نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

  1. #1

    Angry درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    سلام دوستان
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک

    Incorrect syntax near ')'.
    این خطا برای چی هست ؟
    و رو این خط خطا میده از چی میتونه باشه؟

    com.ExecuteNonQuery();

    اینم دستور insert
    string strct = "INSERT INTO users (user_username, user_password, user_name, user_family, )";
    strct += "VALUES(N'" + username + "', N'" + password + "', N'" + fname + "', N'" + lname + "')";
    آخرین ویرایش به وسیله samanelf : چهارشنبه 15 خرداد 1392 در 19:06 عصر

  2. #2

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    ذستور sql ات مشکل داره اون رو بزار

  3. #3

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    string strct = "INSERT INTO users (user_username, user_password, user_name, user_family, )";
    strct += "VALUES(N'" + username + "', N'" + password + "', N'" + fname + "', N'" + lname + "')";


    بفرمایین

  4. #4

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    بعد از User_Family یه کالون خورده اونو پاک کن
    string strct = "INSERT INTO users (user_username, user_password, user_name, user_family )";
    strct += "VALUES(N'" + username + "', N'" + password + "', N'" + fname + "', N'" + lname + "')";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    دستور اینزرت به شکل زیر می باشد. ببینید با اونی که شما نوشتید هماهنگی داره یا نه.
    INSERT INTO table_name
    VALUES (value1,value2,value3,...);

    یا
    INSERT INTO table_name (column1,column2,column3,...)
    VALUES (value1,value2,value3,...);

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    قبل از ( یک , اضافی گذاشته بودید؛ البته برای اطمینان قبل از VALUE هم یک فاصله گذاشتم.
    string strct = "INSERT INTO users (user_username, user_password, user_name, user_family)";
    strct += " VALUES(N'" + username + "', N'" + password + "', N'" + fname + "', N'" + lname + "')";

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    ممنونم دوستان

  8. #8

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    سلام
    میشه لطف کنید و از این راه هم جواب بدید
    command.CommandText = "INSERT INTO Tbl_Zij (@Radif,@Sh_Khanevar, @Kod_melli, @Tarikh_Tavalod, @Vazeiat_taahol,@jensiat)";

    command.Parameters.AddWithValue("@Radif",i++);
    command.Parameters.AddWithValue("@Sh_Khanevar", textBox1.Text + "." + textBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@Kod_melli", int.Parse(textBox3.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@Tarikh_Tavalod", "N'"+ textBox4.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@Vazeiat_taahol", comboBox1.SelectedIndex);
    command.Parameters.AddWithValue("@jensiat", comboBox2.SelectedIndex);


    int result = command.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(result.ToString());

    connection.Close();


    همون خطایی رو که دوستمون ذکر کرده داده میشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    ممکنه نوع ورودیت با نوع ستون جدولت یکی نباشه مثلا تو varcchar بریزی int

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    نقل قول نوشته شده توسط amir_hamze مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه لطف کنید و از این راه هم جواب بدید
    command.CommandText = "INSERT INTO Tbl_Zij (@Radif,@Sh_Khanevar, @Kod_melli, @Tarikh_Tavalod, @Vazeiat_taahol,@jensiat)";

    command.Parameters.AddWithValue("@Radif",i++);
    command.Parameters.AddWithValue("@Sh_Khanevar", textBox1.Text + "." + textBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@Kod_melli", int.Parse(textBox3.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@Tarikh_Tavalod", "N'"+ textBox4.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@Vazeiat_taahol", comboBox1.SelectedIndex);
    command.Parameters.AddWithValue("@jensiat", comboBox2.SelectedIndex);


    int result = command.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(result.ToString());

    connection.Close();


    همون خطایی رو که دوستمون ذکر کرده داده میشه
    باید بعد از نام table کلمه ی VALUES رو اضافه کنید.در ضمن یک N' اضافه گزاشتی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza.tabesh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    164

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    بهتره اینجور مواقع از string.format استفاده کنید و همچنین وقتی پارامتر ارسال می کنید بهتره اونهارو Convert.ToString البته قبلش NULL بودن اونهارو باید کنترل کنید که مشکل نوع داده نداشته باشید و همچنین یک بار پارامترهارو Clear کنید که خطای پر بودن داده رو برای مواقعی که حلقه دارید مواجه نشید . و در آخر این که بهتره Ado رو فقط برای تمرین کردن استفاده کنید و اگر قصد تولید برنامه دارید از entity frame work بهترین گزینست .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    نقل قول نوشته شده توسط alireza.tabesh مشاهده تاپیک
    بهتره اینجور مواقع از string.format استفاده کنید و همچنین وقتی پارامتر ارسال می کنید بهتره اونهارو Convert.ToString البته قبلش NULL بودن اونهارو باید کنترل کنید که مشکل نوع داده نداشته باشید و همچنین یک بار پارامترهارو Clear کنید که خطای پر بودن داده رو برای مواقعی که حلقه دارید مواجه نشید . و در آخر این که بهتره Ado رو فقط برای تمرین کردن استفاده کنید و اگر قصد تولید برنامه دارید از entity frame work بهترین گزینست .
    روش شما اصلا جالب نیست.
    ۱.SQL Injection
    ۲.Type safety
    ۳.Overhead/GC pressure
    ۴.عدم استفده از DBNull که استاندارد این کار هست.

    Clear چیه؟

  13. #13

    نقل قول: درخواست کمک برای خطای Incorrect syntax near ')'.

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط amir_hamze مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه لطف کنید و از این راه هم جواب بدید
    command.CommandText = "INSERT INTO Tbl_Zij (@Radif,@Sh_Khanevar, @Kod_melli, @Tarikh_Tavalod, @Vazeiat_taahol,@jensiat)";

    command.Parameters.AddWithValue("@Radif",i++);
    command.Parameters.AddWithValue("@Sh_Khanevar", textBox1.Text + "." + textBox2.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@Kod_melli", int.Parse(textBox3.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@Tarikh_Tavalod", "N'"+ textBox4.Text);
    command.Parameters.AddWithValue("@Vazeiat_taahol", comboBox1.SelectedIndex);
    command.Parameters.AddWithValue("@jensiat", comboBox2.SelectedIndex);


    int result = command.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(result.ToString());

    connection.Close();


    همون خطایی رو که دوستمون ذکر کرده داده میشه
    با سلام
    دوستمون پاسختون رو دادند؛ ولی پیشنهاد کلی براتون دارم:
    برای این موارد breakPoint بذارید و مرحله به مرحله اجرا رو کنترل کنید و ببینید کوئری نهایی که براتون میسازه چیه؛ همون رو تو محیط SQL SERVER اجرا کنید تا راحت تر متوجه خطا شید.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای Incorrect syntax near 'personel' m
    نوشته شده توسط kurd_programming در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 17:33 عصر
  2. سوال: خطای incorrect syntax near ')' به خاطر چیست؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 17:15 عصر
  3. خطای .'?'Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 22:20 عصر
  4. سوال: خطای .' )' Incorrect syntax near
    نوشته شده توسط behnam.m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 15:29 عصر
  5. درخواست کمک برای خطای php
    نوشته شده توسط artablog در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 15:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •