نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در قرار دادن اسلاید شو در صفحه default

  1. #1

    مشکل در قرار دادن اسلاید شو در صفحه default

    سلام
    من می خوام یک اسلاید شو داخل صفحه اول سایت قرار بدم .
    مشکل اینه که اگه کدهای زیر رو داخل مستر پیج قرار بدم مشکلی نداره و نمایش میده .
    ولی صفحه default من داخل مستر پیج هست و من نمی خوام این اسلاید شو داخل مستر پیج باشه و می خوام فقط داخل صفحه default نمایش داده بشه .
    <%--
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="nivo-slider.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
     
     
     
    <script src="scripts/jquery-1.4.3.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="scripts/jquery.nivo.slider.pack.js" type="text/javascript"></script>


    <script type="text/javascript">
    $(window).load(function () {
    $('#slider').nivoSlider({ directionNavHide: false });
    });
    </script>--
    %>
    حالا نمی دونم در این حالت کدهای بالا رو کجا قرار بدم چون صفحه default تگ head نداره که بتونم این کدها رو قرار بدم .
    لطفا در این مورد راهنماییم کنید .
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    93

    نقل قول: مشکل در قرار دادن اسلاید شو در صفحه default

    سلام
    شما یه ContentPlaceHolder بزار داخل قسمت head صفحه masterpage بعد می تونی داخل صفحه default به اون قسمت دسترسی پیدا کنی و کدهایی که قراره داخل head قرار بگیرن رو بزاری داخل placeholder خودش

  3. #3

    نقل قول: مشکل در قرار دادن اسلاید شو در صفحه default

    با تشکر از شما
    من داخل مسترپیج این کد رو قرار دادم (داخل head(
    <asp:ContentPlaceHolderid="head"runat="server">
    <linkhref="style.css"rel="stylesheet"type="text/css"/>
    <linkhref="nivo-slider.css"rel="stylesheet"type="text/css"/>
     
     
     
    <scriptsrc="scripts/jquery-1.4.3.min.js"type="text/javascript"></script>
    <scriptsrc="scripts/jquery.nivo.slider.pack.js"type="text/javascript"></script>


    <scripttype="text/javascript">
    $(window).load(function () {
    $(
    '#slider').nivoSlider({ directionNavHide: false });
    });
    </script>--%>
    </asp:ContentPlaceHolder>
    حالا چه طوری داخل صفحه default می تونم ازشون استفاده کنم ؟
    این هم کد اسلاید شو :
    <divid="slider-wrapper">
    <divid="slider"
    style="margin: 0; padding: 0; border: 0; outline: 0; font-weight: inherit; font-style: inherit; font-size: 100%; font-family: inherit; vertical-align: baseline;">
    <asp:RepeaterID="Repeater1"runat="server"DataSourceID="SqlDataSource1">
    <ItemTemplate>
    <
    imgsrc='<%# Eval("img","SliderImage/{0}") %>'/>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>
    </div>
    </div>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: مشکل در قرار دادن اسلاید شو در صفحه default

    عزيز جان يك Content place hoder هم داخل body مسترپيج بذار دقيقا مثل همون كاري كه واسه هدر كردي
    حالا مي توني كد اسلايد شو را داخل contentplaceholder بذاري

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با قرار دادن کنترل در صفحه
    نوشته شده توسط myazdani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 19:12 عصر
  2. مشکل در قرار دادن محتوای صفحه در وسط
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 12:50 عصر
  3. مشکل در قرار دادن عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط allooo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 08:39 صبح
  4. مشکل در قرار دادن امضاء
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 09:13 صبح
  5. قرار دادن پنل در وسط صفحه
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •