نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نحوه کار با media player

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نحوه کار با media player

    سلام.من یک جدول آهنگ دارم که میخوام در این جدول یک آهنگ با هر فرمتی ذخیره کنم و بعد کاربر بتونه اون آهنگ رو در پنل خودش با یک Media player گوش بده.لطفا راهنمایی کنید از چه کدی باید استفاده کرد؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید خیلی فوریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player

    نقل قول نوشته شده توسط zahraabedi مشاهده تاپیک
    سلام.من یک جدول آهنگ دارم که میخوام در این جدول یک آهنگ با هر فرمتی ذخیره کنم و بعد کاربر بتونه اون آهنگ رو در پنل خودش با یک Media player گوش بده.لطفا راهنمایی کنید از چه کدی باید استفاده کرد؟
    ممنون
    منظور از یک جدول آهنگ لیست فایل های اهنگ در داخل دیتابیس است؟
    اگه اینطوری است در برنامه که مینویسید جدول را باز کنید که بصورت رندم یا انتخاب کاربرو یا بترتیب براتون پخش کنه
    اگه در نحوه پخش مشکل دارید بگید براتون مثال ارسال کنم

    ضمننا (چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید خیلی فوریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــه )
    زمان ایجاد تاپیک را نگاه کنید یه فرصت بیدین تا دوستان برن سراغ نت عجله نکنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    منظور از یک جدول آهنگ لیست فایل های اهنگ در داخل دیتابیس است؟
    اگه اینطوری است در برنامه که مینویسید جدول را باز کنید که بصورت رندم یا انتخاب کاربرو یا بترتیب براتون پخش کنه
    اگه در نحوه پخش مشکل دارید بگید براتون مثال ارسال کنم

    ضمننا (چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟ لطفا کمکم کنید خیلی فوریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــه )
    زمان ایجاد تاپیک را نگاه کنید یه فرصت بیدین تا دوستان برن سراغ نت عجله نکنید
    بله.
    کاربر هر آهنگی رو که از جدول انتخاب میکنه باید در صفحه ای دیگه پخش بشه.حالا باید برای این کار از کامپوننت هم استفاده کرد؟پسوند فایلهای صوتی رو چطور تعریف کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player

    شما فایلهای صوتی را با هر پسوندی است داخل دیتابیس ذخیره کن خود Media player تشخیص میده اگه دیدی نمی تونه بخوانه از برنامه های کمکی برای توسعه Media player روی ویندوز اضافه کن مثل نرم افزار
    K-Lite Mega Codec Pack 8.4.0
    WMPlayer
    MPLayer

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    سلام دوباره به دوستان عزیز.من برای ذخیره آهنگ از کد زیر استفاده کردم و مشکلی هم نداره و به درستی در بانک ذخیره میشه:

    string fn = "";
    if (FileUpload1.HasFile)
    {
    if (FileUpload1.PostedFile != null && FileUpload1.PostedFile.FileName != "")
    {
    if (FileUpload1.PostedFile.ContentLength <= 10000000)
    {

    Random rnd = new Random();
    fn = rnd.Next(0, 1000) + FileUpload1.FileName;
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Audio/" + fn));
    SqlConnection cn = new SqlConnection(db._StrCon);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("tbl_listening_insert", cn);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add("@title", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = txt_title.Text;
    cmd.Parameters.Add("@src", SqlDbType.NVarChar, 200).Value = "~/Audio/" + fn;
    cn.Open();
    try
    {
    cmd.ExecuteNonQuery();
    lblStatus.Text = "عملیات با موفقیت انجام شد";

    }
    catch (SqlException ex)
    {
    lblStatus.Text = ex.Message;
    }
    finally
    {
    cn.Close();
    }
    }
    else
    {
    lblStatus.Text = "اندازه فایل نامعتبر است";
    }
    }
    else
    {
    lblStatus.Text = "نوع فایل نامعتبر است";
    }
    }
    else
    {
    lblStatus.Text = "لطفا فایل انتخاب کنید";
    }

    }



    موقع select در صفحه کاربر و پخش آهنگ از کد زیر استفاده کردم:


    using System.Media;

    SoundPlayer x = new SoundPlayer("select Listeningurl from tbl_listening where id=2");
    x.Play();


    اما موقع اجرا ارور زیر رو میده:

    Please be sure a sound file exists at the specified location.

    چطور باید مشکل رو حل کنم؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    میخوام کاربر با استفاده از مدیاپلیر به اهنگهای ذخیره شده در دیتابیس گوش بده،اما نمیدونم چطوری تو برنامم قرارش بدم

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    دوستای عزِِِیـــــــــــــــــــ ـــــــز کمکم کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player

    نقل قول نوشته شده توسط zahraabedi مشاهده تاپیک
    دوستای عزِِِیـــــــــــــــــــ ـــــــز کمکم کنید
    َشما میخواهید تمام فایل های صوتی را داخل دیتابیس ذخیره کنید؟ می دانید بعد از مدت کمی یک دیتا بیس با اندازه چند 100 گیگا خواهید اشت بهتر است مسیر ذخیره فایل را داخل دیتابیس نگهداری کنید. شما با این شیوه که عرض کردم میتونید مدیریت در سی دی ذخیره کنید و یا ... ولی در آن شیوه کار خطرناکی است به صورت دیتابیس شما اسیب ببنه تمام اطلاعات غیر قابل دسترسی خواهد بود من یک برنامه آرشیو صدا یصورت متاد دیتا کار کردم (البته با دلفی) حالا حدود 700هزار رکورد هست فقط از لحاظ دیتابیس کمتر از 100 مگابایت می باشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    َشما میخواهید تمام فایل های صوتی را داخل دیتابیس ذخیره کنید؟ می دانید بعد از مدت کمی یک دیتا بیس با اندازه چند 100 گیگا خواهید اشت بهتر است مسیر ذخیره فایل را داخل دیتابیس نگهداری کنید. شما با این شیوه که عرض کردم میتونید مدیریت در سی دی ذخیره کنید و یا ... ولی در آن شیوه کار خطرناکی است به صورت دیتابیس شما اسیب ببنه تمام اطلاعات غیر قابل دسترسی خواهد بود من یک برنامه آرشیو صدا یصورت متاد دیتا کار کردم (البته با دلفی) حالا حدود 700هزار رکورد هست فقط از لحاظ دیتابیس کمتر از 100 مگابایت می باشه
    بله حرف شما درسته.اما این پروژه local هست و نمیخوام آپلودش کنم.میشه لطفا بگید کدم چه مشکلی داره؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player

    شما بصورتweb کار می کنید؟ یا windows ؟ البته بنظر میرسه Web باشه !
    1 -با دستورات بالا میخواهید فایل را داخل دیتابیس ذخیره کرده و درون پوشه آپلود کنید ؟
    2 - نوع فیلدی که درون آن ذخیره می کنید چیست

    من این دستور را از همین سایت گرفتم برنامه جمع جوری برای ذخیره اطلاعات است
    مثال زیر را دریافت کنید باز اگه مشکل داشتید بفرمائید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khorsandreza : دوشنبه 20 خرداد 1392 در 13:17 عصر

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    شما بصورتweb کار می کنید؟ یا windows ؟ البته بنظر میرسه Web باشه !
    1 -با دستورات بالا میخواهید فایل را داخل دیتابیس ذخیره کرده و درون پوشه آپلود کنید ؟
    2 - نوع فیلدی که درون آن ذخیره می کنید چیست

    من این دستور را از همین سایت گرفتم برنامه جمع جوری برای ذخیره اطلاعات است
    مثال زیر را دریافت کنید باز اگه مشکل داشتید بفرمائید
    بله وب سایت هست. من بدون هیچ مشکلی با کد خودم تمام صوتها رو در دیتابیس ذخیره کردم.مشکل من در بازیابی اطلاعات هست که میخوام آهنگها که با فرمت mp3 هست از بانک بازیابی بشه و در یک مدیا پلیر اجرا بشه.هنوز هم مشکلم برطرف نشده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player


    using System.Media;

    SoundPlayer x = new SoundPlayer("select Listeningurl from tbl_listening where id=2");
    x.Play();

    به نظر میرسه این دستور استباه باشه وقتی شما در داخل پارامتر SoundPlayer دستور select انجام میدی خروجی مقدار کجا قرار میگیره فکر می کنم باید به صورت استریم باز کنید سپس در پرامتر SoundPlayer استریم را فرا خوانی کنید و احتمال دوم هم هست که از آزاکس استفاده نکرده باشید دستور بارگذاری نمیشود .
    تذکر : دقت کنید که فایل های مدیا(صوتی و تصویری) سمت سرور اجرا نمیشن در سمت کاربر بارگذاری از مضمون خطای نوشته شده این برمیاید که سمت کلاینت بارگذاری نشده فایل بروشی در سمت کلاینت بارگذاری کنید احتمالا مشکل حل شود

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار zahraabedi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: نحوه کار با media player

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک

    using System.Media;

    SoundPlayer x = new SoundPlayer("select Listeningurl from tbl_listening where id=2");
    x.Play();

    به نظر میرسه این دستور استباه باشه وقتی شما در داخل پارامتر SoundPlayer دستور select انجام میدی خروجی مقدار کجا قرار میگیره فکر می کنم باید به صورت استریم باز کنید سپس در پرامتر SoundPlayer استریم را فرا خوانی کنید و احتمال دوم هم هست که از آزاکس استفاده نکرده باشید دستور بارگذاری نمیشود .
    تذکر : دقت کنید که فایل های مدیا(صوتی و تصویری) سمت سرور اجرا نمیشن در سمت کاربر بارگذاری از مضمون خطای نوشته شده این برمیاید که سمت کلاینت بارگذاری نشده فایل بروشی در سمت کلاینت بارگذاری کنید احتمالا مشکل حل شود
    راستش من اصلا نمیدونم چیکار کنم.نمونه کدی ندارین کمکم کنید؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player

    فکر کنم شما دو مرحله کار باید بکنید
    اول فایل موسیقی را از داخل دیتابیس واکشی کنید بصورت استریم
    در مرحله دوم بصورت فایل در سمت کلاینت بارگذاری کنید( چطور یک تصویر اول بارگذاری میشه بعد نمایش داده میشه) بعد بادستور بالا اجرا کنید
    من سعی میکنم تا شب یک نمونه ساده مثال براتون آماده کنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: نحوه کار با media player

    یک نمونه کوچک اماده کردم ساده است فایل mp3 را اپلود و در داخل دیتا بیس ذخیره میکنی سپس در گریدویو پایین صفحه فایل های ارسالی شما لیست میشود شما با کلیک بر روی ایکون هدفون موسیقی پخش خواهد شد

    اصلاح و توسعه اش به عهده خودت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. کار با media player
    نوشته شده توسط behzad_dr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 00:24 صبح
  2. موتور های بازی چه هستند و نحوه کار با موتور های بازی چگونه ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 21:01 عصر
  3. کار با 10 Media Player
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 02:00 صبح
  4. نحوه کار با OutPost Firewall
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •