نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    سلام دوستان
    من میخواستم بدونم چه طوری میتونم یک اسلایدشو بدون پلاگبن با کمترین کد توسط jQuery درست کنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    برواین سایت
    http://htmldrive.net/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    منتظر نظر بقیه دوستان...

  4. #4

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    دورود به روت :)
    در این مکان با جاوا اسکریپت یک اسلاید شو ساده ساختم اگه توضیحاتی که دادم رو درک کنی
    میتونی به سادگی با جیکوئری اون رو پیاده کنی.
    امیدوارم کمکت کنه

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    مرسی بابت توضیحاتتون میشه لطفا اسلایدشو رو فقط با جی کوئری یاد بدین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    سلام.

    شما نوشتید با "کمترین کد"، من میخونم "ساده و با کمترین کد" !

    پس فایل ضمیمه رو ببینید. یه اسلایدر ساده که قابل گسترش هست...
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title>slider</title>
        <script src="jquery.js" language="javascript"></script>
        <script>
        function slideSwitch() {
            var $active = $('div#slideshow IMG.active');
            activeIndex = $( 'div#slideshow IMG.active' ).index();
            
            if(activeIndex== $('div#slideshow IMG').last().index())
                $next= $('div#slideshow IMG').first();
            else
             $next = $active.next();
    
            $next.addClass('active');
    
            $active.removeClass('active');
        }
        
        $(function() {
            setInterval( "slideSwitch()", 2000 );
        });
        
    </script>
    <style type="text/css">
        .active{
            z-index:99;
        }
    </style>
    </head>
    <body>
        <div id="slideshow">
            <img src="1.jpg" style="position:absolute;" class="active" />
            <img src="2.jpg" style="position:absolute;" />
            <img src="3.jpg" style="position:absolute;" />
        </div>
    </body>
    </html>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    چه حالت هایی رو بجای absolute توی style میشه بذاریم برای اسلاید آقا حمید؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: ساخت اسلایدشو بدون پلاگبن با کمتربن کد

    چه حالت هایی رو بجای absolute توی style میشه بذاری
    چطور مگه. توی این نوع اسلایدر ساده (اگه بشه اسمش رو گذاشت اسلایدر!) همون absolute نتیجه دلخواه رو میده .

    اما اگه کلی میگید شما relative هم استفاده میشه، البته همه چیز بستگی به روش کار اسلایدر داره.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت سایت بدون استفاده از Code Behind
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 21:18 عصر
  2. ساخت اتوران بدون نیاز به فریم ورک
    نوشته شده توسط m.doostdar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 22:16 عصر
  3. ساخت Setup بدون Framework؟؟؟
    نوشته شده توسط Mahbadgroup در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 11:46 صبح
  4. ساخت گزارش بدون بانک و دیتاست
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 08:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •