نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برسی باگ سایتی که با CI نوشته شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    36
    پست
    292

    Question برسی باگ سایتی که با CI نوشته شده

    با سلام و خسته نباشید.
    من دوتا سایت دارم یکی رو با CI نوشتم و دیگری رو با روش معمولی تو PHP هر دوتای این سایت ها رو پنل DirectAdmin هست . البته اونی هم که با خود php نوشتمو به زودی به CI تبدیل می کنم.
    متاسفانه نمی دونم چرا از همه اون سایت هایی که نوشتم فقط این دوتا هی هک می شن.اون سایت های دیگه هموشون رو Cpanel هستن اینا فقط میان فایل Index.php منو تغییر می دن. آیا روشی هست که بتونم جلوی این کارو بگیرم؟ یا اصلا چطوری می تونم امنیت باگ هایی احتمالی این سایت هامو چک کنم؟
    آیا باید باگ هامو رفع کنم یا هاستمو ببرم به cpanel ؟
    لطفا منو راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: برسی باگ سایتی که با CI نوشته شده

    نه ربطی به پنل هاست نداره !
    احتمالا شل یا بکدور یا همچین چیزی داره رو سایتت
    شما وقتی بار اول دیفیس کرد سات رو مشکل رو حل نکردی و فقط INDEX اول رو برگردوندی ؟ خب معلومه تا وقتی راه نفوذش رو نبندی همین بساطه !

    باید بگردی پاکش کنی و کدت رو هم با اسکنر امنیتی چک کنی ببینی مشکل از کجاست و رفعش کنی

    رو سایتت بخش آپلود عمومی داری ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    36
    پست
    292

    نقل قول: برسی باگ سایتی که با CI نوشته شده

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    نه ربطی به پنل هاست نداره !
    احتمالا شل یا بکدور یا همچین چیزی داره رو سایتت
    شما وقتی بار اول دیفیس کرد سات رو مشکل رو حل نکردی و فقط INDEX اول رو برگردوندی ؟ خب معلومه تا وقتی راه نفوذش رو نبندی همین بساطه !

    باید بگردی پاکش کنی و کدت رو هم با اسکنر امنیتی چک کنی ببینی مشکل از کجاست و رفعش کنی

    رو سایتت بخش آپلود عمومی داری ؟
    نه نداره
    خب چطوری این اسکنو انجام بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: برسی باگ سایتی که با CI نوشته شده

    اسکنر های امنیتی زیاد هستن
    acunetix استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: استفاده از متا تگ ها در سایتی که با asp نوشته شده ؟
    نوشته شده توسط hadibs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 16:52 عصر
  2. مبتدی: نحوه استفاده از سایتی که با php نوشته شده است.
    نوشته شده توسط hadinajafi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1390, 21:58 عصر
  3. سوال: آیا می توان در سایتی که با php نوشته شده login را با aspنوشت؟
    نوشته شده توسط mohsen_namad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 14:46 عصر
  4. سایتی برای دریافت پروژه های نوشته شده با زبان c
    نوشته شده توسط p30mobile در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 13:22 عصر
  5. چه برنامه‌هایی با سی/سی++ نوشته شده‌اند
    نوشته شده توسط linux در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •