نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

  1. #1

    Question پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

    سلام و درود.
    وقتتون بخیر.
    آیا در PHP این امکان وجود داره که بعد از کلیک بروی دکمه Submit کاره پردازشی انجام شود؟یا حتما نیاز هست به صفحه مقصد اطلاعات ارسال شود و در آنجا پردازش شود؟
    باتشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

    خیر ، برای اینکه اطلاعات توسط php در سمت سرور پردازش بشه باید اطلاعات به سرور ارسال بشه.
    میتونید از js ، jquery و ajax استفاده کنید.

  3. #3

    Question نقل قول: پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    خیر ، برای اینکه اطلاعات توسط php در سمت سرور پردازش بشه باید اطلاعات به سرور ارسال بشه.
    میتونید از js ، jquery و ajax استفاده کنید.
    ممنون از پاسختون.
    می خواستم یک سری آرایه بعد از کلیک بروی SUBMIT درون لیست باکس نمایش بدم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

  4. #4

    نقل قول: پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

    باید از AJAX استفاده کنید. بدون AJAX، نه تنها PHP بلکه هیچ زبان سمت سرور دیگری به اطلاعات سمت کلاینت (فرم) بدون Submitشدن دسترسی نداره.

  5. #5

    نقل قول: پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    باید از AJAX استفاده کنید. بدون AJAX، نه تنها PHP بلکه هیچ زبان سمت سرور دیگری به اطلاعات سمت کلاینت (فرم) بدون Submitشدن دسترسی نداره.
    اگه اشتباه نکنم داخل APS.net این امکان وجود داره.

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    }

    کد رو داخل بخش بالا وارد می کنیم.اگر اشتباه می کنم تصحیح بفرمائید.
    ------------------------------------------------
    در زمینه AJAX اگر مطلب آموزشی دارید ممنون میشم لینک بدین.
    باتشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله siamakb : سه شنبه 14 خرداد 1392 در 20:15 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: پردازش اطلاعات بعد از کلیک بروی دکمه Submit

    آموزش ajax توسط آقای شهرکی:
    http://www.barnamenevis.ir/articles/11/

تاپیک های مشابه

  1. کلیک روی دکمه submit صفحه وب درون web browser
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 21:56 عصر
  2. سوال: باز کردن فرم با کلیک بروی دکمه
    نوشته شده توسط mah3150 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 20:48 عصر
  3. سوال: مشکل بزرگ شدن فونت و تکست باکس بعد از کلیک بروی دکمه
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 18:03 عصر
  4. خطا بعد از دوبار کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1386, 00:55 صبح
  5. غیر فعال کردن دکمه submit بعد از ارسال
    نوشته شده توسط Mohajerx در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •