نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: linked list array

  1. #1

    Question linked list array

    سلام.
    من یه آرایه ای از لیست پیوندی تعریف کردم و حالا میخام یه عنصر از وسط لیستو حذف کنم. چجوری میشه این کارو کرد؟؟؟؟؟
    نمونه ای از کد من این شکلیه.

    LinkedList<DataTable>[] clusters = new LinkedList<DataTable>[1000];

    clusters[0].AddLast(data table11);


    clusters[1].AddLast(data table12);

    clusters[2].AddLast(data table13);

    clusters[3].AddLast(data table14);

    حالا من میخام clusters[2] رو حذف کنم. چجوری میتونم این کارو بکنم؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: linked list array

    شما آرایه ای از لیست پیوندی تعریف کردید یعنی هر خانه از آرایه شما خودش یک لیست پیوندی است.
    حذف clusters[2] به معنی حذف خانه ای از آرایه است!
    اگر قصدتان حذف گره ای خاص از یک لیست پیوندی خاص است می تونید از متد Remove استفاده کنید:

    clusters[2].Remove(data table13);


    احتمالاً اشتباه کار کردید، اگر علامت [] رو از تعریف clusters حذف کنید شاید اوضاع کمی مرتب تر بشه:

    LinkedList<DataTable> clusters = new LinkedList<DataTable>();

    clusters.AddLast(data table11);


    clusters.AddLast(data table12);

    clusters.AddLast(data table13);

    clusters.AddLast(data table14);

    clusters.Remove(data table12);


  3. #3

    نقل قول: linked list array

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    شما آرایه ای از لیست پیوندی تعریف کردید یعنی هر خانه از آرایه شما خودش یک لیست پیوندی است.
    حذف clusters[2] به معنی حذف خانه ای از آرایه است!
    اگر قصدتان حذف گره ای خاص از یک لیست پیوندی خاص است می تونید از متد Remove استفاده کنید:

    clusters[2].Remove(data table13);
    متاسفانه من دقیقن میخام یه عنصر آرایه رو حذف کنم. هیچ راهی واسه این کار وجود نداره؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: linked list array

    می تونی با List کار کنی. اونم متد Remove داره به همون شکل می تونی استفاده کنی.

    تست نکردم:


    List<LinkedList<DataTable>> clusters = new List<LinkedList<DataTable>>(1000);


    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());


    clusters[0].AddLast(data table11);

    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());


    clusters[1].AddLast(data table12);


    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());
    clusters[2].AddLast(data table13);

    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());
    clusters[3].AddLast(data table14);

    clusters.Remove( clusters[2]);

    آخرین ویرایش به وسیله tooraj_azizi_1035 : دوشنبه 13 خرداد 1392 در 23:09 عصر

  5. #5

    نقل قول: linked list array

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    می تونی با List کار کنی. اونم متد Remove داره به همون شکل می تونی استفاده کنی.

    تست نکردم:


    List<LinkedList<DataTable>> clusters = new List<LinkedList<DataTable>>(1000);


    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());


    clusters[0].AddLast(data table11);

    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());


    clusters[1].AddLast(data table12);


    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());
    clusters[2].AddLast(data table13);

    clusters.Add(new LinkedList<DataTable>());
    clusters[3].AddLast(data table14);

    clusters.Remove( clusters[2]);

    خیلییییی ممنون عزیز.مشکلم با این روش حل شد. واقعن ازتون ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. Linked List, Tree
    نوشته شده توسط Mahdi_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 09:10 صبح
  2. link list
    نوشته شده توسط سایان گستر در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 15:48 عصر
  3. sparse-link list
    نوشته شده توسط mehdi_802 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 10:02 صبح
  4. link list
    نوشته شده توسط ghahhari در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 07:10 صبح
  5. bubblesort with link list
    نوشته شده توسط solmaz daryani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 16:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •