نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: full screen

  1. #1

    Question full screen

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من میخواستم صفحه رو full screen کنم
    با full screen مشکلی ندارم ولی میخوام تمام عنوان ها هم مثل دکمه ها و غیره هم بزرگ شوند
    یعنی کل صفحه با اطلاعات توش بزرگ بشه

  2. #2

    نقل قول: full screen

    سلام باید از خاصیت Anchour کنترل ها استفاده کنی

  3. #3

    نقل قول: full screen

    دوست عزیز میخواستم زمانی full screen میشه کل مانیتور رو بگیره و نوار استارت اون پایین هم نباشه

  4. #4

    نقل قول: full screen

    باید عنوان فرمتون رو پاک کنین و خاصیت Controlbox رو هم مساوی False قرار بدین

  5. #5

    نقل قول: full screen

    دوست عزیز من برای شما نمونه #C برنامه رو میفرستم با link download
    http://www.vesic.org/blog/upload/MaxWinForm.zip
    http://www.vesic.org/english/blog/winforms/full-screen-maximize
    من میخوام این رو با vb.net بنویسم
    که کل صفحه full screen بشه

  6. #6

    نقل قول: full screen

    Me.FormBorderStyle = Windows.Forms.FormBorderStyle.None
    Me.WindowState = FormWindowState.Maximized

تاپیک های مشابه

  1. full screen sdi form&&vC++‎
    نوشته شده توسط amir58 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 17:55 عصر
  2. Full Screen ماندن فرم اصلی هنگام تغییر رزولوشین
    نوشته شده توسط nilufari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1384, 03:30 صبح
  3. چطوری media player رو full screen کنم؟
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1383, 10:36 صبح
  4. اجرای یک برنامه به صورت full screen
    نوشته شده توسط Mehrab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1382, 00:17 صبح
  5. پنجره Full Screen
    نوشته شده توسط Dracula در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 خرداد 1382, 10:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •