نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

  1. #1

    اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    سلام
    وقتی فایلی رو attach و ارسال می کند در body ایمیل بجای فایل متن زیر میاد.ممنون

    This is a multi-part message in MIME format

    --iJcE7EPl6FsTstso8RktCx335tXH=_a730
    Content-Type: application/octet-stream;
    name="test.txt"
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment;
    filename="test.txt"

    ZmFyc2hpZCBqb29uDQpoYXN0YW0=

    --iJcE7EPl6FsTstso8RktCx335tXH=_a730
    Content-Type: application/octet-stream
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment


    --iJcE7EPl6FsTstso8RktCx335tXH=_a730--

    برای attach فایل از این کد استفاده می کنم.

    AImgAtt := TIdAttachmentFile.Create(Idmessage.MessageParts,'c  :\test.txt');

  2. #2

    نقل قول: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    از چه mail server ای استفاده میکنید و چه پورتی؟


  3. #3

    نقل قول: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    gmail
    smtp
    port 465

  4. #4

    نقل قول: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    میل سرور Gmail به شما اجازه ارسال فایل رو نمیده.
    از میل سرور یاهو استفاده کنید ، که هم میشه باهاش فایل ارسال کرد و هم نیاز به ssl نداره.


  5. #5

    نقل قول: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    ممنون از پاسختون
    ولی من در yahoo.co.uk اکانت ساختم ولی موفق نشدم ایمیلی ارسال کنیم امکان داره بیشتر راهنمائی کنید.

  6. #6

    نقل قول: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    ممنون از پاسختون
    ولی من در yahoo.co.uk اکانت ساختم ولی موفق نشدم ایمیلی ارسال کنیم امکان داره بیشتر راهنمائی کنید.
    لااقل برای سریعتر رسیدن به جواب ، توضیح بیشتر یا کدتون رو قرار بدید. اینجوری الان انتظار چه کمکی دارید؟


  7. #7

    نقل قول: اشکال در ارسال فایل با ایمیل

    چون شما گفتید از میل سرور یاهو استفاده کنم و فقط ظاهرا میل سرور انگلیس یاهو smtp,pop3 رایگان داره از اون برای ارسال فایل استفاده کردم و بازم همون متن پست 1 رو برام ارسال کرد.
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال فایل به ایمیل
    نوشته شده توسط Mask در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 21:49 عصر
  2. ارسال فایل به ایمیل
    نوشته شده توسط sargardoon در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 17:46 عصر
  3. سوال: اشکال در ارسال فایل در آپدیت پنل
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 23:56 عصر
  4. اشکال در ارسال فایل به سرور
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 17:24 عصر
  5. سوال: مشکل در ارسال فایل با ایمیل
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •