نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل نوشتن یک کوئری LINQ to XML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    مشکل نوشتن یک کوئری LINQ to XML

    سلام دوستان
    من یک فایل xml که نتیجه خروجی، یک کوئری ساده Select به صورت زیر نمایش داده میشه



    اما حالا می خوام داده های بالا رو به صورت پایین نمایش بدم



    یعنی از داده A، تعداد 24 عدد وجود داره(جمع مقادیر متناظر با A) و بقیه داده هم به همین شکل

    شکل کوئری Selevt ام به چه صورت میشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل نوشتن یک کوئری LINQ to XML

    باید بر روی فیلد وسط یک group by استفاده کنید.سپس از تابع sum برای جمع داده های فیلد سوم استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: مشکل نوشتن یک کوئری LINQ to XML

    ممنون از راهنمایی تون

    یک سوال دیگه هم داشتم
    آیا تو LINQ میشه ستون ردیف رو به صورت خودکار ایجاد کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: مشکل نوشتن یک کوئری LINQ to XML

    ///////////////
    آخرین ویرایش به وسیله 13601360 : جمعه 10 خرداد 1392 در 08:50 صبح

  5. #5

    نقل قول: مشکل نوشتن یک کوئری LINQ to XML

    Of Course:
    public List<ScoreWithRank> GetHighScoresWithRank(string gameId, int count)
    {
    Guid guid = new Guid(gameId);
    using (PPGEntities entities = new PPGEntities())
    {
    var query = from s in entities.Scores
    where s.Game.Id == guid
    orderby s.PlayerScore descending
    select new
    {
    PlayerName = s.PlayerName,
    PlayerScore = s.PlayerScore
    };

    return query.AsEnumerable() // Client-side from here on
    .Select((player, index) => new ScoreWithRank()
    {
    PlayerName = player.PlayerName,
    PlayerScore = player.PlayerScore,
    Rank = index + 1;
    }
    .ToList();

    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در خواندن اطلاعات Linq to XML
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 10:18 صبح
  2. مبتدی: مشکل در نمایش نتیجه کوئری LINQ در DataGridView
    نوشته شده توسط پارسا کیانبخت در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 18:32 عصر
  3. مشکل با نوشتن یک کوئری
    نوشته شده توسط ehsanvbnet در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1388, 19:33 عصر
  4. مشکل در نوشتن یک کوئری
    نوشته شده توسط yalameh در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 18:08 عصر
  5. مشکل من توی نوشتن این کوئری در کجاست؟
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1388, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •