نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

  1. #1

    هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    سلام.
    هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده
    عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,193

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    برادر نظر من به خاطر آدرس فایل هستش یعنی مکان فایل دور هستش یا اسم فایل بزرگ هستش اگه فایل رو در desktop قرار بدی و یا اینکه نام رو کم کنی درست بیشی بیشترین ایرادی که من تو ویندوز پیدام کردم برای خواندن هر فایل این بودش و نباشید اون فایل داخل پوشی باشه که اسم فارسی داره اون باعث میشه باز خطا بده این کار رو کنید شاید مشکلتون حل بیشه برای attach

  3. #3

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برادر نظر من به خاطر آدرس فایل هستش یعنی مکان فایل دور هستش یا اسم فایل بزرگ هستش اگه فایل رو در desktop قرار بدی و یا اینکه نام رو کم کنی درست بیشی بیشترین ایرادی که من تو ویندوز پیدام کردم برای خواندن هر فایل این بودش و نباشید اون فایل داخل پوشی باشه که اسم فارسی داره اون باعث میشه باز خطا بده این کار رو کنید شاید مشکلتون حل بیشه برای attach
    سلام.
    جواب نداد راه حل شما

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    باید فایل رو بزاری توی مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA بعد اتچ کنی

  5. #5

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    باید فایل رو بزاری توی مسیر C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA بعد اتچ کنی
    این کارم کردم.
    ارور 978 داد!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    sms.payamdizaj.ir
    سن
    27
    پست
    1,193

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    برادر من عمل attach رو انجام دادم برای دیتابیسم بدون هیچ مشکلی در مسیر طولانی هم بود من فکر میکنم تو پیدا کردن نام سرور شما مشکل دارید من تو پیغام خطا شما دیدیم این بود که نام فیلد سرور که SAEED-Pc هستش پیدا نمیکنی به نظر من اینه که شما رو با مشکل بر خورد کردید یا اینکه دیتابیس شما ناقص نصب شده و بخاطر همین نمی توانید هیچ دیتابیسی رو attach کنید.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    ممکنه فایل شما مال یه ورژن دیگه ی sql باشه
    تا اونجایی که می دونم شما مثلا نمی تونی فایل sql 2008 رو با 2005 باز کنی
    برای تست بهتره که با همین Management یک دیتابیس بسازید و Detach و Attach کنید همون دیتابیس رو

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    sql ro ba run as admin bAz konid
    :)

  9. #9

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    دسترسی های فایل دیتابیس ( هم دیتابیس و هم لاگ .mdf و .ldf ) رو عوض کنید ( الان دسترسی نداره )
    یا همون طور که دوستان گفتن Run as Administrator

  10. #10

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    نقل قول نوشته شده توسط Bojbaj مشاهده تاپیک
    دسترسی های فایل دیتابیس ( هم دیتابیس و هم لاگ .mdf و .ldf ) رو عوض کنید ( الان دسترسی نداره )
    یا همون طور که دوستان گفتن Run as Administrator
    فایده ای نداشت.
    دوبارم پاکش کردمو دوباره نصبش کردم اما ...
    دیگه بی خیال اتچ کردن دیتا بیس شدم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    به نظر من یه برنامه با اتچ خودکار بزار ببین لود میکنه یا نه

    فکر کنم سرویس sql روی سیستمت راه اندازی نشده

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده

    سلام
    دوست من بصورت run as administrator وارد اس کیو ال بشو مشکلت حل میشه

تاپیک های مشابه

  1. هر دیتابیسی که میخوام اتچ کنم این ارور رو میده
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش Management Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1392, 02:03 صبح
  2. چیکار کنم این ارور موقع اتچ کردن دیتابیس از بین بره؟
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 18:53 عصر
  3. چه کار کنم این ارور بر طرف بشه؟
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 20:04 عصر
  4. سوال: دوستان هنگام اجرای برنامم این ارور رو میده !!!!!!!
    نوشته شده توسط sinavb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 18:59 عصر
  5. خواهش می کنم این ارور را ببینید
    نوشته شده توسط saharv در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •