نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آموزش کپی گرفتن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Post آموزش کپی گرفتن

    سلام
    می خواستم ببینم کسی می تونه برای استفاده از SendKeyv ها مثلا Ctrl + C در کنسول کمکم کنه
    ؟؟

  2. #2

    نقل قول: آموزش کپی گرفتن

    این چیزیه که دنبالشی

    مثلا برا ارسال ctrl + c از این کد استفاده میکنی

     SendKeys.Send("^c"); 


    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : جمعه 10 خرداد 1392 در 13:17 عصر دلیل: متد Send رشته میگیره من واسش " نذاشته بودم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: آموزش کپی گرفتن

    سلام اگه میشه کمک کنید ....
    اینو امتحان کردم ، ارور میده برای Sendkey
    می خوام یه Ctrl + C انجام بده .
    ConsoleApplication1.zip - 15 KB

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    ایران همیشه با شکوه / گیلان سرسبز / رشت همیشه بهار
    سن
    27
    پست
    102

    نقل قول: آموزش کپی گرفتن

    سلام دوست عزیز
    دوست خوبم (mousa1992) کد رو درست دادن
    فقط شما برای این کار باید رو handle برنامه ای که میخوای کد SendKey روش انجام بشه فوکوس کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: آموزش کپی گرفتن

    داداش من با این کد :
    System.Diagnostics.Process aProcess = new System.Diagnostics.Process();
    aProcess.StartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(@"notepad.exe" );
    aProcess.Start();
    aProcess.WaitForExit();//Optional, waits for you to exit notepad (synchronous execution)
    فوکوس می کنم ؛ روی یه برنامه مثه Notepad خوب حالا که فوکوس شد ، چه طوری SendKey رو اجرا کنم ؟؟؟

    منظورم اینه که باید یه متد بسازم ؟؟ یا یه Class دیگه ؟ توی Console

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: آموزش کپی گرفتن

    راستش من تازه کارمو با سی شارپ شروع کروم

    کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــم کنید ...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    ایران همیشه با شکوه / گیلان سرسبز / رشت همیشه بهار
    سن
    27
    پست
    102

    نقل قول: آموزش کپی گرفتن

    سلام دوست عزیز
    کد زیر رو دقیقا بعد از کد خودت وارد کن :
    SendKeys.Send("^c");


تاپیک های مشابه

  1. آموزش طریقه گرفتن backup از پایگاه داده SQL Server در یک برنامه دلفی ساده!
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 39
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1387, 11:38 صبح
  2. امکان تغییر نام دیتابیس یا کپی گرفتن جداول
    نوشته شده توسط pantea_l62 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 08:09 صبح
  3. پرینت و کپی گرفتن از گزراش ها تو vb
    نوشته شده توسط angel_in_darkling در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 10:19 صبح
  4. کپی گرفتن از database های sql server
    نوشته شده توسط vjp در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 09:43 صبح
  5. کپی گرفتن از کلیه اشیا یک بانک در یک بانک جدید
    نوشته شده توسط Sadegh_S در بخش Maintenance Plan
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1382, 16:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •