نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ترد برای ایجاد اشیا در فرم

  1. #1

    ترد برای ایجاد اشیا در فرم

    با سلام خدمت همه عزیزان.
    من میخواهم یک برنامه بنویسم که توی یک حلقه 10 تایی با استفاده از ترد و فرم لود 10 تا Panel به یک tabcontrol اضافه بشه اما برنامه ارور میده شکل کلی برنامه به صورت زیر هستش:

    void SystemSearch()
    {

    for(int i=0;i<10;i++)
    {


    runadding();
    }

    }

    void runadding()
    {
    Button cb = new Button();
    cb.Text = "salam";
    Panel newpanel = new Panel();
    newpanel.Controls.Add(cb);
    cb.Show();
    newpanel.Parent = TabPageN;
    TabPageN.SuspendLayout();
    newpanel.Width = 50;
    newpanel.Height = 50;
    newpanel.BackColor = System.Drawing.Color.Blue;
    TabPageN.Controls.Add(newpanel);
    newpanel.Show();
    TabPageN.ResumeLayout();
    }


    و در قسمت فرم لود:

    this.Search = new Thread(SystemSearch);
    this.Search.Start();


    ممنون میشم راهنمایی کنید البته مشگل کار من زمانی هستش که runadding شروع به کار میکنه و ارور مربوطه اینطوری هستش:

    System.InvalidOperationException: Cross-thread operation not valid:
    Control 'TabPageN' accessed from a thread other the thread it was created on.
    آخرین ویرایش به وسیله pouria_bayat : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 13:51 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ترد برای ایجاد اشیا در فرم

    سلام
    آیا مانند این نیاز دارید؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: ترد برای ایجاد اشیا در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا مانند این نیاز دارید؟
    دقیقا میشه کدهارو هم قرار بدید.
    ممنون.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ترد برای ایجاد اشیا در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط pouria_bayat مشاهده تاپیک
    دقیقا میشه کدهارو هم قرار بدید.
    ممنون.
    سلام
    ابتدا یک flowLayoutPanel از قسمت Toolbox روی فرم قرار دهید
    من بخش تکرار رو تبدیل به کامپوننت کردم
    شما هم می تونی panel و الحاقاتش رو تبدیل به کامپوننت کنی و با کد زیر کارت رو انجام بدی :
     this.flowLayoutPanel1.Controls.Clear();
    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    {
    tSystem.tSystem1 ts = new tSystem.tSystem1(); // My Component
    this.flowLayoutPanel1.Controls.Add(ts);
    }


    مثال Button :
     this.flowLayoutPanel1.Controls.Clear();
    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    {
    Button but = new Button();
    this.flowLayoutPanel1.Controls.Add(but);
    }


    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: ترد برای ایجاد اشیا در فرم

    ممنون میشه کدهای اضافه کردن به FlowlayoutPanel یعنی Component رو بزارید ممنون میشم منظورم این قسمت هستش:
    tSystem.tSystem1 ts = new tSystem.tSystem1();

  6. #6

    نقل قول: ترد برای ایجاد اشیا در فرم

    دوست غزیز کامل مشخص خطا به حاطر چی هست

    شما همزمان نمی تونی از یک آبجکت در چند thread استفاده کنی . اگر از یک object در چند thread استفاده کنی خطا می ده و می گه شما نمی تونید از یک object در چند thread استفاده کنی

    اما می تونی به دات نت بگی که این قابلیت را از کار بندازه و چک نکنه

    دستور زیر رو در فرم load قرار بده مشکل حل می شه

    Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;

تاپیک های مشابه

  1. سوال برای ایجاد وب فرم جدید در cms
    نوشته شده توسط azamtorabi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 13:58 عصر
  2. راهنمایی برای ایجاد آرایه ای از اشیا
    نوشته شده توسط aliblue در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 21:16 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 11:58 صبح
  4. راهنمایی برای ایجاد یه فرم ورود داده ساده
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 14:55 عصر
  5. ایجاد template برای چاپ نامه یا فرم های خاص
    نوشته شده توسط mohammadr55 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •