نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از کلیدهای تابعی F1,F2,...

  1. #1

    استفاده از کلیدهای تابعی F1,F2,...

    برای اینکه مثلاً کلید F2 عملیات ذخیره را در یک فرم انجام دهد ، بطوری که در تمامی حالات اینکار انجام پذیرد چه باید کرد ؟

    روش زیر فقط برای حالتی امکان پذیر است ، که فوکوس شما بر روی همین فیلد باشد.
    ولی من بدنبال حالتی هستم که در هر صورتی که کرسر فوکوس داشته باشد ، با فشردن کلید F2 عملیات مربوطه انجام گیرد.

    Private Sub Note_KeyUp(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    'F2 Key
    If KeyCode = vbKeyF2 Then
    Call Func_frmCargo.Save_Rec
    End If
    End Sub


    Vbstar

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    خوب کاری نداره که
    در قسمت فرم لود اینو بنویس

    Private sub form_load
    me.keypreview=true
    end sub

    بعد در قسمت فرم کی دون ان را بخوان

    Private sub form_keydown
    If KeyCode = vbKeyF2 Then
    Call Func_frmCargo.Save_Rec
    End If
    end sub


    به همین راحتی . به همین خوشمزگی . ( پودر کیک رشد :mrgreen: )

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    راستی بگم این چه کار میکنه
    با true کردن خاصیت keypreview باعث می شوید که هر کلید فشرده شده قبل از اینکه در شئی مورد نظر خوانده شود در فرم خوانده شود
    یعنی شما می توانید در فرم خود آن کلید را کنترل کرده و عملیات خاصی را که دوست دارید انجام بدید :mrgreen: :mrgreen:

    جالب بود نه ! خوب پس تا بعد ! ( ای کی یو سان :mrgreen: )

  4. #4
    کم حوصله از جوابی که دادی مرسی ولی هنوز چکش نکردم ، ببینم خودش هست یا نه :!: :?:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    خودشه . جواب می ده. :mrgreen:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    :shock: :shock:
    دستتون درد نکنه یعنی فکر کردید ما همین طوری کشکی یک چیزی پروندیم ؟؟؟

  7. #7
    کم حوصله ، دمت گرم .
    :D :D :D :D :D :D

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •