نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن ادرس تایتل یک پنجره

  1. #1

    پیدا کردن ادرس تایتل یک پنجره

    سلام

    بچه ها من یه فایلی دارم مربوط به بازی که وقتی اجرا میشه 2 تا پنجره داره یکی کنسول بازی هستش و دیگری پنجره خود بازی ( بازی مدرن وارفار2)

    حالا من چی میخوام:

    ادرس تایتل های این دو رو که تایتا کنسول iw4 Console و تایتل بازی Modern Warfare 2 هستش.
    اگه یکی لطف کنه و ادرس تایتل هاش رو برام پیدا کنه یک دونیا ممنونش میشم.

    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن ادرس تایتل یک پنجره

    راستی این هم فایل یادم رفت پست کنم:


    دانلود فایل مورد نظر

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن ادرس تایتل یک پنجره

    کد وی بی
    هر پنجره ای فعال باشه عنوانش رو توی لیبل نشون میده
    Imports Microsoft.VisualBasic
    Imports System.Runtime.InteropServices
    Imports System
    Imports System.Collections.Generic
    Imports System.ComponentModel
    Imports System.Data
    Imports System.Drawing
    Imports System.Text
    Imports System.Windows.Forms

    Namespace WindowsFormsApplication1
    Partial Public Class Form1
    Inherits Form
    ' Declare external functions.
    <DllImport("user32.dll")> _
    Private Shared Function GetForegroundWindow() As IntPtr
    End Function

    <DllImport("user32.dll")> _
    Private Shared Function GetWindowText(ByVal hWnd As IntPtr, ByVal text As StringBuilder, ByVal count As Integer) As Integer
    End Function

    Public Sub New()
    InitializeComponent()
    End Sub

    Private Sub tmrRefresh_Tick(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles tmrRefresh.Tick
    Dim chars As Integer = 256
    Dim buff As New StringBuilder(chars)

    ' Obtain the handle of the active window.
    Dim handle As IntPtr = GetForegroundWindow()

    ' Update the controls.
    If GetWindowText(handle, buff, chars) > 0 Then
    lblCaption.Text = buff.ToString()
    lblHandle.Text = handle.ToString()
    If handle = Me.Handle Then
    lblCurrent.Text = "True"
    Else
    lblCurrent.Text = "False"
    End If
    End If
    End Sub
    End Class
    End Namespace

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن button در یک پنجره ای که هندل آن داده شده است
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:38 صبح
  2. پیدا کردن شماره handel پنجره رویی
    نوشته شده توسط Naser.g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 17:33 عصر
  3. پیدا کردن ادرس صفحات موجود روی یک سایت
    نوشته شده توسط majjjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 10:17 صبح
  4. پیدا کردن یک پنجره در ویندوز و بستن آن؟
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 03:42 صبح
  5. پیدا کردن طول پنجره ی مرورگر
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 15:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •