نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در entity

  1. #1
    کاربر جدید آواتار programer97
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    20

    Unhappy مشکل در entity

    سلام
    دارم یک برنامه کتابخانه با Entity مینویسم با مدل سه لایه.
    من برنامه رو به این شکل نوشتم.
    1-access user
    2- business layer
    3- Data acess layer
    واسه ثبت کاربر به مشکل خوردم
    برنامه نویسی به خوبی پیش میرفت تا زمانیکه من 4 تا پروسیجر
    Useradd,userinsert,userupdate,userdelete رو add function import زدم

    حالا چنین اروری میده.

    اگه کسی کار کرده راهنمایی کنه.ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله programer97 : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 12:55 عصر


  2. #2

    نقل قول: مشکل در entity

    سلام
    در EF زمانی که SP جدیدی در بانک ایجاد می کنی, باید اونو از طریق دات نت به مدلت معرفی کنی که این کار با آپدیت کردن مدل انجام میشه.
    در عکس اول, روی گزینه ی Update Model from Database کلیک کن و این کار رو انجام بده.
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با entity framework روی هاست
    نوشته شده توسط alpina در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 16:57 عصر
  2. سوال: مشکل با Entity Framework ConnectionString روی هاست
    نوشته شده توسط mohammad.rk در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 14:53 عصر
  3. سوال: مشکل در entity framework
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 03:42 صبح
  4. سوال: مشکل در entity framework
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 18:55 عصر
  5. مشکل در Entity Framework
    نوشته شده توسط corona در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 01:46 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •