نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شرح کدهای ذخیره و بازیابی عکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    شرح کدهای ذخیره و بازیابی عکس

    سلام دوستان. ممکنه در رابطه با این کدها توضیح بدید؟


    byte[] p = newbyte[1000000000];
    mySqlDataReader.GetBytes(5, 0, p, 0, 1000000);
    MemoryStream myMemoryStream = newMemoryStream(p);
    picLogo.Image =
    Image.FromStream(myMemoryStream);



    picLogo.Image.Save(myMemoryStream, picLogo.Image.RawFormat);
    byte[] Pic;
    Pic = myMemoryStream.GetBuffer();
    myMemoryStream.Close();
    mySqlCommand.Parameters.AddWithValue(
    "@logo", Pic);


    مرسییییی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: شرح کدهای ذخیره و بازیابی عکس

    دوستان کسی نیست که یه کوچولو توضیح بده؟

  3. #3

    نقل قول: شرح کدهای ذخیره و بازیابی عکس

    با سلام

    کد اول اومده یه متغیر از نوع بایت با طول زیاد تعریف کرده که هراندازه فایل باشه بشه توش جا بشه,بعد اومده از دیتا ریدر اطلاعات رو خونده و ریخته داخل اون متغیر بایتی ,چون میخواسته داخل پیکچرباکس نشونش بده و پیکچرباکس یا مسیر میگیره یا استریم قبول میکنه اومده یک اسریم ساخته و بایت های خونده شده رو ریخته توش بعدم به پیکچرباکس گفته که عکس رو از این استریم لود کن برام و نشون بده.

    کد دومم اومده گفته میخوام با فرمت RAW ذخیرش کنم,بعد اومده میزان جایی که میگیره رو بدست اورده و آخرم توسط پارامتر فرستاده به دیتابیس.

    اما در کل کدش سنگین و ثقیله یکی از دوستان به اسم یونس صفایی یک فیلم آموزش و خوندن عکس از دیتابیس گذاشته که خیلی راحت و قابل درکه میتونین از لینک زیر بهش دست پیدا کنین.

    اینــــــــــــــــــــــ ــــجا

    موفق باشین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: شرح کدهای ذخیره و بازیابی عکس

    سلام.برای ذخیره عکس در دیتابیس باید اونو به بایت تبدیل کنید کد بالا هم همینکارو کرده.کجاش مشکل دارید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: شرح کدهای ذخیره و بازیابی عکس

    سلام
    دوست عزیز میخواستم کار این کد و به ص.رت دقیق و خط به خط بدونم.

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره و بازیابی عکس
    نوشته شده توسط sh_m در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1388, 22:52 عصر
  2. چگونگی ذخیره و بازیابی عکس درSQL
    نوشته شده توسط zei_mash_62 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 22:50 عصر
  3. مشکل در ذخیره و بازیابی عکس در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 08:32 صبح
  4. ذخیره و بازیابی عکس در Access
    نوشته شده توسط ali643 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1384, 20:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •