نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

  1. #1

    نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    سلام من میخوام وقتی کاربر نام کاربری و رمز عبور خود را برای برای ورود داد و وارد برنامه شد نام ، نام خانوادگی و تصویر شخص رو در فرم اصلی نشان داده بیشه که کی وارد سیستم شده این کد لاگین من هستش و نام کاربری و رمز عبور رو هر دو را رمز کردم اینم کد لاگین من برادر خوخان کمک کرده به من.ولی این قسمت کد هم غیر کردم و بلد نیستم خیلی لازم دارم به این کد ورود که کسی وارد و خارج شده از سیستم چون میخوام اطلاعات کاربر رو ثبت کنم در سیستم به برای مدیر که ببینی که کسی وارد و خارج شده از سیستم. ممنون میشم.این کد نمایش اطلاعات رو اگه کسی کار کرده کمک کنه خیلی لازم دارم به این کد. که این کد رو به من بگید اگه فایلی داشته باشید خیلی ممنون میشم.در اختیارم قرار بدید.
     private void BtnLogin_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtusers.Text == "")
    {
    errorProvider1.SetError(txtusers, "لطفاٌ نام کاربری خود را وارد فرمائید");
    txtusers.Focus();
    return;
    }
    if (txtpassword.Text == "")
    {
    errorProvider1.SetError(txtpassword, "لطفاً رمز عبور خود را وارد فرمائید");
    txtpassword.Focus();
    return;
    }
    try
    {
    db.Connect();
    db.cmd = new SqlCommand();
    db.cmd.Connection = db.con;
    string sql = "select count(*) from Tbl_Users where U_uUserName=@U_uUserName and U_pPassWord=@U_pPassWord";
    sql = string.Format(sql, txtusers.Text.Replace("'", "''"), txtpassword.Text.Replace("'", "''"));
    MD5CryptoServiceProvider md5Hasher = new MD5CryptoServiceProvider();
    byte[] hashedDataByets;
    UTF8Encoding encoder = new UTF8Encoding();
    string strusd = txtusers.Text;
    hashedDataByets = md5Hasher.ComputeHash(encoder.GetBytes(strusd));
    SqlParameter parausd;
    parausd = new SqlParameter("@U_uUserName", SqlDbType.Binary, 16);
    parausd.Value = hashedDataByets;
    db.cmd.Parameters.Add(parausd);

    string strpwd = txtpassword.Text;
    hashedDataByets = md5Hasher.ComputeHash(encoder.GetBytes(strpwd));
    SqlParameter parapwd;
    parapwd = new SqlParameter("@U_pPassWord", SqlDbType.Binary, 16);
    parapwd.Value = hashedDataByets;
    db.cmd.Parameters.Add(parapwd);
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = db.select(sql);
    int iResult;
    db.Connect();

    iResult = Convert.ToInt32(db.cmd.ExecuteScalar().ToString()) ;

    db.Disconnect();
    if (iResult == 1)
    {
    if (txtusers.Text != "" && txtpassword.Text != "")
    {
    db.uname = txtusers.Text;
    db.upassword = txtpassword.Text;
    }
    else
    {
    db.uname = "";
    db.upassword = "";
    }
    this.Hide();
    FrmMain fm = new FrmMain();
    fm.ShowDialog();

    }
    else
    {
    PersianMessageBox.Show("نام کاربری یا رمز عبور شما صحیح نمی باشد؟", "عدم دسترسی", PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.Information);
    txtusers.Text = "";
    txtpassword.Text = "";
    txtusers.Focus();
    }
    //if (dt.Rows.Count > 0)
    //{
    // this.Hide();
    // FrmMain mfm = new FrmMain();
    // mfm.ShowDialog();
    //}
    //else
    //{
    // PersianMessageBox.Show("نام کاربری یا رمز عبور نامعتبر می باشد دوباره سعی فرمایید؟", "عدم دسترسی", PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.Information);
    //}
    }
    catch
    {

    }
    }

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    کسی با این مورد کار نکرده خواهش میکنم کمک کنید به همچین چیزی نیاز دارم که وقتی لاگین میکنم مشخصات شخص وارد شده رو نشان بده خیلی هم لازم دارم اگه کسی کار کرده بگه لطفاً که چطور نام ، نام خانوادگی و تصویر شخص رو سیستم نشان بده که کسی وارد سیستم شده.من نام کاربری و رمز عبور رو به صورت رمز در اوردم.تا معلم نباشه نام کاربری و رمز عبور

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    کسی با این مورد کار نکرده خواهش میکنم کمک کنید به همچین چیزی نیاز دارم که وقتی لاگین میکنم مشخصات شخص وارد شده رو نشان بده خیلی هم لازم دارم اگه کسی کار کرده بگه لطفاً که چطور نام ، نام خانوادگی و تصویر شخص رو سیستم نشان بده که کسی وارد سیستم شده.من نام کاربری و رمز عبور رو به صورت رمز در اوردم.تا معلم نباشه نام کاربری و رمز عبور

    دوست عزیز یه دستور select ساده است شرط رو هم خودم داری به زبون فارسی میگی فقط میخواد بکنیش کد

    شرط:اگر کاربری که در سیستم ثبت شده وارد شد اطلاعات اون را در محل مورد نظر نمایش دهیم

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط vistacali مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یه دستور select ساده است شرط رو هم خودم داری به زبون فارسی میگی فقط میخواد بکنیش کد

    شرط:اگر کاربری که در سیستم ثبت شده وارد شد اطلاعات اون را در محل مورد نظر نمایش دهیم
    امکانش هستش به هم بگید به چه صورت باید انجام بدم که در صفحه اصلی مشخصات طرف رو نشان بده ممنون میشم من نحوه دستورش رو نمیدانم من این دستور لاگین رو از برادر خوخان گرفتن امکان هستش یه سورسی در اختیار من یا فایل کمکی اگه هستش در اختیار من قرار دهید ممنون میشم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    وقتی رمز درست بود ای دی کاربر رو تو یه کلاس ذخیره کن ودرفرم ها مشخصات اون فرد با ای دی کلاس سکلت کن

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    وقتی رمز درست بود ای دی کاربر رو تو یه کلاس ذخیره کن ودرفرم ها مشخصات اون فرد با ای دی کلاس سکلت کن
    امکانش هستش با یه نمونه سورس کد یا فایلی من رو کمک کنید خیلی ممنون میشم من بلد نیستم این روش رو برای لاگین من یه تازه کارم که سی شارپ رو یاد گرفته نه حرفه ای خیلی ممنون میشم فایلی در اختیار من قرار بدید.

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    دوست عزیز روشو برات واضح توضیح میدم کد نوشتن با خودتون
    شما فرم لاگینو طراحی کردید و مشکلی در این مورد ندارید خب بعد از تشخیص هویت و صحیح بودن یوزر و پسورد شما میاید صفحه اصلی رو واسه کاربر باز میکنید درسته ؟
    با سازنده کلاس ها اشنایی دارید ؟ تعریفشون شبیه متد هست و بدون اینکه مقداری برگردونن و هم نام با کلاس هست
    به این میگن سازنده کلاس Form1 - وقتی شما فرم 1 رو new میکنید درواقع سازنده رو فراخوانی میکنید

    public Form1()
    {

    }


    خب حالا شما نیار داری که ایدی کاربر لاگین شده رو بفرستی به فرم اصلی - چرا ؟ برا اینکه میخوای اطلاعات کاربر لاگین شده رو واکشی کنی از دیتابیس
    خب برا این کار من ساده ترین روشو بهتون میگم - میتونید برا سازنده کلاس فرم ی ارگومان تعریف کنید از چه نوعی ؟ از نوع int چون احتمالا ایدی کاربر شما از نوع عددی هست

    و حالا شما ایدی کاربر رو تو فرم اصلی دارید و میتونید اطلاعاتشو بگیرید

    نمونه زیر رو ببین
            int userid;
    public Form1(int id)
    {
    InitializeComponent();

    userid = id;
    }


    در ضمن راه های زیادی وجود داره ولی من ساده ترین روشو بهتون گفتم

    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    بچه های هر کاری میکنم نمی توانم چون سطح دسترسی قرار دادم که اون ور نمایش کار که وارد میشه غیر از مدیر باشه نمایش نده یعنی هرکی وارد سیستم میشه سیستم میخوام ثبت کنه که کسی در کدام تاریخ و ساعت وارد سیستم شده میخوام این اطلاعات وارد شده رو به مدیر نشان بدم ولی هر کار میکنم نمی توانم اطلاعات کاربر وارد شده رو بیارم خواهش میکنم کسی می تونه یه فایل و یا سورس کامل در اختیار من قرار بده خدا خیریتون بده از کی دارم سر کل میزنم ولی درست نمیشه از کد ویرایش میخوام استفاده کنم که مقدار نام کاربری رو بر گردونه به صورت شناسه که در صفحه بعد جنسیت نام نام خانوادگی و تصویر شخص رو نشان بده ولی نشان و هر کار میکنم بیشتر دستور لاگین خودم هم از کار میفته خواهش میکنم یکی فایل و یا سورس کامل در اختیار من قرار بده برای نمایشش اطلاعات طرف بعد وارد شدن در صفحه اصلی اطلاعات طرف رو نشان بده.ممنون میشم سورس کامل رو در اختیارم قرار بدید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    بچه های هر کاری میکنم نمی توانم چون سطح دسترسی قرار دادم که اون ور نمایش کار که وارد میشه غیر از مدیر باشه نمایش نده یعنی هرکی وارد سیستم میشه سیستم میخوام ثبت کنه که کسی در کدام تاریخ و ساعت وارد سیستم شده میخوام این اطلاعات وارد شده رو به مدیر نشان بدم ولی هر کار میکنم نمی توانم اطلاعات کاربر وارد شده رو بیارم خواهش میکنم کسی می تونه یه فایل و یا سورس کامل در اختیار من قرار بده خدا خیریتون بده از کی دارم سر کل میزنم ولی درست نمیشه از کد ویرایش میخوام استفاده کنم که مقدار نام کاربری رو بر گردونه به صورت شناسه که در صفحه بعد جنسیت نام نام خانوادگی و تصویر شخص رو نشان بده ولی نشان و هر کار میکنم بیشتر دستور لاگین خودم هم از کار میفته خواهش میکنم یکی فایل و یا سورس کامل در اختیار من قرار بده برای نمایشش اطلاعات طرف بعد وارد شدن در صفحه اصلی اطلاعات طرف رو نشان بده.ممنون میشم سورس کامل رو در اختیارم قرار بدید.
    سلام

    اگه یادتون باشه چند روز قبل راجع به " واریبل " و پاس دادن اطلاعات بین فرمها اشاره کردم اما متوجه حرفام نشدین

    این نمونه رو داشته باشین ببینین همون چیزی است که می خواستین ؟؟؟؟؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: نمایش اطلاعات کاربر وارد شده به صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام

    اگه یادتون باشه چند روز قبل راجع به " واریبل " و پاس دادن اطلاعات بین فرمها اشاره کردم اما متوجه حرفام نشدین

    این نمونه رو داشته باشین ببینین همون چیزی است که می خواستین ؟؟؟؟؟؟؟

    دستت درد نکونه اگه باعث میشد تصویر طرف هم نشان بده در فرم اصلی خیلی خوب میشود ولی بابت همین هم خیلی ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش نوع کاربر وارد شده
    نوشته شده توسط boysfe5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 01:08 صبح
  2. سوال: نشان دادن اطلاعات کاربر login شده در صفحه دیگر
    نوشته شده توسط pouran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 25
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 18:54 عصر
  3. سوال: نمایش اطلاعات آیتم انتخاب شده
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 10:02 صبح
  4. نوع کاربر وارد شده در ویندوز
    نوشته شده توسط amirsajjadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 22:44 عصر
  5. تشخیص کشور و مشخصات کاربر وارد شده
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1383, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •