نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال برنامه نویسی در متلب

  1. #1

    سوال برنامه نویسی در متلب

    سلام به همه دوستان
    من یه سوال دارم خیلی حیاتیه ممنون میشم راهنمایی کنین
    من یه برنامه میخوام که یک دیتاست به فرمت اکسل رو بگیره و با استفاده از فرمول tf به یک ماتریس تبدیل کنه
    کسی میدونه چطوری میشه این کار رو انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: سوال برنامه نویسی در متلب

    برای دیتاست می تونید فایل اکسل رو روی command windows متلب با موس درگ کنید، ماتریس دیتاست شما در متلب ایجاد میشه. حالا هر تغییری بخواید به راختی می تونید ایجاد کنید.

  3. #3

    نقل قول: سوال برنامه نویسی در متلب

    من با متلب آشنایی ندارم و راهنمایی بیشتری میخوام میخوام بدونم برنامشو چه طور بنویسم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار niloofar_f
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    73

    نقل قول: سوال برنامه نویسی در متلب

    با استفاده از دستور xlsread میتونید فایل اکسل رو ذخیره کنید:
    Input = xlsread('file.xls'); %input is a matrix

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1395, 18:15 عصر
  2. سوال: درخواست نمونه سوال برنامه نویسی C++‎
    نوشته شده توسط masoudpz در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 23:54 عصر
  3. مبتدی: سوال: برنامه نویسی تحت وب و شبکه
    نوشته شده توسط starsport در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 00:27 صبح
  4. برنامه نویسی با متلب matlab
    نوشته شده توسط alasht در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 14:08 عصر
  5. سوال: سوال برنامه نویسی در codevision
    نوشته شده توسط anea2801 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 21:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •