
    خب شاید یکی خواست ران تایم کار کنه و مثل من سوادش کم بود..

    با تشکر - مجتبی این قدر نپیچون!
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دسترسی و عدم وجود received
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 17:39 عصر
  2. وجود یا عدم وجود User ?
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش Oracle
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 08:38 صبح
  3. New در صورت عدم وجود شیئ در حال حاضر
    نوشته شده توسط پیمان 1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 16:06 عصر
  4. وجود یا عدم وجود یک table در SQL
    نوشته شده توسط ali512 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 13:04 عصر
  5. اضافه کردن آیتم به ComboBox درصورت عدم وجود
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 20:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •