نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اتصال به دیتابیس اکسس

  1. #1

    اتصال به دیتابیس اکسس

    نحوه اتصال به دیتابیس اکسس در PHP به چه طریقی است؟
    آیا نیاز به تعریف دیتابیس از طریق کنترل پنل دارد؟
    آیا می توان بصورت استفاده از ACTIVE-X و بدون نیاز به تعریف دیتابیس و اتصالات و ... می باشد؟
    یه نمونه کد هست که با استفاده از ACTIVE-X و جاوا اسکریپت این کار را انجام می دهد؟
    (ولی متاسفانه بر روی سرور با مشکل اتصال به دیتابیس مواجه می شود ولی روی کلاینت درست کار می کند)
     
    var db ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=phone.mdb;";
    r = new ActiveXObject("ADODB.Recordset");
    r.CacheSize = 25;
    r.CursorType = 3;
    r.LockType = 3;
    r.Open(sql,db);


  2. #2
    من تاحالا با php با Access کار نکردم ولی اگر میخوای میتونی از کلاس َِADODB یا PEAR DB برای اتصال به هر دیتابیسی استفاده کنی. این کلاس به برنامه شما این قابلیت رو میده که بدون توجه به نوع دیتابیس به اون وصل بشید و اطلاعات رو ارسال و دریافت کنید.(توجه داشته باشید که برای استفاده از Access هاست شما باید اون رو ساپرت کنه وگرنه که...)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •