نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر property های یک یوزر کنترل در زمان اجرا

  1. #1

    Exclamation تغییر property های یک یوزر کنترل در زمان اجرا

    با سلام

    دوستان من یک یوزر کنترل درست کردم که یک پیکچر باکس داره ، برای رنگ پیکچر باکس یک پراپرتی گذاشتم که برنامه نویس بتونه رنگ اونو عوض کنه

    private Color _BackgColor ;
    public Color BackgColor {
    set{ _BackgColor = value;this.PBox.invalidate();}
    get {return _BackgColor;}
    }

    این کد در حالت دیزاین درست کار می کنه وقتی رنگ رو از تو قسمت پراپرتی تغییر می دم تغییر می کنه اشکال کار من اینجاست که وقتی این یوزر کنترل رو روی یک فرم اد می کنم بااینکه از قسمت پراپرتی ها رنگ بک گراند رو عوض می کنم ولی وقتی پروژه رو اجرا می کنم دوباره رنگش به حالت اول بر می گرده . یعنی در زمان ران تایم هیچ تغییری توی رنگ اون ایجاد نمی شه

    یکی از اساتید راهنماییم کنه لطفا
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: تغییر property های یک یوزر کنترل در زمان اجرا

    تا اونجا که من میدونم تابع invalidate() باعث میشه که فرم/پیکچرباکس پاک بشه و شما دستوری برای رسم مجدد توی set ننوشتید. ؟!
    شما باید بعدش دوباره چیزی که قبلا بوده رو رسم کنید(که اینجا رنگ پس زمینه هست)
    یوزر کنترل رو بزار اینجا اگه میتنوی

    ویرایش:
    شما باید بعد از invalidate() از تابع update() استفاده کنید.
    Control.Update Method

  3. #3

    نقل قول: تغییر property های یک یوزر کنترل در زمان اجرا

    اشتباه من در این بود که مقداردهی اولیه BackgColor رو توی فرم لود انجام می دادم ، موقعی که یوزرکنترل رو توی یک پروژه اد می کردم و اونو روی فرم می ذاشتم می رفتم از قسمت پراپرتی رنگ BackgColor رو عوض می کردم روی فرم رنگش عوض می شد ولی به محض اینکه پروژه رو ران می کردم تابع form_Load اجرا می شد و رنگ به حالت اول بر می گشت

    حالا این طوری کدمو عوض کردم

    private Color _BackgColor =Color.Cyan;
    public Color BackgColor {
    set{ _BackgColor = value;this.PBox.invalidate();}
    get {return _BackgColor;}
    }


تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: فراخوانی رویداد مربوط به یوزر کنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط nasseritemp در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 11:47 صبح
  2. سوال: تغییر سرعت سایت با یوزر کنترل
    نوشته شده توسط bahar_1984_n در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1391, 18:31 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 14:56 عصر
  4. ایجاد یک کنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1383, 02:31 صبح
  5. [color=blue]ست کردن جدول های متفاوت به گزارش در زمان اجرا ..
    نوشته شده توسط احد در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 09:26 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •