مشاهده دست آورد نظرسنجی: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

رای دهنده
563. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    555 98.58%
  • نه

    2 0.36%
  • مهم نیست

    6 1.07%
صفحه 8 از 9 اولاول ... 6789 آخرآخر
نمایش نتایج 281 تا 320 از 352

نام تاپیک: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

  1. #281

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    سلام
    الان توی هر آیتم یک imageView وجود داره، اما چون هدف کار با دیتابیس بود عکس تمام آیتم ها یکسان در نظر گرفته شده

    برای اینکه عکسهای مدنظر خودتون رو برای هر آیتم قرار بدید، ابتدا عکس هاتون رو توی پوشه drawable بذارید و بعد یک آرایه از آیدی عکس ها رو به آداپتر بفرستید
    توی کلاس آداپتر این آرایه رو به عنوان یک ورودی دیگه دریافت کنید و بعد توی تابع getView با تعریف imageView مقدار عکس هر آیتم رو مشخص کنید

    برای اینکه بتونید این کار رو انجام بدید نیاز دارید با لیست ویوهای شخصی شده آشنایی داشته باشید
    با سلام به poor man عزیز...
    من عکس هامو تو پوشه drawable ریختم ،بعد توی دیتا بیسم یه فیلد با عنوان picture اضافه کردم که اسم عکس ها رو با اسم عکس های توی پوشه drawable یکی گذاشتم، کد های دیتابیس و mainactivity که میخواد لیست رو نشون بده میزارم ممنون اگه نگاه کنین و بگین چه کده دیگه لازمه...

  2. #282

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    کد های دیتا بیسم
    ک


    import java.io.FileOutputStream;
    import java.io.IOException;
    import java.io.InputStream;
    import java.io.OutputStream;


    import android.content.Context;
    import android.database.Cursor;
    import android.database.SQLException;
    import android.database.sqlite.SQLiteDatabase;
    import android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper;


    public class DatabaseHandler extends SQLiteOpenHelper {


    public final String path = "data/data/com.kheirimohammad.full_heart/databases/";
    private static final String DATABASE_NAME = "full_h";
    public SQLiteDatabase mydb;
    private final Context mycontext;


    // //////table field////////
    public final String TABLE ="tbl";
    public final String ID = "id";
    public final String NAME = "name";
    public final String SUB = "sub";
    public final String FATHER = "father";
    public final String FATHERNAME = "fathername";
    public final String NAMEHTML = "namehtml";
    public final String PICTURE = "picture";
    public final String FAV = "fav";



    public DatabaseHandler(Context context) {
    super(context, "full_h", null, 1);
    mycontext = context;
    }


    @Override
    public void onCreate(SQLiteDatabase arg0) {


    }


    @Override
    public void onUpgrade(SQLiteDatabase arg0, int arg1, int arg2) {


    }


    public void useable() {
    boolean checkdb = checkdb();
    if (checkdb) {


    } else {
    this.getReadableDatabase();
    try {
    copydatabase();
    } catch (IOException e) {


    }
    }
    }


    public void open() throws SQLException {
    mydb = SQLiteDatabase.openDatabase(path + DATABASE_NAME, null,
    SQLiteDatabase.OPEN_READONLY);
    }


    @Override
    public void close() {
    mydb.close();
    }


    public boolean checkdb() {
    SQLiteDatabase db = null;
    try {
    db = SQLiteDatabase.openDatabase(path + DATABASE_NAME, null,
    SQLiteDatabase.OPEN_READONLY);
    } catch (SQLException e) {


    }
    return db != null ? true : false;
    }


    public void copydatabase() throws IOException {


    OutputStream myOutput = new FileOutputStream(path + DATABASE_NAME);
    byte[] buffer = new byte[1024];
    int lenght;
    InputStream myInput = mycontext.getAssets().open(DATABASE_NAME);
    while ((lenght = myInput.read(buffer)) > 0) {
    myOutput.write(buffer, 0, lenght);
    }
    myInput.close();
    myOutput.flush();
    myOutput.close();
    }


    ////


    public String[] GetListMain(String field) {


    Cursor c = mydb.rawQuery("select * from " + TABLE + " where " + FATHER + " = '0' ORDER BY " + ID , null);


    String[] list = new String[c.getCount()];


    if (c.moveToFirst()) {
    for (int i = 0; i < c.getCount(); i++) {
    c.moveToPosition(i);
    list[i] = c.getString(c.getColumnIndex(field)).toString();
    }
    }


    return list;
    }

    public Integer shomaresh_field(String table,String field){
    Cursor Cursor = mydb.rawQuery("SELECT * FROM "+TABLE+" group by "+field, null);
    int i = Cursor.getCount();
    return i ;
    }

    public String namayesh_field (String table , int row){
    Cursor Cursor = mydb.rawQuery("SELECT * FROM "+TABLE+" group by name",null);
    Cursor.moveToPosition(row);
    String save = Cursor.getString(1);
    return save;

    }

    public Integer shomaresh_dastan (String table , String name){
    Cursor Cursor = mydb.rawQuery("SELECT * FROM "+TABLE+" where season='"+name+"' group by name", null);
    int s = Cursor.getCount();
    return s;

    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله rainbow17 : جمعه 24 بهمن 1393 در 21:26 عصر

  3. #283

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    اینم کد های main activity:



    import android.os.Bundle;
    import android.view.LayoutInflater;
    import android.view.View;
    import android.view.ViewGroup;
    import android.widget.ArrayAdapter;
    import android.widget.ImageView;
    import android.widget.ListView;
    import android.widget.TextView;
    import android.widget.Toast;
    import android.app.Activity;
    import android.app.ListActivity;
    import android.content.Context;
    import android.content.Intent;
    import android.content.res.Configuration;


    public class MainActivity extends ListActivity {


    private DatabaseHandler db;
    private ListView listview;
    private String[] mainlist;
    private ArrayAdapter<String> adabter;



    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);


    db = new DatabaseHandler(this);
    db.getReadableDatabase();
    db.useable();
    refresher();
    setListadapter(new AA());


    }


    private void setListadapter(AA aa) {

    }








    class AA extends ArrayAdapter<String> {
    public AA() {


    super(MainActivity.this,R.layout.item_item_main,ma inlist);


    }


    @Override
    public View getView(int position, View convertView, ViewGroup parent) {


    LayoutInflater bazkonande = getLayoutInflater();
    View radif = bazkonande.inflate(R.layout.item_item_main, parent,
    false);


    TextView name = (TextView) radif.findViewById(R.id.tv_nameMaine);
    ImageView ax = (ImageView) radif.findViewById(R.id.img_axMaine);


    //if (isTablet(getApplicationContext())) {


    //}


    name.setText(mainlist[position]);



    db.open();
    String[] axhaName = db.GetListMain(db.PICTURE);
    db.close();


    int[] cod = new int[axhaName.length];
    for (int i = 0; i < axhaName.length; i++) {


    cod[i] = Integer.parseInt("R.drawable." + axhaName[i]);
    }


    ax.setImageResource(cod[position]);


    return radif;
    }
    }



    private void refresher(){
    db.open();
    int save = db.shomaresh_field("tbl", "name");
    mainlist = new String[save];

    for (int i = 0; i <save; i++) {
    mainlist[i] = db.namayesh_field("tbl", i);
    }
    db.close();
    }



  4. #284

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    اینم item_item_main.xml من....
    2015-02-13_13-37-40.jpg

  5. #285

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    راستی اسم ذیتا که توی assets ریختم full_h هستش و اسم table دیتا tbl هستش...ممنون یه نگاه بندازی ببینی درست استفادشون کردم

  6. #286

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    هزار بار خواهش کردیم که اینجا پست نزارید و اگه مشکلی هست به کسی که پست رو گذاشته اطلاع داده بشه.شما برو نمونه برنامه های بقیه تالار ها رو ببین.
    این طوری نمیشه هر کی میاد یه پست میزاره هدف تاپیک کاملا مشخصه نباید خلاف قوانین رفتار بشه.

    دست شما هم درد نکنه فعالی.

    یه پست گذاشته میشه بعد ۵۰ پست بی محتوا و بدردنخور بعدش ایجاد میشه. به این صورت نمیشه.
    دوست عزیز ،مدیر عزیز ممنونیم برای زحمتی که میکشی و پست ها را از دید کاربران مخفی میکنی!!!! ولی فایدش چی هست که اصل پست هم چنان در تاپیک میمونه ؟؟؟!!!!!! وجود همچین پستی با وجود اصل پست چه فرقی میکنی؟؟؟!!!
    شما میگی مشکلی دارید برید تو خود انجمن پست بزنید! منم همین کار کردم برا چی پست من رو پاک کردی ؟! عنوانش بی ربط بود ؟محتواش خلاف شرع بود؟ مگه در حال حاضر پستی با عنوان نمونه سورس تو تاپیکا نیست که درباره یه ایکن هست که روی برنامه واتس آپ قرار میگیره

    اضلن الان کجا هستی که این پست های بی ربط گذاشته شده و کاربرای فعال حتی دارن جوابش میدن؟!!!!!
    بهتر نبود که مثل سایر انجمن ها که پست های بی ربط را به بخش مرتبط خودشون منتقل میکنن شما هم همینکار رو کنی

  7. #287

    سورس برنامه دریافت اس ام اس فقط در برنامه خودتان


  8. #288

  9. #289

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    دمممممممممممممممت گرم عالی بود

  10. #290

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک


    سلام

    چطوری می تونم سایز آیکنها رو بزرگتر کنم ؟؟؟!!!
    آخرین ویرایش به وسیله Ebrahimkh : سه شنبه 28 بهمن 1393 در 09:36 صبح

  11. #291

    نقل قول: نمایش عکسهای متحرک(gif)

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen22 مشاهده تاپیک
    قطعا شما هم مثل من یه جاهایی نیاز پیدا می کنید که از عکسهای gif در در برنامه تون استفاده کنید ...
    مثلا یک اس‍‍‍پلش متحرک. خب خدمت شما

    لینک دانلود برنامه کار نمی کنه اگه امکانش هست درستش کنید

  12. #292
    کاربر دائمی آواتار mrtzxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    ایران من
    پست
    335

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط abbasalim مشاهده تاپیک
    بیخیال آخرش یه سورس یافتم که کار میکنه
    روی گوشی های ضعیف هم تست کردم کار میکنه :
    https://github.com/dustookk/AndroidImagePicker




    برش تصویر از دوربین و گالری بدون مشکلات کاهش رم حتی در گوشی های ضعیف
    سلام . من خیلی گشتم هر کد یه ایرادی داشت این کد هم گفتین خوبه ولی stackoverflow میده چیکارش کنم؟؟

  13. #293

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    لطفا نمونه ای از GCM قرار بدین که سمت وب رو هم شامل بشه
    ممنون

  14. #294
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    نمونه برنامه ایجاد یک Notification سر ساعت 9 شب بصورت روزانه

    + بعد از روشن شدن دستگاه Alarm بصورت خودکار تنظیم میشه
    + دکمه داخل برنامه برای زمانی هست که بخوایید بصورت دستی Alarm رو تنظیم کنید (جهت تست برنامه بدون نیاز به روشن و خاموش کردن دستگاه)
    + فایل apk هم داخل پوشه bin موجود هست

    لینک دریافت پروژه
    این برنامه چرا روی گوشی من جواب نمیده. کار خاصی باید انجام داد.

  15. #295

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام اگر بخوام این زمان رو دستی واردنکنم طبق ساعت گوشی تا یک روز دلخواه و علاوه برزمان روز رو هم محاسبه کنه چیکار کنم؟
    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    شمارنده معکوس



  16. #296

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط poorman مشاهده تاپیک
    نمونه برنامه افزودن به علاقه مندی ها ( آپدیت دیتابیس )

    لینک دانلود

    سلام علیک .
    یه سوال دارم اونم اینه که تابع getView در کلاس MyAdapter هیچ جایی از برنامه فراخوانی نمیشه !! پس چطوری دستوراتشو اجرا میکنه ؟؟
    یه سوال دیگه هم دارم ؛ ما توی MainActivity هر وقت روی CheckBox ها کلیک میکنیم بازم بدون اینکه تابع getView فراخوانی بشه متد مربوط به چک باکسش فعال میشه !! اینم توضیح بدین چطوری کار میکنه .

  17. #297

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    جستجوی مخاطبین تلفن و Auto complete


    سلام

    چرا نمیشه دانلودش کرد و لیست ویو دانلود میشه؟!!

  18. #298
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط meysam jahedi مشاهده تاپیک
    سلام

    چرا نمیشه دانلودش کرد و لیست ویو دانلود میشه؟!!
    دانلود میشه با قند شکن چک کن

  19. #299

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    دانلود میشه با قند شکن چک کن
    منظورتون رو متوجه نشدم ، دانلود میشه اما برنامه مربوط به لیست ویو از پست های قبل دانلود میشه !!

  20. #300
    کاربر دائمی آواتار o0o0okay
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    220

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط meysam jahedi مشاهده تاپیک
    سلام

    چرا نمیشه دانلودش کرد و لیست ویو دانلود میشه؟!!
    لینک دانلود

  21. #301
    کاربر دائمی آواتار o0o0okay
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    220

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط meysam jahedi مشاهده تاپیک
    سلام

    چرا نمیشه دانلودش کرد و لیست ویو دانلود میشه؟!!
    جستجوی مخاطبین تلفن و Auto complete
    24387668044963532571.gif
    لینک دانلود از سایت

  22. #302

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام. کسی سورسی شبیه به مدل اسکرول دادن اپلیکیشن هدفون نداره؟
    چند تا لیست (یا gridview) هست که وقتی اسکرول میدی، پایینی میاد روی بالایی قرار میگیره.


  23. #303

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    لینک مال این برنامه نیست.
    لطفا تصحیح کنید

  24. #304

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    ارتقا لیست نمایش


    لینک قابل دانلود : http://www.mediafire.com/download/rq...leListView.zip

  25. #305

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام!
    کسی سورس برنامه رینگتون (زنگ خور) رو داره؟
    دوستانی که اون پکیج 1.36 گیگی رو دانلود کردن هم میشه یه نگاه تو لیستش کنن؟
    ممنونم

  26. #306

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام اگه میشه چند تا نمونه کد درباره Intent و Intent filter قرار بدید ممنون

  27. #307

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    [QUOTE=برنامه نويس ساده;2209748]اینم تصویری از برنامه
    طبق قوانین این تاپیک باید سورس این برنامه رو بزارید و یا لینک بدید. اگه نمیتونید تاپیکتون حذف خواهد شد

  28. #308
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  29. #309

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    با سلام
    ممنون از برنامه های مفیدتون
    وقتی من از این منو استفاده میکنم اگر صفحه اصلی دارای scroll view عمودی باشه به مشکل میخورم یعنی یا منو کار نمیکنه و یا اسکرول
    میتونید راهنمایی کنید
    ممنون از همه

  30. #310
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    انجمن اندروید ایران
    پست
    18

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید


  31. #311

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    من می خوام یک صفحه خبری درست کنم . یک متن ها مثلا تعداد 5 خبر آخر رو از دیتابیس بخونه بیاره توبرنامه نمایش بده !
    دیتابیس در سرور هست ؟
    ممنون

  32. #312

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    اینم یک نمونه کد برای ارتباط با SQLServer با لیست ویو
    تقدیم به دوستان عزیز

    اینم لینک دانلود

    کاملا تست شده است البته بایستی نسخه SQLServer تان 2000 به بالا باشه

    تشکر یادتون نره


    لینک Fix شد

    لینک سالم نیست. میشه اصلاحش کنین

  33. #313

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط irfreemind مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . کتابی تحت اندروید هست که تمام سر فصل های w3schools را پوشش داده. البته به زبان فارسی . از html,html5,css,css3,php,sql,asp.net.appml,javascri pt,jquery,angular js,googlemaps,canvas,svg,jquerymobile و SEO
    واقعا کامله . توی بازار هست میتونید استفاده کنید ازش.
    http://cafebazaar.ir/app/com.weblear....panpard/?l=fa
    دوست عزیز لطفا اسپم نزنید. برنامه شما هیچ ربطی به موضوعات برنامه نویسی مخصوصا این تاپیک نداره. تاپیک شما برای حذف گزارش شد

  34. #314

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    دوستان کسی نمیتونه سورس یه اکتیویتی از آفتابه یا بازی های مشابه رو برای اکلیپس قرار بده؟

  35. #315
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط برنامه نويس ساده مشاهده تاپیک
    اینم تصویری از برنامه

    ضمیمه 130980
    سلام
    لطفا سورس برنامه رو قرار بدید.

  36. #316

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    جای یه برنامه تو تاپیک خالیه و از دوستان عزیزم خواهش میکنم اونو بزارن اونم کار با google map

  37. #317
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    با سلام
    فایل موضوع "
    کار با پایگاه دادده sqlite (اضافه کردن و ویرایش و حذف)
    " برای دانلود موجود نیست.

  38. #318
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    دوست عزیز، جناب rubiks.kde

    بجای این همه اسپم بهتر نیست این پستهایی که حذف میکنی، کلا" حذف کنی و هیچ اثری ازشون نمونه.
    تاپیک رو شلوغ میکنی که مثلا" با سئوالات دیگران شلوغ نشه!!!! خب این چه فرقی میکنه؟
    کلا" حذفشون کنی بهتره برادر. خواهشن یه جوری باشه که پستهای خودتم که میگه حذف کردی نمونه. چون بسیار بی ارزش تر از پستهاییه که فکر میکنی تاپیک رو شلوغ میکنه.
    ممنون

  39. #319

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام کمک فوری دارم از بچه ها
    اول باید بگم عضو تازه هستم و نمیدونم اینجا تاپیک درستی هست برای سوالم یانه
    پس خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
    من نیاز به سورس یک دیکشنری خیلی ساده دارم که بانک اطلاعاتی رو بهش بدم و کار کنه ...همین
    هیچ مشخصات دیگه ای هم نمی خواهم داشته باشه نه نمایش تصویر نه صدا نه هیچ چیز دیگه
    این سورس رو برای گوشی های اندروید میخام و تا حدودی مبتدی هستم در برنامه نویسی اندروید ولی فکر کنم بتونم بانک رو وارد کنم و از نرم افزار استفاده کنم
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

  40. #320
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید

    سلام چرا این لینک دانلود نداره دوستان؟!!!من دنبال یه کنترل متل دیتاگریدویو در سی شارپ هستم که تو اکیلیپس بتونم ازش استفاده کنم!!کسی چیزی سراغ نداره؟

صفحه 8 از 9 اولاول ... 6789 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1079
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1399, 13:32 عصر
  2. نمونه برنامه های کوچک و مفيد در جاوا
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 37
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1396, 18:06 عصر
  3. نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید
    نوشته شده توسط saeidpsl در بخش Android Studio
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1392, 22:46 عصر
  4. اضافه کردن تاپیک نمونه برنامه های کوچک و مفيد اندروید
    نوشته شده توسط saeidpsl در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 22:34 عصر
  5. نقل قول: نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 05:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •