نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

  1. #1

    نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    اگر بخواهیم دیتا گرید ویو پس از ثبت اطلاعات جدید به آخرین سطر وارد شده اشاره کند چه دستوری باید داد؟

    همیشه جدیدترین سطر را به صورت های لایت نمایش دهد

  2. #2

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    منم دنبالشم ... ممکنه کمک کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen22 مشاهده تاپیک
    منم دنبالشم ... ممکنه کمک کنید؟
    سلام

    عزیز جان اون باتنی هست که عمل انزرت انجام می ده ، حالا گریدت به بانک وصل هست یا نه کاری نداریم

    آره خوب ! آخر دستورات مربوط به همون افزودن ردیف، اینو قرار بده

    dataGridView1.ClearSelection();
    int nRowIndex = dataGridView1.Rows.Count - 1;
    dataGridView1.Rows[nRowIndex].Selected = true;
    dataGridView1.Rows[nRowIndex].Cells[0].Selected = true;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    این رو ببینین
    :
      int a = dataGridView1.Rows.Count - 2;
    dataGridView1.Rows[a].Selected = true;

  6. #6

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    بسیااااااررر ممنون از هر دو عزیز

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    ممنون از هر دو عزیز بزرگوار- اما ظاهرا همچنان رکورد اولی هم در حالت انتخال هست(علاوه بر آخری) !؟

    در event مربوط به _CellEnter همچنان رکورد اول موجود در دیتاگرید ویو انتخاب شده است

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    سلام.از بایدینگ سورس استفاده کنید مشکلتون حل میشه

  9. #9

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    Faster way:

    dataGridView1.Rows.Last().Selected=true;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    شمامیخواید وقتی رکوردرو درج کنید اون سطر انتخابی نره اولین عنصر.خب کدهایی که دوستان گفتن درسته میره اخرین.ولی اگه ویرایش خواستی بکنی چی؟بازم بره اخری؟
    پس از بایندینگ سورس استفاده کن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام

    عزیز جان اون باتنی هست که عمل انزرت انجام می ده ، حالا گریدت به بانک وصل هست یا نه کاری نداریم

    آره خوب ! آخر دستورات مربوط به همون افزودن ردیف، اینو قرار بده



    dataGridView1.ClearSelection();
    int nRowIndex = dataGridView1.Rows.Count - 1;
    dataGridView1.Rows[nRowIndex].Selected = true;
    dataGridView1.Rows[nRowIndex].Cells[0].Selected = true;
    ممنون مهندس این کد خیلی خوب جواب داد ... من کشته مرده عکس آواتارتم ! خیلی باحاله
    مرسی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    پست
    118

    نقل قول: نمایش آخرین سطر اطلاعات وارد شده در دیتا گرید ویو به صورت های لایت

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    Faster way:

    dataGridView1.Rows.Last().Selected=true;
    تو برنامه ی من سطری که اضافه میشه آخرین سطر نیست.
    ذوق کردم گفتم این خط کد شما به دردم میخوره ولی Last نداشت مال من :-( !!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: بدست آوردن تعداد ردیف های نمایش داده شده در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط vb.net.33 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 21:13 عصر
  2. نحوه ی نمایش join دو یا چند جدول در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط debugger در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 15:03 عصر
  3. نحوه ی نمایش join دو یا چند جدول در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط debugger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 08:22 صبح
  4. پرش به آخرین رکورد وارد شده در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط dark-man در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1388, 16:03 عصر
  5. پیدا کردن ستون کلیک شده در دیتا گرید ویو ...
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1387, 15:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •