نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر زبان کنترل pivot viewer

  1. #1

    تغییر زبان کنترل pivot viewer

    سلام دوستان
    یک کنترل جالب که به سیلورلایت 5 اضافه شده pivot viewer هست. هیچ مشکلی باهاش ندارم جز زبان نمایشش! میخوام ببینم راهی هست اونو به فارسی تبدیل کرد؟مخوصا تقویمش رو از میلادی به شمسی تبدیل کرد. خواهشا اگه راهی به ذهنتون میرسه کمک کنید . این کنترل کارکرد خیلی خوبی داره اگه بشه بعضی از قسمت هاشو (زبان) شخصی سازی کرد خیلی خیلی مفیده!

  2. #2

    نقل قول: تغییر زبان کنترل pivot viewer

    برای تغییر زبان به فارسی و تقویم هجری قمری بدین صورت عمل میشه:

    کافی این کد رو توی application_startup بنویسید:
    CultureInfo info = new CultureInfo("fa-Ir");
    info.DateTimeFormat.Calendar = new HijriCalendar();
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = info;
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = info;

    namespaces:
    using System.Globalization;
    using System.Threading;

    و این کد رو به web.config
    <globalization  requestEncoding="utf-8"  responseEncoding="utf-8" fileEncoding="utf-8"  culture="fa-IR" uiCulture="fa-IR"/>


    به همین راحتی تمام کنترل های شما که با تقویم سر و کار دارن به هجری قمری تبدیل میشن!

    اما مشکل ما اینه که علارغم پشتیبانی سیلورلایت از تقویم فارسی , اجازه اینکه از اون به عنوان تقویم پیشفرض استفاده کنیم رو نمیده!
    اگه میخواید بدونید چه تقویم هایی رو میشه به عنوان پیش فرض انتخاب کرد میتونید از info.OptionalCalendars کمک بگیرید.

    من از دیروز تا الان کل اینترنتو از بالا تا پایین گشتم چنتا روش برای اینکه تقویم شمسی رو بصورت پیشفرض در بیاریم پیدا کردم اما متاسفانه هیچکدوم کامل نبود.
    خواهشا کمک کنید یه راهی برای حل این مشکل پیدا کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhws : سه شنبه 14 خرداد 1392 در 05:53 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر زبان کنترل telerik
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش Silverlight
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 18:24 عصر
  2. تغییر زبان یک کنترل صفحه
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 15:47 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 08:53 صبح
  4. تغییر زبان کنترل کادر ویرایش در ویژوال ++C
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 23:48 عصر
  5. تغییر زبان با اسکرول لوک
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 21 بهمن 1382, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •