نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

  1. #1

    چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    من نگاهی به ویکی پدیا کردم و دیدم که مارک زاگربرگ برای نوشتن سایتِ فیس بوک از زبان PHP و زبان C++‎ استفاده کرده اما اساتید کاملا آگاه هستند که فقط همین دو زبان برای نوشتنِ یک سایت اجتماعی کافی نیست مثلا برای یاد گرفتن PHP می بایست با زبانِ نشان گذاری مثل HTML هم کار کرده باشیم ولی صد در صد پر واضح هست که برای نوشتنِ یک سایت اجتماعی می بایست از تکنولوژی های زیادی استفاده کرد حالا سوال من این هست که واقعا چه چیزهایی رو باید یاد گرفت تا بتوان یک سایت اجتماعی حرفه ای ساخت ؟ چه چیزهایی رو باید یاد گرفت که سایتی حرفه ای تر از فیس بوک و گوگل پلاس بسازیم ؟

    ممنون میشم اگر کسی بلد هست من رو هم در جریان قرار بده فقط کافی هست که اسم تکنولوژی هایی که باید یاد گرفت رو بگین تا خودم دربارشون تحقیق کنم البته اگه لطف کنین و بگین که کدومش رو باید اول از همه یاد گرفت بهتر است اینطوری خیلی از دوستانی که مثلِ من دنبال جواب همچنین سوالی هستند به جواب خودشون میرسن

  2. #2

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    البته شاید دوستان بگن که خب حالا یه سایت اجتماعی نوشتی بعدش چی ؟ این جا ایران هست و خیلی راحت فیلتر می شه .
    در جواب باید بگم که حق با شماست و فکر کنم کسی که بخواد یه همچین سایت اجتماعی بنویسه باید از ایران بره بیرون تا بتونه بهتر فعالیت بکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    ببین اولین گزینه یادگیری php هست برای این نوع کار سراغ یک زبان runtime باید رفت . برای همینه که میبینی پی اچ پی و سی گفته شده. این نوع پروژه ها شدیدا به اجرای ران تایم نیاز دارن پس پی اچ پی بهترین گزینس. البته با سرچ کردن میتونی اطلاعات خوبی گیر بیاری. ولی اینکه میگی حرفه ای تر از فیس بوک و گ پلاس باید بگم تیمی پشت اونهاس حالا برو و خودت قضاوت کن ببین چیه. تو بحث ajax رو هم باید مدنظر داشته باشی . الان delshekasteh هم به همین نحوه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    سلام به ترتیب
    html
    css
    js
    xml
    jquery framwork
    ajax
    __________
    php+mysql
    or
    asp.net +sqlserver

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    راستی یه چیزی که من فهمیدم اگه دنبال یه چیز آسی دنبال دیتابیس رابطه ای تو اینجور پروژه ها نرو. چون حجم داده ها بالای میره و سرعت دسترسی باید بالا باشه . برو دنبال بحثه nosql

  6. #6

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    تشکر می کنم به خاطر پاسخ هایی که دادید و منتظر می مونم تا بقیه اساتید هم نظراتشون رو بگن تا بالاخره به یک نتیجه گیری کلی برسیم بازم ممنونم

  7. #7

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    دوستان عزیز اگر ممکن هست علاوه بر زبان های برنامه نویسی ای که برای این کار موردِ نیاز هست به مسائلِ سخت افزار و شبکه هم توجه داشته باشید منظورم اینه که اگر کسی بخواد سایت حرفه ای تر از فیس بوک و گوگل پلاس بنویسه حتما می بایست در زمینه سخت افزار و شبکه هم اطلاعاتِ کافی داشته باشه به همین خاطر ممنون می شم که علاوه بر معرفیِ زبان های برنامه نویسی که برای این کار لازم هست به دروسی که باید در زمینه سخت افزار و شبکه مطالعه بشه هم اشاره ای دقیق داشته باشید .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    سلام
    ب نظرم شما اینا را ب ترتیب یاد بگیرید :
    html
    css
    js
    php+mysql
    و مورد سوالی ک گفتید باید ب شبکه و سخت افزار مسلط بود یا ن ب نظرم شما 1 نفری هیچ وقت فکرشم نکنید ک بتونید 1 ساید در حد میهن دانلود راه بندازید! چ برسه ب فیس بوک و گوگل!
    الان همین برنامه نویس فک کنم 20-30 تا مدیر داشته باشه و کلی کاربر حرفه ای! اونوقت 1 نفری ؟
    شما همین زبانهایی ک گفته شد را یاد بگیرید و روحیه کار تیمیتون را تقویت کنید انشالله موفق میشید

  9. #9

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    البته من منکر کار تیمی نیستم و پر واضح هست که چند فکر بیشتر از یک فکر جواب میده اما این تیم در ابتدا می تونه یه گروه سه نفره باشه البته به عنوان مثال عرض کردم کمااینکه خیلی از شرکت های بزرگ هم با همین گروه های کوچیک شکل گرفته مهم تعدادِ افرادِ تیم نیست به نظرِ من ایده خیلی مهم تر از تعدادِ افراد تیم هست

  10. #10

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    من فکر نمیکنم برای داشتن یه سایت اجتماعی خوب باید از ایران برید! الان سایتهای احتماعی خوب و فعالی دارن تو ایران کار میکنن. مثل کلوب
    از نحوه سوالتون پیداست که آشناییتون با برنامه نویسی وب بسیار بسیار کمه
    پس در کل خدمتتون عرض میکنم که شما باید عزمتون رو جزم کنید توی حداقل یکسال آینده روزی حداقل شش ساعت طراحی وب کار کنید. فارق از اینکه میخواید سایت اجتماعی بنویسید یا نمیخواید
    همون طور که گفتم حداقل اونم با در نظر گرفتن اینکه یه استاد خوب کنارتون باشه و الا خیلی بیشتر زمان میبره
    بعد از این مدت میتونید وارد ایجاد پروژتون بشید
    طی این مدت هم همون لیستی که دوستان بالا دادن خیلی خوبه
    فقط بجای php من فریم وردکهای php رو پیشنهاد میکنم. در واقع همون php هستن فقط قدرت و سرعت و امنیت برنامه نویسی رو چندین برابر میکنن. مثل http://laravel.com/ که الان خیلی سرو صدا کرده.

  11. #11

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    البته نیاز نیست سایت رو از پایه خودتون طراحی و بنویسید، با سیستم های مدیریت محتوا کار خیلی خیلی جلو می افته.

    نمی خوام تبلیغ کنم ولی سیستم مدیریت محتوای دروپال یکی از بهترین انتخاب ها هست برای ایجاد شبکه های اجتماعی

    یکی از شبکه های اجتماعی که با دروپال ایجاد شده سایت http://azadnegar.com/
    هست.

  12. #12

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    سلام
    بنظرتون چقدر احتمال داره سایت فیسبوک که فرمودن رو با پی اچ پی خام نوشته باشن؟!!!
    پرواضحه که فریم ورکای مختلف رو با یه زبونی مینویسن! بعد شما محصول نهایی رو بگی این محصول با فلان زبان نوشته شده شما برید بنویسید؟
    نمیشه باید ببینی با چه ابزارهایی نوشته که اونا بر پایه پی اچ پی و سی پلاس پلاس هستن.

  13. #13

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    moalla عزیز خیلی ممنونم از پاسخی که دادید ولی شما گفتید که لازم نیست از ایران خارج شد البته من جور دیگه ای فکر می کنم تصور کنید که بازیگرانِ فعال که در شاخه های مختلف سینما فعالیت می کنن از هر نوع امیدوارم که متوجه شده باشید بخواهن در این سایت فعالیت کنند آیا همه می تونن تو شبکه های اجتماعی ایرانی فعالیت کنن ؟ کافی هست که یکی از این بازیگران خاص واردِ یکی از این سایت های اجتماعی ایرانی بشه سریع فیلتر می شه البته این منباب مثال بود اگر کلوب پا برجاست به این خاطر هست که قوانین جمهوری اسلامی درش رعایت می شه که خوب جامعه جهانی ، اسلام رو نمی پذیره این یک واقعیت است که برای یک سایت اجتماعی باید تا حدِ خاصی امکاناتِ آزاد و گفتگوی آزاد در سایت ایجاد بشه اگر قرار باشه یک سایتِ اجتماعی که کل مردم دنیا قرار هست درش فعالیت داشته باشن بسازیم اول از همه باید قیدِ ادیانِ الهی رو بزنیم تا هر کسی هر جوری که دوست داره در اون سایت فعالیت کنه البته اگر اشتباه کنه اونوقت از طرفِ خودِ کاربران سایت ریپورت میشه دقیقا مثلِ جامعه واقعی هستش این که سایتِ کلوب داره تو ایران فعالیت می کنه خیلی هم خوب هست چون قوانین اسلامی درش رعایت میشه اما مشکل از اونجا شروع میشه که کلوب باید خوابِ یک میلیارد کاربر رو ببینه چون اکثر مردم دنیا به اسلام و قوانینش کاری ندارن فقط می خوان راحت صحبت کنن و راحت فعالیت کنن پس کلوب هیچ وقت نمیتونه به فیس بوک برسه شاید امکاناتِ کلوب از فیس بوک هم بیشتر بشه اما باز هم می گم مردم دنیا با سایت هایی که قوانین اسلامی درش رعایت می شه کاری ندارن این یک واقعیت هست پس برای ساختنِ یک سایتِ اجتماعی باید از ایران خارج شد البته ما می تونیم اسلام رو برای خودمون داشته باشیم این یک امرِ شخصی هست اما به هیچ وجه نمی تونیم با این دیدگاه اسلامیمون در جامعه جهانی فعالیت کنیم الان فیس بوک رو نگاه کنین اون هم حالتِ جهانی داره البته فیس بوک هم دچار خیلی تعصباتِ دیگری هست که البته نسبت به سایت های ایرانی خیلی کمتر هست مثلا فکر می کنم که اگر تو فیس بوک به عزیزانِ یهودی بی احترامی بشه اونوقت اون پیغام پاک بشه البته من ندیدم ولی بالاخره عزیزانِ آمریکایی و یهودی هم به چیزه دیگه ای اعتقاد دارن اما زاکربرگ بی خدا هست و سعی می کنه به همه احترام بزاره نتیجه نهایی این میشه که ما نمیتونیم هم تو ایران باشیم و هم یک سایتِ اجتماعی که در حدِ جهانی فعالیت می کنه رو بسازیم .
    آخرین ویرایش به وسیله selareh : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 19:32 عصر

  14. #14

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    maktoom عزیز ، من هم دقیقا همین احساس رو دارم یعنی فکر می کنم تعدادِ زبان ها و تکنولوژی هایی که برای ساختِ فیس بوک استفاده شده بیشتر از اون چیزی هست که ظاهرِ سایت نشون می ده به همین خاطر این تاپیک رو ایجاد کردم تا متوجه بشم که واقعا از چه چیزهایی برای ساخت فیس بوک بهره برده و امیدوارم که بالاخره به یک نتیجه نهایی برسیم البته دوستانِ دیگری نیز در ابتدای همین تاپیک ، چند تا از معروف ترین ها رو معرفی کردن و امیدوارم که لیستِ واقعی این زبان ها که برای ساختِ فیس بوک استفاده شده در همین تاپیک به صورتِ کامل معرفی بشه

  15. #15

    نقل قول: چه زبان هایی را برای ساختن یک سایت اجتماعی باید یاد بگیرم ؟

    شما باید تکنولوژی ها رو یاد بگیرید و نه فقط زبانها رو.
    در جاوا، تکنولوژی جاوا متشکل از زبان جاوا، jsp, Hibernate, Struts و .. که اینها برای اجرا به وب اپلیکیشنی مثل تام کت و یا ازون بزرگتر مثله جی باس دارن.
    خب زبان جاواست. میبینید؟ اما تکنولوژی ای بر پایه این زبان بنا شده که حیرت انگیزه. و ازون گسترده تر فریم ورکهاییه که برپایه این تکنولوژی ها بنا میشه.
    اما شما نمیتونید تمام فریم ورکها رو یاد بگیرید. اما میتونید زبان مشترک اونها رو فرا بگیرید. یعنی تکنولوژی های یک زبان رو.
    پاسخ سوال مستقیم شما رو نمی دونم، اما بطور کلی باید تکنولوژی های مربوط به یک شاخه رو بشناسید و بسیاریش کار کنید.
    در اینصورت چارچوب کاری هرچه که باشه با مدتی کار کردن متوجه سازوکار و خوروندن کدهاتون بهش میشید.
    موفق باشید./

تاپیک های مشابه

  1. بهترین زبان برنامه نویسی برای ساختن یک سیستم عامل
    نوشته شده توسط unix_svr4 در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 21:23 عصر
  2. کتاب 999 ایده بکر برای ساختن وب سایت
    نوشته شده توسط persianshadow در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 11:29 صبح
  3. css رو برای Asp.net باید یاد بگیرم ؟
    نوشته شده توسط Marjan_pr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 06:23 صبح
  4. برای ساختن این جور چیزها باید چی کار کنم
    نوشته شده توسط نعیم رضاییان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 18:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •