نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پنهان کردن نرم افزار در کنسول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Question پنهان کردن نرم افزار در کنسول

    سلام .
    من کد زیر رو نوشتم , خب حالا می خوام این نرم افزار کنسول ، رابط گرافیکی برای یوزر نداشته باشه | منظورم اینه که مشتری از این حرکت اطلاعی پیدا نکنه .
    باید چی کار کنم تا این جوری نشه ؟؟!!
    ممنون




    static void Main()

    {

    System.Diagnostics.Process Process = new System.Diagnostics.Process();
    Process.StartInfo.FileName = @"C:\Program Files\test.exe";
    Process.StartInfo.WorkingDirectory = @"C:\Program Files\test.exe";
    Process.Start();


    for (int i=0;i<=2 ;i++ )
    {
    System.Windows.Forms.SendKeys.SendWait("^a");
    System.Threading.Thread.Sleep(2000);
    System.Windows.Forms.SendKeys.SendWait("^c");
    System.Threading.Thread.Sleep(2000);
    Process.Kill();
    }
    }


  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پنهان کردن نرم افزار در کنسول

    سلام

    برای این کار می تونید از Shell ویژوال بیسیک استفاده کنید
    ابتدا Microsoft.VisualBasic رو به رفرنساتون اضافه کنید
    بعد :
    Microsoft.VisualBasic.Interaction.Shell(@"PathFile  Name.exe", Microsoft.VisualBasic.AppWinStyle.Hide);


    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: پنهان کردن نرم افزار در کنسول

    داداش Erorr برای Debug می ده !!!
    میشه بگی دقیقان کجا بزارم ؟؟
    من بعد از

    Process.Start();


    گذاشتم .
    ضمن رفرنس ها رو هم ادد و PAth رو هم تغییر دادم.
    یعنی اصلان کار نمی ده !!!
    آخرین ویرایش به وسیله drsina : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 18:29 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: پنهان کردن نرم افزار در کنسول

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    داداش Erorr برای Debug می ده !!!
    میشه بگی دقیقان کجا بزارم ؟؟
    من بعد از

    Process.Start();


    گذاشتم .
    ضمن رفرنس ها رو هم ادد و PAth رو هم تغییر دادم.
    یعنی اصلان کار نمی ده !!!
    سلام
    والا من بدون در نظر گرفتن کدتون و با در نظر گرفتن
    منظورم اینه که مشتری از این حرکت اطلاعی پیدا نکنه
    این کد رو براتون قرار دادم
    یا باید از Shell استفاده کنی یا Process Start چون هر دو Process رو اجرا می کنن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در run کردن نرم افزار با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط <esprit> در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 11:15 صبح
  2. ساختن گزارش های جدید بعد از کمپایل کردن نرم افزار
    نوشته شده توسط <برنامه نویس> در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 15:21 عصر
  3. مشکل در فارسی کردن نرم افزار
    نوشته شده توسط محمد حسین خانی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1385, 17:26 عصر
  4. Share کردن نرم افزار
    نوشته شده توسط nokhod در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 12:36 عصر
  5. دو زبانه کردن نرم افزار
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •