نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

  1. #1

    مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    سلام

    من این فرم رو ایجاد کردم که چارت دروس دانشجو هست و موقع انتخاب واحد دانشجو باید تعداد واحدهای انتخاب شده بررسی و دروس انتخاب شده وارد بانک بشن

    اما به متغیرهام و طرز به کار گیری شون ایراد میگیره

    میشه کمکم کنید؟


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>انتخاب واحد</title>
    </head>

    <body>

    <?php
    // Create connection
    $con=mysqli_connect("localhost","root","");

    // Check connection
    if (mysqli_connect_errno($con))
    {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
    }

    /*
    // Create database

    $sql="CREATE DATABASE my_db";
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Database my_db created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating database: " . mysqli_error($con);
    }
    $con=mysqli_connect("localhost");

    $test=mysqli_select_db($con,"my_db") or die(mysqli_error($con));
    //$link = mysqli_connect('blah','blah','blah');
    //$db = mysqli_select_db($link,$db_name);

    // Create table
    $sql="CREATE TABLE lesson (
    id INT AUTO_INCREMENT,
    PRIMARY KEY(id),
    lesson VARCHAR(40),
    unit int(30),
    teacher VARCHAR(30)
    );";

    // Execute query
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Table persons created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating table: " . mysqli_error($con);
    }
    */
    if (!isset($_POST["submit"]))
    {
    foreach($_POST["unit"] as $unit[]=>$count)
    {
    echo "$count";
    }
    }
    /*
    foreach ($_POST["check"] as $check)
    {
    $count=$_POST["unit"].value;
    $sum=$sum+$count;
    }
    echo " <br /> sum is $sum";
    */
    ?>

    <form name="" id="myform" action="#" method="post" >
    <br clear="all"/>
    <table border="2" align="center" cellpadding="5" dir="rtl" >
    <tr align="right" >
    <td width="3"><input type="checkbox" name="check[]" /></td>
    <td >ریاضی کاربردي</td>
    <td ><input type="text" name="unit[]" disabled="disabled" value="2" /></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td>آمار و احتمالات<input type="checkbox" name="check[]" value="" /></td>
    <td ><input type="text" name="unit[]" disabled="disabled" value="2" /></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td>شیوه ارائه نوشتاري و گفتاري<input type="checkbox" name="check[]" value="" /></td>
    <td ><input type="text" name="unit[]" disabled="disabled" value="2" /></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td>سخت افزار کامپیوتر2<input type="checkbox" name="check[]" value="" /></td>
    <td ><input type="text" name="unit[]" disabled="disabled" value="2" /></td>
    </tr>
    </table>

    <center>
    <input name="submit" value="Submit" type="submit" />
    </center>
    </form>
    </body>
    </html>




    ارورهاش:
    Notice: Undefined index: unit in C:\xampp\htdocs\sama\test-unit.php on line 67

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\sama\test-unit.php on line 67

    Notice: Undefined variable: sum in C:\xampp\htdocs\sama\test-unit.php on line 71
    آخرین ویرایش به وسیله diba.kheirkhah : یک شنبه 12 خرداد 1392 در 13:37 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    الان اینو پیدا کردم که اگر اول کدهام بزارم نوتیس ها رو گزارش نمیده


    <?php error_reporting (E_ALL ^ E_NOTICE); ?>



    غیرفعال کردن ریپورتها باعث پیدایش جوابهای غلط نمیشه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    برای ارور

    Invalid argument supplied for foreach() in

    هم این دلیل رو پیدا کردم

    When you feed a foreach with data that are not an array, you get a warning

    اما من تو foreach از آرایه ای استفاده کردم که تو فرم ایجاد کردم!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    شما foreach رو برای چه کاری استفاده کردید؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    برای اینکه به تعداد چک باکس هام بچرخه و تعداد واحدهای اونهایی که checked هست رو با هم جمع کنه و اگر بالای 20 واحد شد به کاربر ارور بده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    کد شما اشکال زیادی داره .
    action فرم اشتباهه.
    checkbox ها تکراری هستند و منحصر به درس خاصی نیستند.
    ورودی text ها کاربردشون چه وقتی غیرفعال هستند.

    شرط برسی مشکل داره.
    و....

  7. #7

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    علامت # رو از action بردارم؟

    checkbox ها رو میخواستم به حالت آرایه معرفی کنم چون 30 تا درس هست. خواستم ایندکسی باشه. باید جور دیگه ای معرفیشون کنم؟

    text هم فقط میخوام تعداد واحد رو نشون بده و قابل ادیت نباشه. فقط برای جمع زدن میخوام ازش استفاده کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    کد زیر رو امتحان کنید

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>انتخاب واحد</title>
    </head>

    <body>

    <?php
    // Create connection
    $con=mysqli_connect("localhost","root","");

    // Check connection
    if (mysqli_connect_errno($con))
    {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
    }

    /*
    // Create database

    $sql="CREATE DATABASE my_db";
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Database my_db created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating database: " . mysqli_error($con);
    }
    $con=mysqli_connect("localhost");

    $test=mysqli_select_db($con,"my_db") or die(mysqli_error($con));
    //$link = mysqli_connect('blah','blah','blah');
    //$db = mysqli_select_db($link,$db_name);

    // Create table
    $sql="CREATE TABLE lesson (
    id INT AUTO_INCREMENT,
    PRIMARY KEY(id),
    lesson VARCHAR(40),
    unit int(30),
    teacher VARCHAR(30)
    );";

    // Execute query
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Table persons created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating table: " . mysqli_error($con);
    }
    */
    if (isset($_POST["submit"]))
    {
    $count=0;
    foreach($_POST['check'] as $count)
    {
    $count+=$count;
    }
    echo $count;
    }
    /*
    foreach ($_POST["check"] as $check)
    {
    $count=$_POST["unit"].value;
    $sum=$sum+$count;
    }
    echo " sum is $sum";
    */
    ?>

    <form name="" id="myform" action="" method="post" >
    <br clear="all"/>
    <table border="2" align="center" cellpadding="5" dir="rtl" >
    <tr align="right" >
    <td><label for="check[1]">ریاضی کاربردي</label><input type="checkbox" name="check[1]" id="check[1]" value="2"/></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td><label for="check[2]">آمار و احتمالات</label><input type="checkbox" name="check[2]" id="check[2]" value="3"/></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td><label for="check[3]">شیوه ارائه نوشتاري و گفتاري</label><input type="checkbox" name="check[3]" id="check[3]" value="2"/></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td><label for="check[4]">سخت افزار کامپیوتر</label><input type="checkbox" name="check[4]" id="check[4]" value="1"/></td>
    </tr>
    </table>

    <center>
    <input name="submit" value="Submit" type="submit" />
    </center>
    </form>
    </body>
    </html>

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    کد زیر رو امتحان کنید:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>انتخاب واحد</title>
    </head>

    <body>

    <?php
    /*
    // Create connection
    $con=mysqli_connect("localhost","root","");

    // Check connection
    if (mysqli_connect_errno($con))
    {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
    }
    */
    /*
    // Create database

    $sql="CREATE DATABASE my_db";
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Database my_db created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating database: " . mysqli_error($con);
    }
    $con=mysqli_connect("localhost");

    $test=mysqli_select_db($con,"my_db") or die(mysqli_error($con));
    //$link = mysqli_connect('blah','blah','blah');
    //$db = mysqli_select_db($link,$db_name);

    // Create table
    $sql="CREATE TABLE lesson (
    id INT AUTO_INCREMENT,
    PRIMARY KEY(id),
    lesson VARCHAR(40),
    unit int(30),
    teacher VARCHAR(30)
    );";

    // Execute query
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Table persons created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating table: " . mysqli_error($con);
    }
    */
    if (isset($_POST["submit"]))
    {
    $u=0;
    foreach($_POST['check'] as $count)
    {
    $u=$u+$count;
    }
    echo $u;
    }
    /*
    foreach ($_POST["check"] as $check)
    {
    $count=$_POST["unit"].value;
    $sum=$sum+$count;
    }
    echo " sum is $sum";
    */
    ?>

    <form name="" id="myform" action="" method="post" >
    <br clear="all"/>
    <table border="2" align="center" cellpadding="5" dir="rtl" >
    <tr align="right" >
    <td><label for="check[1]">ریاضی کاربردي</label><input type="checkbox" name="check[1]" id="check[1]" value="2"/></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td><label for="check[2]">آمار و احتمالات</label><input type="checkbox" name="check[2]" id="check[2]" value="3"/></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td><label for="check[3]">شیوه ارائه نوشتاري و گفتاري</label><input type="checkbox" name="check[3]" id="check[3]" value="2"/></td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td><label for="check[4]">سخت افزار کامپیوتر</label><input type="checkbox" name="check[4]" id="check[4]" value="1"/></td>
    </tr>
    </table>

    <center>
    <input name="submit" value="Submit" type="submit" />
    </center>
    </form>
    </body>
    </html>

  10. #10

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    ممنون از شما

    جواب کامل رو بهم داد

    لطف کردید

  11. #11

    نقل قول: مشکل در دریافت و پردازش آرایه با متد POST

    سلام
    البته اين هم ميشه:
    به روش خودتون

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>انتخاب واحد</title>
    </head>

    <body>

    <?php
    // Create connection
    $con=mysqli_connect("localhost","root","");

    // Check connection
    if (mysqli_connect_errno($con))
    {
    echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
    }

    /*
    // Create database

    $sql="CREATE DATABASE my_db";
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Database my_db created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating database: " . mysqli_error($con);
    }
    $con=mysqli_connect("localhost");

    $test=mysqli_select_db($con,"my_db") or die(mysqli_error($con));
    //$link = mysqli_connect('blah','blah','blah');
    //$db = mysqli_select_db($link,$db_name);

    // Create table
    $sql="CREATE TABLE lesson (
    id INT AUTO_INCREMENT,
    PRIMARY KEY(id),
    lesson VARCHAR(40),
    unit int(30),
    teacher VARCHAR(30)
    );";

    // Execute query
    if (mysqli_query($con,$sql))
    {
    echo "Table persons created successfully";
    }
    else
    {
    echo "Error creating table: " . mysqli_error($con);
    }
    */

    if (isset($_POST["submit"]))
    {
    $x=0;
    //echo $_POST["unit"][0];


    for($i=0;$i<count($_POST['check']);$i++)
    {
    if (isset($_POST['check'][$i]))
    $x=$x+$_POST["unit"][$i];
    }
    echo $x;
    }
    /*
    foreach ($_POST["check"] as $check)
    {
    $count=$_POST["unit"].value;
    $sum=$sum+$count;
    }
    echo " sum is $sum";
    */
    ?>

    <form name="" id="myform" action="#" method="post" >
    <br clear="all"/>
    <table border="2" align="center" cellpadding="5" dir="rtl" >
    <tr align="right" >
    <td width="3"><input type="checkbox" name="check[]" /></td>
    <td >ریاضی کاربردي</td>
    <td ><input type="hidden" name="unit[]" value="2" />2واحد</td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td>آمار و احتمالات<input type="checkbox" name="check[]" value="" /></td>
    <td ><input type="hidden" name="unit[]" value="2" />2واحد</td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td>شیوه ارائه نوشتاري و گفتاري<input type="checkbox" name="check[]" value="" /></td>
    <td ><input type="hidden" name="unit[]" value="2" />2واحد</td>
    </tr>
    <tr align="right">
    <td>سخت افزار کامپیوتر2<input type="checkbox" name="check[]" value="" /></td>
    <td ><input type="hidden" name="unit[]" value="2" />2واحد</td>
    </tr>
    </table>

    <center>
    <input name="submit" value="Submit" type="submit" />
    </center>
    </form>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دریافت مقدار invoiceNumber با متد PaymentEnquiry بانک پارسیان
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1391, 09:28 صبح
  2. مشکل در دریافت sms از طریق متد getAllMessagesWithNumber در وب سرویس مگفا
    نوشته شده توسط ali621 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 11:06 صبح
  3. مشکل در دریافت اطلاعات
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1384, 15:40 عصر
  4. مشکل متد post
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 19:22 عصر
  5. مشکل در دریافت url جاری صفحه
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •