نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: لود سنگین اطلاعات و جستجو

  1. #1

    لود سنگین اطلاعات و جستجو

    سلام
    من اطلاعات یک جدول رو داخل گرید ویو نمایش میدم اما لود شدن این رکوردها خیلی سنگسن هستش الان که 200 تا رکورد دارم 30 ثانیه طول می کشه فکر کنم اگر رکورد هام به 5000 برسه لود اطلاعاتم یک ساعت لود بکشه
    می دونم که می تونم اطلاعات رو صفحه بندی کنم و مثلا 500 تا 500 نمایش بدم
    تا سوال دارم 1- چیکار کنم بدون اینکه اطلاعات صفحه بندی سرعت لود بالا بره
    2- در صورت صفحه بندی برای جستجو چیکار کنم ؟من 1000 رکورد اول فراخوانی کردم اگر نتیجه جستجو رکورد مثلا 9800 باشه کاربر باید بره تا صفحه 8 تا اطلاعات مورد نظرشو پیدا کنه
    ممنون میشم کمک کنید
    در ضمن بانک اکسس هستش .


  2. #2

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    اطلاعاتو به چه صورت از ديتابيس ميگيري و چطور ميريزي تو dgv
    اگه به صورت ديتاتيبل بگيري و بايندش كني به ديتاسورس dgv سرعتش خوب ميشه
    من با اين روش 4000 ركوردو تو يك ثانيه به dgv انتقال ميدم

  3. #3

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    میتونی از Thread استفاده کنی

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    81

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    بیشتر توضیح بده راجع به فیلدهات
    چک کن ببین خود query سریع اجرا میشه یا نه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    29
    پست
    661

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نکنه از گرید ویو کامپوننت های دیگه استفاده کردی؟200رکورد 30ثانیه؟؟؟وحشتناکه

  6. #6

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    اطلاعاتو به چه صورت از ديتابيس ميگيري و چطور ميريزي تو dgv
    اگه به صورت ديتاتيبل بگيري و بايندش كني به ديتاسورس dgv سرعتش خوب ميشه
    من با اين روش 4000 ركوردو تو يك ثانيه به dgv انتقال ميدم
    من از دیتا ست و دیتا ویو براب برای بایند کردن اطلاعات استفاده می کنم
    میتونی از Thread استفاده کنی
    راستش تا حالا از Thread استفاده نکردم و وقت نکردم راجبش مطالعه داشته باشم

    بیشتر توضیح بده راجع به فیلدهات
    چک کن ببین خود query سریع اجرا میشه یا نه ؟
    اطلاعات از داخل یک کوئری پر میشه که 3 تا جدول به هم پیوند داده البته همه رو بایند می کنم بعضی رو که داخل این صفحه احتیاج ندارمو Visible می کنم

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    نکنه از گرید ویو کامپوننت های دیگه استفاده کردی؟200رکورد 30ثانیه؟؟؟وحشتناکه
    بله از ابزار دات نت بار استفاده کردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    29
    پست
    661

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    بدرد نمیخوره اصلا از خود دات نت استفاده کن

  8. #8

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    بدرد نمیخوره اصلا از خود دات نت استفاده کن
    میشه دلیلش هم بگید که چرا به درد نمی خوره ؟ من برای زیباتر کردن فرم ها و محیط برنامه ام چند وقته از دات من استفاده می کنم حالا اگر دلیلی داره یا ابزار بهتری وجود داره با ذکر دلیل ممنون میشم روشنم کنید .
    مرسی دوست عزیز

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    81

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    من از دیتا ست و دیتا ویو براب برای بایند کردن اطلاعات استفاده می کنم
    راستش تا حالا از Thread استفاده نکردم و وقت نکردم راجبش مطالعه داشته باشم

    اطلاعات از داخل یک کوئری پر میشه که 3 تا جدول به هم پیوند داده البته همه رو بایند می کنم بعضی رو که داخل این صفحه احتیاج ندارمو Visible می کنم


    بله از ابزار دات نت بار استفاده کردم
    فیلدهای این 3 تا جدول کلا چند تاست؟
    میدونی اگه بخوای تعداد فیلد بالا که ممکنه کاراکتر هم باشند رو صفحه وب لود کنی (هر چند که ویزیبل نباشن) اشتباهه
    هر فیلدی رو که میخوای تو select بنویس
    و چک کن ببین تو خود دیتابیست اجرای کوئری ات چقدر طول میشکه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    29
    پست
    661

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    میشه دلیلش هم بگید که چرا به درد نمی خوره ؟ من برای زیباتر کردن فرم ها و محیط برنامه ام چند وقته از دات من استفاده می کنم حالا اگر دلیلی داره یا ابزار بهتری وجود داره با ذکر دلیل ممنون میشم روشنم کنید .
    مرسی دوست عزیز
    چون کرک شدن.حداقل گریدو استفاده نکن ببین چه تاثیری میکنه

  11. #11

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط hramezani مشاهده تاپیک
    فیلدهای این 3 تا جدول کلا چند تاست؟
    میدونی اگه بخوای تعداد فیلد بالا که ممکنه کاراکتر هم باشند رو صفحه وب لود کنی (هر چند که ویزیبل نباشن) اشتباهه
    هر فیلدی رو که میخوای تو select بنویس
    و چک کن ببین تو خود دیتابیست اجرای کوئری ات چقدر طول میشکه؟
    تعداد فیلد هام 25 تا که اطلاعاتشو لازم دارم برای ویرایش برای نمایش از 12 فیلد استفاده می کنم و بقیه رو Visible می کنم .

    نظرتون راجب بانک اکسس چیه ؟فکر نمی کنید بانک هم می تونه دخیل باشه که اطلاعات دیر لود میشه ؟

  12. #12

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    چون کرک شدن.حداقل گریدو استفاده نکن ببین چه تاثیری میکنه
    سلام
    مرسي از راهنمائيتون واقعا تاثير داشت و لود اطلاعات راحتتر انجام شده .اما بازم بايد به فكر باشم در مدت 6 ماه تا يك سال لود اطلاعاتم بازم ميره بالا !!

  13. #13

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    سلام
    مرسي از راهنمائيتون واقعا تاثير داشت و لود اطلاعات راحتتر انجام شده .اما بازم بايد به فكر باشم در مدت 6 ماه تا يك سال لود اطلاعاتم بازم ميره بالا !!
    واقعا با تغییر گرید دات نت بار به گرید دات نت در سرعت تاثیر داشت ؟ چقدر تاثیر داشت ؟
    با این اوصاف شما از کدوم گرید استفاده میکنید؟

  14. #14

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    دوست عزیز اگر قصد زیبایی برنامه رو داری از ابزار تلریک استفاده کن اگر زیبایی بیشتر مد نظر هستش برنامه رو با WPF بساز و هر چی گرافیک میخوایی پیاده کن (خخخخخخخخخ :)) ) . در کل برای نمایش اطلاعات سعی کن از ایندکس گذاری و صفحه بندی استفاده کنی .
    در مورد linq , EF هم تحقیق کن .

  15. #15

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    سلام و روز بخیر
    همین الان تست کردم هیچ اختلاف سرعتی در گرید دات نت بار و دات نت نبود در هر دو صورت کمتر از 2 ثانیه 823 سطر که شامل 13 ستون بود در کمترین زمان بالا آوردو هیچ اختلاف زمانی بین این دو شی نیست...
    موفق باشید.

  16. #16

    نقل قول: لود سنگین اطلاعات و جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام و روز بخیر
    همین الان تست کردم هیچ اختلاف سرعتی در گرید دات نت بار و دات نت نبود در هر دو صورت کمتر از 2 ثانیه 823 سطر که شامل 13 ستون بود در کمترین زمان بالا آوردو هیچ اختلاف زمانی بین این دو شی نیست...
    موفق باشید.
    سلام
    بله منم داخل برنامه اي كه ساخته بود 560 ركورد داشتم
    حالا حتما دليل مخلتفي داشته كه سرعت لود اطلاعات شما با من فرق داره من با تغيير گريد ويو به صورت چشمي متوجه بالا رفتن سرعت لود شدم
    دلايل كه ممكنه در برنامه من تاثير گذار بوده : 1 استفاده از بانك اطلاعاتي اكسس 2- استفاده از ويو 3- ارتباط 3 جدول و لود 25 فيلد در فرم و گريد و سپس Visible كردن 15 تا از آنها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ریختن اطلاعات 2 جستجو درون DataList
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 16:48 عصر
  2. سوال: لود نشدن اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط asd-poi در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 01:16 صبح
  3. لود شده اطلاعات از طریق کمبو باکس
    نوشته شده توسط YRajabali در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 17:05 عصر
  4. چاپ اطلاعات حاصل جستجو
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 15:54 عصر
  5. لود کردن اطلاعات از بانک ...
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 18:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •