نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

  1. #1

    استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    درود بر همه دوستان خسته نباشید
    چطور میشه با دستورات سی شارپ سریال CPU یا سریال MOTHERBOARD یا سریال هارد رو استخراج کرد؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    برای این موضوع اگر سرچ میکردی توی همین سایت کد های لازم بود
    using system.management

    سریال cpu
    string LocalCPUInfo = String.Empty;
    //create an instance of the Managemnet class with the
    //Win32_Processor class
    ManagementClass mgmt = new ManagementClass("Win32_Processor");
    //create a ManagementObjectCollection to loop through
    ManagementObjectCollection objCol = mgmt.GetInstances();
    //start our loop for all processors found
    foreach (ManagementObject obj in objCol)
    {
    if (LocalCPUInfo == String.Empty)
    {
    // only return cpuInfo from first CPU
    LocalCPUInfo = obj.Properties["ProcessorId"].Value.ToString();
    }
    }
    return LocalCPUInfo;


    سریال هارد
    ManagementObjectSearcher searcher;
    //string query1 = "SELECT * FROM Win32_DiskDrive";
    string query2 = "SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia";
    string SerialNumber = "";
    /*searcher = new ManagementObjectSearcher(query1);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    if (wmi_HD["Model"] != null)
    //MessageBox.Show(wmi_HD["Model"].ToString());
    return wmi_HD["Model"].ToString();
    */
    searcher = new ManagementObjectSearcher(query2);
    foreach (ManagementObject wmi_HD in searcher.Get())
    //if (wmi_HD["SerialNumber"] != null)
    //MessageBox.Show(wmi_HD["SerialNumber"].ToString());
    SerialNumber = wmi_HD["SerialNumber"].ToString();
    return SerialNumber;

  3. #3

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    Intel اعلام کرده از P IIII به بعد سریال CPU به دلایل محرمانه بودن (Privacy Concerns) رو قرار نداده:http://datasheets.chipdb.org/Intel/x...D/24161821.pdf
    MB:

    public static string GetMotherBoardID()
    {
    string mbInfo = String.Empty;
    ManagementScope scope = new ManagementScope("\\\\" + Environment.MachineName + "\\root\\cimv2");
    scope.Connect();
    ManagementObject wmiClass = new ManagementObject(scope, new ManagementPath("Win32_BaseBoard.Tag=\"Base Board\""), new ObjectGetOptions());

    foreach (PropertyData propData in wmiClass.Properties)
    {
    if (propData.Name == "SerialNumber")
    mbInfo = String.Format("{0,-25}{1}", propData.Name, Convert.ToString(propData.Value));
    }

    return mbInfo;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    بدست آوردن مشخصات پردازنده در سی شارپ
        using System;
    using Microsoft.Win32;

    Class Class1
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    RegistryKey MyRegistryKey = Registry.LocalMachine;
    MyRegistryKey = RegistryKey.OpenSubKey("HARDWARE\\DESCRIPTION\\Sys tem\\CentralProcessor\\0");
    Object cpuSpeed = RegistryKey.GetValue("~MHz");
    Object cpuType = RegistryKey.GetValue("VendorIdentifier");
    Console.WriteLine("You have a {0} running at {1} MHz.",cpuType,cpuSpeed);
    }

  5. #5

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    ممنونم از دوستان
    من سریال CPU و هارد و اینا رو برای ساخت سریال نامبر منحصر به فرد می خواستم البته اگه یه راه ساده تر دیگه ای برای ساختن سریال نامبر منحصر به فرد هست به غیر از اینا باشه خوشحال می شم راهنماییم کنید

  6. #6

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    این اطلاعات رو برای قفل نرم افزاری می خوای ؟
    فکر می کنید WMI راه خوبی باشه ؟

    من این Dll رو با Inline Assembly توی Delphi نوشتم ID مربوط به CPU رو برمیگردونه.
    یک تابع داره به اسم "GetCPUID" موقع فراخوانی نوعش رو AnsiString قرار بدید. اگه کارت رو راه انداخت بگو برای HDD هم کاری کنم :)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #7

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    من سریال CPU و هارد و اینا رو برای ساخت سریال نامبر منحصر به فرد می خواستم البته اگه یه راه ساده تر دیگه ای برای ساختن سریال نامبر منحصر به فرد هست به غیر از اینا باشه خوشحال می شم راهنماییم کنید
    پاسخ سوال پست قبلم رو گرفتم.

    برای اینکار باید از چند قطعه استفاده کنی ؛مثلا MAC Address مربود به کارت شبکه خودش Uniqueاه !
    یا سریال HDD+CPU یا هر چیز دیگه رو با هم ترکیب کنی و با MDF یک Hash ازش بگیری .
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  8. #8

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    ممنونم از شما حالا Mac Address رو چطور استخراج می کنن؟؟؟ یه توضیحی بدین اگه زحمتی نیست

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    using System.Net;
    using System.Net.NetworkInformation;

    NetworkInterface[] nics = NetworkInterface.GetAllNetworkInterfaces();

    string MACAddress = String.Empty;

    foreach (NetworkInterface adapter in nics)
    {

    if (MACAddress == String.Empty)// only return MAC Address from first card
    {

    IPInterfaceProperties properties = adapter.GetIPProperties();

    MACAddress = adapter.GetPhysicalAddress().ToString();

    }

    } return MACAddress;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    نقل قول نوشته شده توسط ppp1486 مشاهده تاپیک
    ممنونم از دوستان
    من سریال CPU و هارد و اینا رو برای ساخت سریال نامبر منحصر به فرد می خواستم البته اگه یه راه ساده تر دیگه ای برای ساختن سریال نامبر منحصر به فرد هست به غیر از اینا باشه خوشحال می شم راهنماییم کنید

    سلام
    بدست آوردن شماره سی پی یو یا مادر بورد یا کارت شبکه کافیست
    به نظر من از دوتا (مثلا مادر برد و کارت شبکه) با هم استفاده کن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    فکر کنم CPU و هارد کفایت کنه

  12. #12

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    بدست آوردن شماره سی پی یو یا مادر بورد یا کارت شبکه کافیست
    متاسفانه ،ظاهراً اینا رو میشه دور زد یا اصلاً دور زده شده هستن
    مثلا CPU یه سری میزنن و شبیه هم هستن،MainBoard کار نکردم ولی شنیدم تکراری داره میمونه هارد و کارت شبکه که اینا هم اعتباری ندارن مک رو که میشه جعل کرد فقط هارد موند اونم اگه نسوزه که کاربر بخواد عوضش کنه :) اگه برنامت مهمه از قفل سخت افزاری استفاده کن .
    من این مطالب رو در پست قبلی نگفتم چون یادم نبود.
    به نظر من از دوتا (مثلا مادر برد و کارت شبکه) با هم استفاده کن
    منم که همینو گفتم برادر.

    موفق باشید.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  13. #13

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    یعنی کلا هیچ راهی وجود نداره که با برنامه نویسی سریال نامبر ساخت؟؟؟ من از برنامه نوشتن لذت می برم حدالامکان دوس دارم برنامه نویسی کنم ولی از گفته های دوستان این جوری برداشت کردم که ممکنه سریال های هارد و ... تکراری از آب در بیاد؟؟
    اگه امکانش هست در مورد قفل سخت افزاری یه توضیحی بدید ممنون می شم ، نرم افزاره؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    یعنی کلا هیچ راهی وجود نداره که با برنامه نویسی سریال نامبر ساخت؟؟؟ من از برنامه نوشتن لذت می برم حدالامکان دوس دارم برنامه نویسی کنم ولی از گفته های دوستان این جوری برداشت کردم که ممکنه سریال های هارد و ... تکراری از آب در بیاد؟؟
    اگه امکانش هست در مورد قفل سخت افزاری یه توضیحی بدید ممنون می شم ، نرم افزاره؟؟؟
    چرا میشه ولی 100 درصد تضمینی نیست ، البته اگه توی این زمینه (کرک و مهندسی نرم افزار و روشهای اون )کار کرده باشی میتونی با همینا هم کار خوبی تحویل بدی ولی سخت افزاری بهتره.

    توی مدل سخت افزاری شما واقعاً از دیوایس سخت افزاری که معمولا با USB به سیستم متصل میشه و نقش کلید رو برای اون برنامه ایفامیکنه استفاده میکنی
    این روش به شرط پیاده سازی صحیح بخش نرم افزاری خیلی عالیه
    لطفاً برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش امنیت نرم افزار سایت مراجعه کن و کمی هم جستجو کن

    خلاصه کلام آگه میتونی این کارو انجام بدی که چه بهتر
    ولی اگه برنامت مهمه به ریسکش نمی ارزه از قفل های آماده استفاده کن

    روز خوش.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  15. #15

    نقل قول: استخراج سریال CPU یا MOTHERBOARD

    سلام
    کسی میتونه تو زمینه کرک نرم افزار بهم کمک کنه
    خیلی هم مهمه
    جبرانم میکنم

تاپیک های مشابه

  1. سورس استخراج سریال CPU و مادربرد سیستم
    نوشته شده توسط shahryari در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1392, 19:40 عصر
  2. سوال: امکان تکراری بودن شماره سریال CPU و motherboard در لپ تاپ ها وجود دارد و راه حلش چیست؟
    نوشته شده توسط baharii در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 12:12 عصر
  3. سوال: تکراری بودن شماره سریال CPU و motherboard در لپ تاپ ها
    نوشته شده توسط baharii در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 19:53 عصر
  4. سوال: بدست آوردن سریال Ram, Hard, Motherboard, Cpu
    نوشته شده توسط skmkh6056 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 18:59 عصر
  5. بدست آوردن سریال cpu , Hard یا motherboard در python
    نوشته شده توسط !!Unix!! در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 18:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •