نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطوری میشه یک مقدار رو از دیتابیس در تکست باکس نشان داد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    چطوری میشه یک مقدار رو از دیتابیس در تکست باکس نشان داد؟

    سلام

    من یک دیتابیس دارم و از طریق LINQ بهش متصل شدم

    حالا روی فرمم یک کومبو باکس و یک تکس باکس هست

    کومبو باکس نام محصول رو نشون میده.

    حالا میخاستم بپرسم با چه دستوری میشه به برنامه بگم که مثلا اگر فلان محصول انتخاب شد ، قیمتش رو توی تکست باکس نشون بده؟

    ممنون میشم اگه سریع جواب بدید

  2. #2

    نقل قول: چطوری میشه یک مقدار رو از دیتابیس در تکست باکس نشان داد؟

    سلام.فک میکنم این قطعه کد همونیه که شما بهش نیاز داری.در این کد ، برنامه توسط تکس باکس شماره دانشجویی رو میگیره و نام و نام خانوادگی دانشجو رو از بانک اطلاعاتی فراخوانی میکنه و داخل Label نشون میده.

    var db = new DataClasses1DataContext();
    var Qsearch = db.tbl_Daneshjoos.Where(c => c.ShDaneshjooyi.Contains(txt-shdaneshjooyi.Text));
    label-name.DataBindings.Add("Text", Qsearch, "Name");
    label-family.DataBindings.Add("Text", Qsearch, "Family");

    label-name.DataBindings.Clear();
    label-family.DataBindings.Clear();

    شما با یه تغییرات کوچکی در این کد می تونید اونو در پروژه تون استفاده کنید.
    موفق باشید ;)
    آخرین ویرایش به وسیله omiditc : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 17:14 عصر دلیل: تکمیل پاسخ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1392, 15:51 عصر
  2. سوال: چطوری میشه یک گره جدید دریک سطح خاص از treeview قرار داد؟
    نوشته شده توسط joojoo_sami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 17:13 عصر
  3. سوال: چطوری میشه یک عکس رو از اینترنت درون کنترل PictureBax نمایش داد؟
    نوشته شده توسط ppaayyaamm در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 10:11 صبح
  4. ارسال مقدار از دیتابیس به تکست باکس
    نوشته شده توسط elham.net در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1387, 23:39 عصر
  5. چطوری میشه اسامی فیلد های یک دیتا بیس اکسس رو نشان داد؟
    نوشته شده توسط peyman-m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •