نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: غیر فعال کردن button با رشته ای از نام button

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    90

    غیر فعال کردن button با رشته ای از نام button

    سلام
    من می خوام یک button رو غیر فعال یا پنهان کنم . و اسم button رو درون یه string دارم . حالا چطور این کار رو انجام بدم
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: غیر فعال کردن button با رشته ای از نام button

    باید کنترل ها موجود رو بررسی کنی ببینم کدومشون اسمش مطابقت میکنه و همون invisible کنی خب چجوری ؟ با حلقه چه حلقه ای ؟ foreach


    foreach (Control control in this.Controls)


    خب حالا ی شرط باید بذاری اون کنترلی رو که اسمش برابر با همون اسم ذخیره شده در String هست رو هرکارش دوس داری بکنی :p

    موفق

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    نقل قول: غیر فعال کردن button با رشته ای از نام button

    ببین این یه نمونست :
    فرض شده که سه دکمه داریم به نام های button1 , button2,button3.

    for (int i = 1; i <= 3; i++)
    Controls["button" + i].Enabled = false;

    که همه دکمه های موجود از 1 تا 3 رو غیرفعال میکنه.
    حالا توی کد به جای اسم دکمه مقدار string ات رو قرار میدی.
    کارت راه افتاد؟

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن تمام Button های درون یک فرم
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 11:40 صبح
  2. فعال و غیر فعال کردن Button با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 22:59 عصر
  3. غیر فعال کردن Startmenu button + Ctrl+Alt+Delete
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 13:03 عصر
  4. غیر فعال کردن Button
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 15:48 عصر
  5. غیر فعال کردن Button
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •