مشاهده دست آورد نظرسنجی: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

رای دهنده
563. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    555 98.58%
  • نه

    2 0.36%
  • مهم نیست

    6 1.07%
صفحه 2 از 9 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 352

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

  1. #41

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نمونه کد اضافه کردن یک view در زمان اجرا و در مختصات دلخواه

    چون خیلی دنبال این کد گشتم میذارم که بقیه هم استفاده کنن
    ابتدا باید از RelativeLayout استفاده کنین بعد میتونین یک کنترل اضافه و مختصات اون رو مشخص کنین


    RelativeLayout rl = (RelativeLayout) findViewById(R.id.RelativeLayout1);
    ImageView btn = new ImageView(this);
    RelativeLayout.LayoutParams params = new RelativeLayout.LayoutParams(w, h);
    params.leftMargin =100);
    params.topMargin =100);
    btn.setBackgroundColor(Color.RED);
    rl.addView(btn, params);


    این کد یک ImageView در موقعیت 100،100 ایجاد میکنه که حالا میشه بهش خاصیت های دیگه هم اضافه کرد
    مثل رویداد کلیک ، آی دی

    ( تشکر یادتون نره )

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : سه شنبه 12 آذر 1392 در 20:08 عصر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نمایش عکسهای متحرک(gif)

    قطعا شما هم مثل من یه جاهایی نیاز پیدا می کنید که از عکسهای gif در در برنامه تون استفاده کنید ...
    مثلا یک اس‍‍‍پلش متحرک. خب خدمت شما

    آخرین ویرایش به وسیله mohsen22 : چهارشنبه 13 آذر 1392 در 22:49 عصر

  4. #44
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    استفاده از pager به همراه page indicator

    download

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  5. #45
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    یک برنامه ساده برای نقاشی

    دانلود

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : دوشنبه 02 دی 1392 در 00:48 صبح

  7. #47
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    استفاده از zoom controls

    دانلود

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    استخراج آی دی دیوایس. ساده است اما خیلی به درد می خوره -----> بفرمایید


  9. #49
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    شناسایی مکان کلیک شده روی عکس

    Image Map-لینک کمکی



    یا

    Images With Clickable Areas
    -لینک کمکی




  10. #50
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سورس بازی replica island - لینک کمکی


  11. #51
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    تقدیم به شما نازنینان

    دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی -
    لینک کمکی


    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : شنبه 07 دی 1392 در 13:41 عصر

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    تقدیم به شما نازنینان

    دیکشنری انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی -
    لینک کمکی


    لینک مستقیم:
    http://dl.esfandune.ir/android/Dictionary%20Farsi.zip

  13. #53

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    اینم یه نمونه ارسال sms
    سعی کردم کد و تمیزو ساده بنویسم هرجام نیاز بود توضیح گذاشتم




    لینک دانلود

    تو سایت esfandune آپ کردم D: خصوصی نیست که abbasalim جان؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط whiteflag مشاهده تاپیک
    اینم یه نمونه ارسال sms
    سعی کردم کد و تمیزو ساده بنویسم هرجام نیاز بود توضیح گذاشتم




    لینک دانلود

    تو سایت esfandune آپ کردم D: خصوصی نیست که abbasalim جان؟
    نه فقط دائمی نیس :D هر وقت هاستمون پر بشه پاکش میکنم البته ممکنه چند سالی طول بکشه تا هاستمون پر بشه ، هنوز 80% هاست خالیه

  15. #55
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    ساخت دیالوگ سفارشی

    دانلود

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  16. #56
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    تبدیل صدا به متن.

    توی خیلی از گوشی ها این قابلیت وجود داره که مثلا بجای نوشتن در کیبرد حرف میزنید و صدای شما پردازش میشه و انچه گفته شده نوشته میشه (البته واسه تعداد زبان اندک)

    دانلود
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    بانک پیامک - لینک Dropbox - لینک مدیا فایر (8895 پیامک)
    نسخه مناسب android 2.2 به بعد

    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : سه شنبه 01 بهمن 1392 در 22:11 عصر دلیل: آپدیت شد

  18. #58

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    بانک پیامک - لینک مستقیم (دیتابیس کامل به زودی)

    میشه دیتابیس کاملشو قرار بدین؟

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    بانک پیامک آپدیت شد با 8895 پیامک - حالشو ببرید

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    Android Alert Dialog (Dialog, Alert Dialog, Progress Dialog, Date Picker Dialog, Time Picker Dialog, Login Dialog, Date and Time Picker Dialog
    دانلود : مدیافایر - Google Drive








  21. #61
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    دیتا بیس اس ام اس البته به صورت کد نشده (با اجازه صاحبینش )
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen22 : دوشنبه 12 اسفند 1392 در 00:47 صبح

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    datepicker شمسی تقدیم به شما


    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : شنبه 05 بهمن 1392 در 20:28 عصر دلیل: Bug Fixes

  23. #63

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    ممنون از برنامتون!
    فقط نمیدونم چرا موقع run کردن ارور force close میده!
    شما میدونید علتش چیه؟!

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  25. #65
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  26. #66
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  27. #67
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    دوستان این تاپیک نمونه برنامه هست و لطفا از درخواست برنامه جدا خودداری کنید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  29. #69
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  30. #70
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  31. #71

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  33. #73
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  34. #74
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  35. #75
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  36. #76

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    بانک پیامک - لینک Dropbox - لینک مدیا فایر (8895 پیامک)
    نسخه مناسب android 2.2 به بعد

    این برنامه ای که شما نویشتید رو حالا من به چه صورت میتونم همه پیام هارو به صورت مستقیم و دسته بندی شده به قسمت پیام ها ببرم؟

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  38. #78
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  39. #79
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    انتخاب عکس از گالری و نمایش در برنامه

    دانلود

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  40. #80

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    سورس بازی replica island - لینک کمکی

    این بازی با چه موتور بازی سازی ساخته شده؟؟ یکم در موردش توضیح بدید در ضمن لطفا بازی بیشتر بزارید

صفحه 2 از 9 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1079
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1399, 14:32 عصر
  2. نمونه برنامه های کوچک و مفيد در جاوا
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 37
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1396, 19:06 عصر
  3. نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید
    نوشته شده توسط saeidpsl در بخش Android Studio
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 23:46 عصر
  4. اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید
    نوشته شده توسط saeidpsl در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 23:34 عصر
  5. نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 06:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •