نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تست اتصال به اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Angry تست اتصال به اینترنت

    سلام .
    دنبال کدی بودم در Console که بتونه تست کنه که آیا کامپیوتر به اینترنت وصل هست یا نه ؟؟!! اگه وصل بود True و اگه وصل نبود False ...
    اگه میشه راهنماییم کنین !!!

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    داداش منظورم تو کنسول بود !!! این که فرم داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    فرقی نداره همونه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت

    شرمنده !!! نگرفتم
    ببین این کدشونه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Windows.Forms;

    namespace connection_test
    {
    static class Program
    {

    [STAThread]
    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());
    }
    }
    }


    خب حالا من می خوام به جای New form یه App به فرمت Exe باز کنه .یعنی اگه وصل بود ؛ اون App رو اجرا کنه و اگه هم که نبود ؛ دیگه کاری نکنه .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت


    Microsoft.VisualBasic.Devices.Network AVL = new Microsoft.VisualBasic.Devices.Network();
    bool NETAVL = AVL.IsAvailable;

    switch (NETAVL)
    {
    case true:
    Console.WriteLine("true");
    break;
    case false:
    Console.WriteLine("false");
    break;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تست اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1397, 03:18 صبح
  2. تست اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 23:36 عصر
  3. سوال: تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط sajjad_india در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 13:06 عصر
  4. اتصال به اینترنت با Wvdial
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 10:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •