نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

  1. #1

    تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    سلام خدمت دوستان


    میخوام با استفاده از یک تابع تعداد مشخصی عدد تصادفی ایجاد و در یک آرایه قرار بدهم.

    از چه تابعی باید استفاده کنم و به چه شکل؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    توی سایت جستجو کن موجود است

  3. #3

    نقل قول: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    مشکل کد زیر چی هست؟

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    int [] arr100=new int [99];
    int [] arr1000 = new int[999];

    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    Random ObjX = new Random();
    listBox1.Items[i] = ObjX.Next(100);
    }

    }

    به متغییر i که اندیس لیست باکس رو مشخص می کنه ایراد می گیره

  4. #4

    نقل قول: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    کد زیر رو نوشتم.مشکل نحوی نداره اما گویا مشکل منطقی داره که من متوجه نمیشم.در هر بار اجرا یک عدد 1 در اول لیست باکس و 99 عدد تکراری در ادامه لیست باکس تولید می کنه.مثلا 59 را 99 بار تکرار می کنه.مشکل از کجاست؟
     public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    int [] arr100=new int [99];
    int [] arr1000 = new int[999];
    int num;

    for (int i = 0; i < 99; i++)
    {

    Random objRandom = new Random();
    int intRandomNumber = 0;
    intRandomNumber = objRandom.Next(99);
    // Generate numbers between 0 and 99
    num = intRandomNumber;
    arr100[i] = num;
    listBox1.Items.Add(arr100[i].ToString());

    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    سلام دوست عزیز.
    بالای کد زیر

    Random objRandom = new Random();

    این کد رو قرار بدید.
    System.Threading.Thread.Sleep(10);

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    سلام دوست عزیز
    به نظر من بهتره در این مورد ابتدا pdf آموزش سی شارپ رو بخونید بعد از آشنایی با کلاس های دات نت اگر سوالی بعد از خواندن پیش اومد اینجا مطرح کنید
    من و دوستان می تونم به همه ی سوالات شما جواب بدیم ولی چون آماده هست کاربرد آن کلاس و فضای نام آن رو یاد نمیگیرید
    جواب :
     int i = 0;
    Int64[] array = new Int64[50];
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (i < 50)
    {
    Random r = new Random();
    array[i] = r.Next(0, 999999999);

    label1.Text = array[i].ToString();

    i++;
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: تولید اعداد تصادفی به تعداد مشخص و قرار دادن در آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط weblox مشاهده تاپیک
    کد زیر رو نوشتم.مشکل نحوی نداره اما گویا مشکل منطقی داره که من متوجه نمیشم.در هر بار اجرا یک عدد 1 در اول لیست باکس و 99 عدد تکراری در ادامه لیست باکس تولید می کنه.مثلا 59 را 99 بار تکرار می کنه.مشکل از کجاست؟
     public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    int [] arr100=new int [99];
    int [] arr1000 = new int[999];
    int num;

    for (int i = 0; i < 99; i++)
    {

    Random objRandom = new Random();
    int intRandomNumber = 0;
    intRandomNumber = objRandom.Next(99);
    // Generate numbers between 0 and 99
    num = intRandomNumber;
    arr100[i] = num;
    listBox1.Items.Add(arr100[i].ToString());

    }
    من کدتون تست کردم فقط کافیه که این تغییرات و انجام بدین
      public partial class Form1 : Form
    {
    int[] arr100 = new int[6];
    Random objRandom = new Random();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    int num;

    for (int i = 0; i <5; i++)
    {


    int intRandomNumber = 0;
    intRandomNumber = objRandom.Next(99);
    // Generate numbers between 0 and 99
    num = intRandomNumber;
    arr100[i] = num;
    listBox1.Items.Add(arr100[i].ToString());
    }
    }

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال در تولید اعداد تصادفی و قرار دادن آنها در آرایه
    نوشته شده توسط reza68 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 11:40 صبح
  2. تولید اعداد تصادفی واقعی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 03:43 صبح
  3. سوال: تولید اعداد تصادفی به تعداد دلخواه
    نوشته شده توسط fdaliry در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1388, 01:11 صبح
  4. تابعی برای تولید اعداد تصادفی غیر تکراری
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 11:30 صبح
  5. تولید اعداد تصادفی ؟
    نوشته شده توسط amir_br0k3n در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 08:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •