نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در وصل شدن از C#‎ به بانک MySql

  1. #1
    کاربر جدید آواتار majid.a.iran
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    ایران ، شیراز
    پست
    4

    Question مشکل در وصل شدن از C#‎ به بانک MySql

    با سلام و عرض ادب :

    دوستان من به تازگی شروع کردم به کار بر روی بانک MySql سایت خودمون و میخوام اطلاعات بانک دیتابیس سایت رو توی برنامه سی شارپ خودم فراخوانی کنم اما وقتی میخوام Connection String رو تنظیم کنم و کانکشن رو باز کنم ( Conn.Open(); ) ارور " Object reference not set to an instance of an object. " رو میده و به بانک روی سرور اینترنت سایت وصل نمیشه.

    میخواستم دوستانی که کار کردن کمک کنن که دقیقا بایستی گزینه های زیر رو چه عبارتی تنظیم کنم و تو چه قالبی باید تنظیم کنم :

    DataSource=None;Username=None;Password=None;databa se=None

    مقدار DataSource رو آیا بایستی آدرس سایت به این شکل ( www.test.com ) وارد کنم ؟؟؟

    اگر نکته دیگری هم هست ممنون میشم دوستان ذکر کنند.
    با تشکر
    موفق باشید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مشکل در وصل شدن از C#‎ به بانک MySql

    سلام دوست عزیز.
    آیا Connector مای اس کیو ال رو نصب کردید؟
    واسه کانکت شدن به mysql باید dll مربوطه نصب بشه. توی سایت خود mysql هست اما ایران تحریمه.
    لینک مثال و راهنمای سوال شما

  3. #3
    کاربر جدید آواتار majid.a.iran
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    ایران ، شیراز
    پست
    4

    نقل قول: مشکل در وصل شدن از C#‎ به بانک MySql

    با سلام
    دوست عزیز بله کانکتور مربوطه نصب شده موردی از اون نظر نداره.

    این ارور رو هم میده : Unable to connect to any of the specified mysql hosts.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مشکل در وصل شدن از C#‎ به بانک MySql

    اگه به ریموت میخواید وصل بشید باید آیپی متصل شونده رو تعریف کنید توی mysql

تاپیک های مشابه

  1. مشکل به وصل شدن به صفحاتی که به بانک SQL وصل هستند
    نوشته شده توسط alihassanabadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 20:00 عصر
  2. مبتدی: مشکل در وصل شدن به بانک اطلاعاتیsqlserver
    نوشته شده توسط andaron در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 10:19 صبح
  3. مشکل با وصل شدن به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 29
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:36 عصر
  4. مشکل در وصل شدن به بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط Alghoochi در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1388, 20:24 عصر
  5. مشکل در وصل شدن از راه دور به sql server
    نوشته شده توسط majid436 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1385, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •