نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک سوال ضروری

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    69

    یک سوال ضروری

    سلام یک سوال داشتم .
    من دارم یک سیستم مدیریت محتوا میسازم فقط یک سوال برام پیش آمد.
    می خواستم وقتی یک فرد در حال ثبت مطلب است براش حالت دیداری بیاد نه html
    یعنی وقتی Enter زد اتوماتیک توی سمت HMTL کد <br> بیاد یا راحت لینک وارد کنه.

  2. #2

    نقل قول: یک سوال ضروری

    از ویرایشگرهای متنی استفاده کنید هم شیک هم پرکاربرد

  3. #3

    نقل قول: یک سوال ضروری

    با استفاده از تابع nl2br هم میتونید Enterهایی که کاربر تایپ کرده رو موقع نمایش به تگ br تبدیل کنید.

  4. #4

    نقل قول: یک سوال ضروری

        string nl2br     ( string $string    [, bool $is_xhtml = true   ] )


    مثال

    <?php
    echo nl2br("foo isn't\n bar");
    ?>


    خروجی

    کد HTML:
    foo isn't<br />  bar

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی سریع راجب یه سوال ضروری
    نوشته شده توسط jionelmessi در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 آذر 1391, 07:42 صبح
  2. سوال: سوال ضروری
    نوشته شده توسط golezahra در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 21:45 عصر
  3. acdsee(یه سوال ضروری)
    نوشته شده توسط masoud_zarifi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 08:33 صبح
  4. یه سوال ضروری درباره SQL
    نوشته شده توسط yaas در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 08:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •