نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

  1. #1

    Question جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    سلام دوستان
    من میخوام دو عدد که حداکثر به 100 رقم یا حداقل که 50 رقم میرسن رو در 2 تکست باکس از کاربر بگیرم و باهم جمع کنم و در تکست سوم نشون بدم ، اما از هرروشی رفتم برنامه نمیتونه این عدد بسیار بزرگ رو اجرا بگیره و جواب بده ، درنهایت خطا میده ، تمام نت رو هم ازجمله فرومهای خارجی زیر و رو کردم مشکل رفع نشد.
    عزیزان میتونید راهنماییم کنید؟! یکم عجله دارم ، ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    حتما باید از توابع آماده استفاده کنید؟ خودتون می تونید یه تابع یا یه عملگر برای جمع کردن بنویسید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    رشته ورودی را داخل یک آرایه قرار بده
    هر عددی داخل یک خانه
    بعد این دو آرایه را خانه به خانه جمع کن

  4. #4

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    چطور؟! داخل یک خانه قرار بدم؟!

  5. #5

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎‎


  6. #6

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    داداشی این 51 تا عدد میگیره!
    باید حداقل 50 تا و حداکثر 100 تا باشه!
    و ضرب میکنه!
    جمع میخوام!

  7. #7

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    خوب خیلی سادس. خودتون روش کار کنید اگه مشکلی بود در خدمتم.
    چون هدف یادگیریه نه کپی برداری
    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    دوست عزیز باید اینطوری تقریبا کار کنید ولی من نوع داده هام intبوده نوع string است ،نوع string هم ارایه ای از کاراکتر ها است
    ممکنه وقتی دو مقدار رو جمع مکینی بزرگتر از ده بشن که باید سمت راست ترین رو نگه داری و بقیه رو ببری روی عدد های دیگه
    ممکنه دو عدد وارد شده دارای طول یکسانی نباشن و .... قضایاش با خودت بنویس کمک خواستی در خدمتیم


    int[] arr1 = new int[] { 1, 2, 3 };
    int[] arr2 = new int[] { 1, 2, 3 };
    int[] arr3 = new int[3];

    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    arr3[i] = arr1[i] + arr2[i];
    }
    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    Console.Write(arr3[i].ToString());
    }


  9. #9

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    دوستان میشه راهنمایی کنید که اگه بخوام داخل همین نمونه برنامه ای که دوستموم گزاشتن (پستهای بالا) بخوام یه دکمه + هم بزاریم که اعداد طولانی رو بتونه ضرب کنه یعنی یه عدد 100 رقمی در 100 رقمی رو چیکار باید کرد؟!من کدشو مینویسم اما از اعداد طولانی ساپورت نمیکنه و خطا میده برنامم! کد میخوام دوستان،مرسی

  10. #10

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    خب دقیقا همون کدی که دوستمون گذاشتنو بنویس فقط به جای جمع ، ضرب بزار
    یعنی اینجوری
    int[] arr1 = new int[] { 1, 2, 3 };
    int[] arr2 = new int[] { 1, 2, 3 };
    int[] arr3 = new int[3];

    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    arr3[i] = arr1[i] * arr2[i];
    }
    for (int i = 0; i < 3; i++)
    {
    Console.Write(arr3[i].ToString());
    }

  11. #11

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    اون کدهاش درسته،فقط باید یه دکمه اضافه کنم که کردم،زیر دکمه باید چه کدی نوشته بشه که عددی 100 رقمی که توی تکست باکس هست رو جمع کنه و ارور نده،دقیقا میخوام تو برنامه هم ضرب اعداد 100 رقمی هم جمع و هم تفزریقش باشه

  12. #12

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    دوستان به کمک نیاز دارم کسی نیست؟

  13. #13

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    اون کدهاش درسته،فقط باید یه دکمه اضافه کنم که کردم،زیر دکمه باید چه کدی نوشته بشه که عددی 100 رقمی که توی تکست باکس هست رو جمع کنه و ارور نده،دقیقا میخوام تو برنامه هم ضرب اعداد 100 رقمی هم جمع و هم تفزریقش باشه
    اگه منظورتو درست فهمیده باشم منظورت اینه که چجوری اعداد داخل تکست باکسو بریزی توی آرایه (درسته؟)
    پیشنهاد من اینه که از کد زیر استفاده کنی:
    string s = textBox1.Text;
    int i = 0;
    while (i<100)
    {
    arr1[i] = Convert.ToInt16(s[i].ToString());
    i++;
    }

    این کد برای ریختن اعداد textBox1 داخل arr1 هستش ، دقیقا همین کارو برای ریختن اعداد textBox2 تو arr2 انجام بدین
    و در نهایت مثل کد پست های قبل آرایه ها رو جمع کنید
    موفق باشید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    لینک زیر روببین شاید به کارت اومد

    لینک

    شما کافیه به جای ضرب جمعشون کنی

  15. #15

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    بله. لینکی که آقای مدائنی دادن هم کاملا درسته و خیلی روش استاندارد تر و منطقی تر نسبت به آرایه ها هستش فقط یه نکته ای که توش داره اینه که using System.Numerics رو باید از طریق Add Reference اضافه کنید به visual studio و بعد از کلاس BigInteger استفاده کنید

  16. #16

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    دوستان میشه یه نمومه کد برای جمع کردن بزارید؟! من دقیقا 4 روزه میخوام جمع کنم هرکاری میکنم برنامش درست در نمیاد! دقیقا میخوام 2 عدد 100 رقمی رو جمع کنم

  17. #17

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    دوستان میشه یه نمومه کد برای جمع کردن بزارید؟! من دقیقا 4 روزه میخوام جمع کنم هرکاری میکنم برنامش درست در نمیاد! دقیقا میخوام 2 عدد 100 رقمی رو جمع کنم
    BigInteger a = new BigInteger(Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    BigInteger b = new BigInteger(Convert.ToDouble(textBox2.Text));
    textBox3.Text = (a + b).ToString();

  18. #18

    نقل قول: جمع دو عدد 100 رقمی در C#‎‎

    مرسی دوستان مشکلم خیلی وقته حل شده،ممنون به خاظر دوستان عزیز به خاطر راهنماییشون

تاپیک های مشابه

  1. ضرب دو عدد 20 رقمی
    نوشته شده توسط razi.sadeq در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 00:18 صبح
  2. سوال: ضرب دو عدد 100 رقمی در هم!؟!
    نوشته شده توسط silentrise در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1388, 17:25 عصر
  3. سوال: خواندن یک عدد 100 رقمی از ورودی و قرار دادن ان در یک ارایه 100 رقمی !
    نوشته شده توسط pckho0r در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 23:58 عصر
  4. جمع و ضرب دو عدد 20 رقمی
    نوشته شده توسط حسین خسروی در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1388, 13:44 عصر
  5. ضرب دو عدد 20 رقمی در اسمبلی
    نوشته شده توسط fafafafa در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •