نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framework)

  1. #1

    change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framework)

    میخوایم یک entity تایپ رو برای تیبلی جز اونکه براش ساخته شده رو در زمان اجرا داشته باشیم ، یک تیبل با همون فیلد ها و ویژگی ها ، فقط اسمش متفاوت هست
    حالا یا به عنوان چنج تیبل یا استفاده جداگانه ازون entity model
    چیکار باید کرد به نظر شما؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,918

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    خیلی کلی و نامفهوم توضیح دادی. بهتر بیان کن لطفا.

  3. #3

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    خیلی واضح بیان کردم
    به عبارتی دیگر مدلی که برای یک تیبل ساخته شده برای تیبل های مشابه دیگه هم قابل استفاده باشه البته در زمان اجرا (dynamic)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,918

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    منطورت از تیبلهای مشابه چیه؟ یعنی تو جداول دیگه این پروپرتی ها تکرار شدن؟

  5. #5

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    تقریباً منظور بنده همین بوده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,918

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    جسارتا حالا منظورتون برای این کار چیه برای اینکه هنوزم نمیدونم چرا اینو میخواید انجام بدید؟

  7. #7

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    خواهش میکنم، به نظرم خیلی میتونه مورد توجه باشه جای توضیح نداره

    - جلوگیری میکنه از ساخت مدل های متعدد برای تیبل هایی که ساختارشون یکسان هست
    - دوم هم امکان داینامیک شدن تیبل رو در زمان اجرا میده

    برای مثال در نظر بگیرین از entity model استفاده کردید و اسم تیبل در زمان اجرا عوض میشه اینجا میخواید چیکار کنید؟ اگر در ado.net بود اسم تیبل رو در کوئری ها متغییر میکردید ولی اینجا چطور؟

  8. #8

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    up it.............

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    369

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    سلام،

    برای اطلاع خودم میخوام بدونم؛ میشه بگی چرا در زمان اجرا اسم یه جدول ممکنه عوض بشه!؟ این عمل چه کاربردی میتونه داشته باشه ؟

  10. #10

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    همکار عزیز، این قضیه اصلاً شخصی نیست که راجع به علتش سوال میشه

    - جلوگیری میکنه از ساخت مدل های متعدد برای تیبل هایی که ساختارشون یکسان هست
    - دوم هم امکان داینامیک شدن تیبل رو در زمان اجرا میده
    شما خودتون در نظر بگیرید اسم جدول در یک ایکس ام ال تعیین شده که در زمان اجرا خونده میشه ، اینجا اگر اسم جدول رو بخواید در زمان اجرا ست کنید چیکار میکنید؟

  11. #11
    کاربر جدید آواتار programer97
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    20

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    سلام دوست عزیز
    این نظر بنده است که ممکنه ناقص باشه .اگه اشتباه می کنم شما اصلاح کنید.
    Entity روشی ایه واسه این که ما بتونیم با جداول و دیگر اجزاء بانک اطلاعاتی مانند یک شی رفتار کنیم.
    و بتونیم از مدل شی گرا واسه اون استفاده کنیم .
    قبل از اینکه از Entity استفاده بشه برای اینکه با جداول ماننذ شی رفتار بشه برنامه نویس خودش میومد یک کلاس می نوشت و بوسیله کلاسش با جدول ارتباط برقرار می کرد.من نمیدونم این امکان داخل Entity هست یا نه ولی میدونم بخوای میتونی بانک های موجودت رو با Entity مدیریت کنی و بانکهایی رو که در زمان اجرا می خوای بصورت پویا مدیریت کنی با یه کلاس این کارو بکن.
    یهنی یک کلای بنویس و بوسیله متغیر ها ، فیلد های بانک اطلاعاتیت رو ذخیره و روی بانک های موجود درج کنی.

  12. #12

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    نقل قول نوشته شده توسط programer97 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این نظر بنده است که ممکنه ناقص باشه .اگه اشتباه می کنم شما اصلاح کنید.
    Entity روشی ایه واسه این که ما بتونیم با جداول و دیگر اجزاء بانک اطلاعاتی مانند یک شی رفتار کنیم.
    و بتونیم از مدل شی گرا واسه اون استفاده کنیم .
    قبل از اینکه از Entity استفاده بشه برای اینکه با جداول ماننذ شی رفتار بشه برنامه نویس خودش میومد یک کلاس می نوشت و بوسیله کلاسش با جدول ارتباط برقرار می کرد.من نمیدونم این امکان داخل Entity هست یا نه ولی میدونم بخوای میتونی بانک های موجودت رو با Entity مدیریت کنی و بانکهایی رو که در زمان اجرا می خوای بصورت پویا مدیریت کنی با یه کلاس این کارو بکن.
    یهنی یک کلای بنویس و بوسیله متغیر ها ، فیلد های بانک اطلاعاتیت رو ذخیره و روی بانک های موجود درج کنی.
    این جواب من نبود ، من هم مبتدی نیستم
    وقتی عنوان تاپیک حرفه ای هست یعنی از همه این ها اطلاع دارم و فقط و فقط میخوام بدونم راهی برای این مسئله در entity هست یا نه ! اگر میخواستم کلاس بنویسم و از entity استفاده نمیکردم دیگه خودم میدونستم باید چکار کنم ، نخوندی راجع به ado .net گفتم خودم؟!

  13. #13

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    برای درک بهتر، اگر یادتون باشه در linq-sql هم همین مسئله بود
    تاپیک مشابه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%AF%D8%B1-linq


    به نوعی اگر بشه فقط در اسم تیبل موجود در اس کیو ال کوئری هایی که entity تولید میکنه دست برد ، چون schema جدول یکسان هست

  14. #14

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    همون طور که میدونید در entity چنج دیتابیس داریم اما جای چنج تیبل خالیست، به نظر شما چرا؟ چرا نباید از مدل یک تیبل که schema یکسانی با یک تیبل دیگه داره استفاده کرد؟

  15. #15

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    up............

  16. #16

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    ?no comment

  17. #17

    نقل قول: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framewor

    نقل قول نوشته شده توسط youngold مشاهده تاپیک
    - جلوگیری میکنه از ساخت مدل های متعدد برای تیبل هایی که ساختارشون یکسان هست
    برای جلوگیری از ساخت مدلهای متعدد که ساختارشون یکسان هست باید از ارس بری استفاده کنید. خوشبختانه EF ارس بری رو به خوبی پشتبانی میکنه. شما یک کلاس والد میسازید که شامل Propertyهای مشترک هست و برای مدلهای دیگه که تو چند Property با هم اختلاف دارن برای هر کدوم یک کلاس جدید میسازید که از کلاس والد ارس بری میکنند و ففت شامل Propertyهای مختس به خودشون هستند. حالا با این توزیح کلی بریم سراغ مورد شما.
    اگه شما هم مسل تاپیکی که بهش اشاره کردین تغيير نام Table در زمان اجرا در linq، دارید اتلاعات رو آرشیو میکنید باید چندین جدول رو به یک Entity مشترک Map کنید. برای توزیحات بیشتر Inheritance in the Entity Framework رو بخونید. برای انجام ارس بری در EF ٣ رویکرد وجود داره: Table per Hierarchy، Table per Type و Table per Concrete Type که شما از Table per Concrete Type استفاده کنید.
    EF Designer - Map an Entity to Multiple Tables (Entity Splitting)

تاپیک های مشابه

  1. تغيير نام Table در زمان اجرا در linq
    نوشته شده توسط Ehsani2006 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 14:26 عصر
  2. دسترسی به table در زمان استفاده از runtime
    نوشته شده توسط ishafaaty در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 18:43 عصر
  3. اضافه کردن نام فیلد به لیست فیلدهای Table در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Naficy در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 16:24 عصر
  4. اضافه کردن نام فیلد به لیست فیلدهای Table در زمان اجرا
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 14:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •