نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دیتابیس تحت وب

  1. #1

    Question دیتابیس تحت وب

    درود به همه ی دوستان
    میخوام برنامه ای بنویسم و یه صفحه ورود داره
    میخوام یه دیتابیس آنلاین داشته باشم و توی صفحه ی ورود اطلاعات رو از سرور بگیره
    لطفا کمکم کنید چون من کار با دیتابیس MySql اصلا توی VB6 بلد نیستم
    با سپاس از همه
    .:|AxissXs|:.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: دیتابیس تحت وب

    سلام دوست عزیز.
    واسه اتصال به MySql باید اول Connector مربوط رو از سایت MySQL دریافت کنیدو بعد اتصال به بانک رو انجام بدید. در حقیقت فقط ConnectionString فرق داره که از Connector مخصوص mySql استفاده میکنه.
    لینک مربوطه
    آخرین ویرایش به وسیله _behnam_ : جمعه 10 خرداد 1392 در 23:52 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه های دیتابیس تحت شبکه
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 14:38 عصر
  2. تبدیل دیتابیس تحت داس به دیتابی اکسس (فوری)
    نوشته شده توسط AbiriAmir در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 18:33 عصر
  3. دیتابیس تحت موبایل
    نوشته شده توسط nothingelz در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 02:49 صبح
  4. روش تبدیل دیتابیس فارسی تحت Dos به دیتابیس تحت Windows
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 23:02 عصر
  5. دیتابیس تحت شبکه ( راهنمایی)
    نوشته شده توسط LadyDelphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 00:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •