نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف نرم افزار در Console

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    Post حذف نرم افزار در Console

    سلام ,
    دنبال کد خاصی بودم که بتونه تو کنسول , و در یه دایرکتوری یه فایلی رو حذف کنه !!! اگه میشه کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: حذف نرم افزار در Console

    یعنی از قبل مسیر رو بهش بدیم؟؟؟بیشتر توضیح بدین
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.IO;

    namespace ConsoleApplication9
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    File.Delete(@"c:\xxxxxxxxxx.txt");
    Console.WriteLine("successs");
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 23:27 عصر
  2. مشکل در حذف لوگو نرم افزار اینستال شید در قسمت Setup Status
    نوشته شده توسط yeki_be_name_hich_kas در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1390, 21:51 عصر
  3. سوال: حذف اسم نرم افزار از Control Panel
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 15:54 عصر
  4. سوال: مشکل در حذف یک نرم افزار از طریق DOS
    نوشته شده توسط cloriya در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 10:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •