نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در refresh کردن browser

  1. #1

    Question مشکل در refresh کردن browser

    با سلام
    من در قسمت Load صفحه کد واکشی اطلاعات و bind کردن به یک گرید رو گذاشتم .
    یک کلید هم روی صفحه گذاشتم که پشت اون کد مربوط به insert کردن در بانک رو گذاشتم.
    وقتی که صفحه لود میشه کد های داخلش درست عمل میکنه همچنین وقتی کلید insert رو میزنم اطالاعات به بانک اضافه میشه .
    مشکل اینجا هستش که وقتی دکمه Refresh رو روی Browser میزنم علاوه بر کد Load، کد Insert هم اجرا میشه!!! یعنی اون اطلاعات قبلی دوباره به بانک اضافه میشه!!!:
    از FireFox استفاده میکنم!
    ممنون میشم که راهنمایی کنید و بگید مشکل از کجا میتونه باشه.
    آماتوری بگید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در refresh کردن browser

    سلام دوست من ... کدت را داخل کد زیر قرار بده ...

    if(!isPostback)
    {
    // code here ....
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در refresh کردن browser

    این مشکل برای من هم هست.....
    البته من خیلی از سایت های دیگر رو هم تست کردم و این مشکل رو داشتند....
    ممنون میشیم دوستان راهنمایی کنند.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در refresh کردن browser

    این رو داخل کلید insert بنویسیم یا لود صفحه؟
    من داخل کلید اینسرت نوشتم اما در این صورت فقط یکبار کلید اینسرت کار میکنه....
    داخل لود هم نوشتم ولی دوباره این مشکل تکرار شد
    :((((

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در refresh کردن browser

    این کد باعث جلوگیری از پست بک و به عبارتی ارسال چند باره اطلاعات شما به سرور میشه ... در قسمت Page_Load قرار بده ...

  6. #6

    نقل قول: مشکل در refresh کردن browser

    دست عزیز این کا رو کردم اما قتی کلید اینسرت زده میشه باز هم اطلاعات فرستاده میشه و رکورد جدید ثبت میشه
    اگر هم داخل کلید ثبت بنویسم خب فقط یکبار کلید کار میکنه....

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار KavoshGar_ir
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    198

    نقل قول: مشکل در refresh کردن browser

    کد اینسرت و کد پیج لودتان را قرار بدید تا بهتر بتونم کمک کنم ...




تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در Refresh کردن ListView
    نوشته شده توسط بهروز عباسی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 09:57 صبح
  2. سوال: مشکل با کلیک کردن در web browser
    نوشته شده توسط saeedvir در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1388, 17:21 عصر
  3. مشکل در refresh کردن یه گرید
    نوشته شده توسط fatemeh rahimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 14:35 عصر
  4. مشکل در refresh کردن کلید های یک table
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 07:48 صبح
  5. مشکل عجیب در هنگام Refresh کردن
    نوشته شده توسط mohsen99 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 16:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •