نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نیاز فوری به راهنمایی در مورد TableAdapter

  1. #1

    نیاز فوری به راهنمایی در مورد TableAdapter

    سلام خدمت دوستان
    table1BindingSource.RemoveCurrent();
    و در ادامه تو کلید ثبت
    table1TableAdapter.Update(stDataSet);
    اما از دستور دوم ایراد میگره . در صورتی که این دستور ها رو
    از یه فایل آموزشی از تو همین سایت گرفتم و کامل کار میکرد .
    دوستان خواهشآ راهنمایی کنید خیلی گشتم اما به نتیجه نرسیدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: نیاز فوری به راهنمایی در مورد TableAdapter

    متن خطارو بذار ببینیم چی میگه!

  3. #3

    نقل قول: نیاز فوری به راهنمایی در مورد TableAdapter

    Update requires a valid DeleteCommand when passed DataRow collection with deleted rows.

تاپیک های مشابه

  1. آیا نرم افزاری برای تولید setup به شکل خود کار وجود دارد؟؟؟ (نیاز فوری به راهنمایی)
    نوشته شده توسط jusminnnnnnnnn در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 12:18 عصر
  2. راهنمایی در مورد خرید CD Crystal 11 (فوری)
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1384, 18:17 عصر
  3. نیاز فوری در مورد پروکسی پلاس و یاهو مسنجر
    نوشته شده توسط zapata در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 14:24 عصر
  4. نیاز فوری کمک در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط 123456789 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 15:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •