صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 141 از 141

نام تاپیک: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    مگه برنامه نویسی هم مثل زادگاهه که اصالت توش مطرح باشه. شما رزومه بنده رو ببینید تا متوجه بشین هیچ تعصبی روی زبان خاصی ندارم و با هر زبانی که توی یک پروژه خاص کارم رو راه بندازه کار میکنم.
    من روزمتون رو دیدم. یاد دوران دبیرستانمون افتادم که ناظم، دبیر زیست، آمار و احتمال و مبانی کامپیوتر و مسئول کتابخونه همه یک نفر بود :)
    ماشالله همه فن حریفی هستید برای خودتون.
    ایشالا که کشور ما با وجود نوابغی مثه شما کما فی السابق در جهت رشد و تعالی علمی و فرهنگی پیش بره
    سال اول دبیرستانم مشاور مدرسمون یه روز اومد سر کلاسمون و اجازه منو از معلممون گرفت که برم بیرون از کلاس تا باهام صحبت کنه. منم رفتم اتاقش و اون ابتدا از خانواده مادری و پدریم پرسید. منم شغل و تحصیلات دایی هام و عموهام رو بهش گفتم. بهم گفت تو به خانواده مادریت رفتی!! منم چیزی نگفتم. بعد بهم گفت که تو آزمونی هوش ( آی کیو ) ایکه از بچه ها گرفته نمره آی کیو من 135 شده و شروع کرد به تعریف و تمجید. حرفاش خیلی برام مهم نبود. اون موقع ترجیح میدادم بجای آی کیوی بالا نسبت به سایرین قدرت بدنیم بیشتر بود. چون از زنگ قبلش یکی بهم گفته بود که میخواد بعد مدرسه کتکم بزنه :(
    خلاصه اون روز تموم شد و من کتکم رو هم خوردم.
    از بچگی یه چیز رو خوب فهمیدم. هر چقدر هم باهوش و با استعداد و نخبه باشی، وقتی حاکمیت منطق در محیط زندگیت برقرار نباشه هیچ شانسی برای موفقیت نداری. در جوامعی که حق رو زور (چه جسمی چه معنوی ) تعیین میکنه قدرت مهمتر از منطقه. من که سود چندانی از به اصطلاح بهره هوشیم نبردم ولی خوشحالم که میبینم شما تونستی ببری
    نمیدونم حرفام کلا چقد بهم ربط داشت و کلا اصلا چقد به رزومه و موضوع بحثمون مربوط میشد اما بهرحال به ذهنم این حرفها اومد. اینبار برخلاف دفعات گذشته سعی کردم با دلم حرف بزنم نه که بیانیه بدم :)

  2. #122

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوستان اگه بخوامC++‎ بنویسم کدوم محیط واسه اینکار بهتره.

  3. #123
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    28
    پست
    361

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    خــــــــــــــدا کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه
    ولی بنظر من مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــحـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــاله
    یکی از بچه های این فروم که به تازگی مدیر شده گفت سی شارپ بزودی منقرض میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خخخخخخخخخخخخخخ
    دوست عزیز
    شما خودت چند وقته تو انجمن هستی که میگی ایشون (آقای شهرکی) تازه مدیر شده اند؟
    پس لطفا ادب رو رعایت کنید.
    به همون سه نفری که کامنت گذاشته بودن بگو بیان پست ها رو ببیند 100% نظرشون عوض میشه

  4. #124

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    موضوع اصلی کلا ً فراموش شد، خوشحال بودم که سر بحث خوبی باز شده و از این طریق میتونیم اطلاعات مفیدی رو با هم رد و بدل کنیم و دیگران هم استفاده ببرن
    اما ...
    هیچ فکر کردید اگه یک نفر ، که وارد این تاپیک میشه ، و هدفش از خوندن این مطالب "یاد گرفتن شروع خوب برنامه نویسی " باشه، چقدر وقتش با حرفای بی ربط ما تلف میشه ؟
    از این که مسبب این دعوا ها بودم واقعاً متاسفم و از همه دوستان معذرت می خوام ، اما سعی می کنم این کارمو جبران کنم
    در اولین فرصت کتابی رو می نویسم، که به این سوال به صورت اساسی پاسخ داده باشه و سعی می کنم کتابم علاوه برتجربیات و نظرات شخصی خودم، در بردارنده نظرات و افراد با تجربه باشه
    حالا از شما دوستان خواهش می کنم بجای ادامه دادن به این بحث ها ، کمی دامنه این موضوع رو گسترش بدید، و سوالات بیشتری رو در رابطه با این موضوع مطرح کنید و کلاً چیزهایی که به نظرتون مفید می رسه و یا ممکنه برای دیگران یا خودتون سوال باشه رو مطرح کنید
    تا با همکاری هم، به امید خدا بتونیم بتونیم گرهی از کار مردم باز کنیم.

  5. #125

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    حالا از شما دوستان خواهش می کنم بجای ادامه دادن به این بحث ها ، کمی دامنه این موضوع رو گسترش بدید، و سوالات بیشتری رو در رابطه با این موضوع مطرح کنید و کلاً چیزهایی که به نظرتون مفید می رسه و یا ممکنه برای دیگران یا خودتون سوال باشه رو مطرح کنید
    جوب منو ندادین
    بهتره C++‎ رو تو کدوم محیط نوشت

  6. #126

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    جوب منو ندادین
    بهتره C++‎ رو تو کدوم محیط نوشت
    من C++‎/CLI رو به شما پیشنهاد می کنم، البته اگه مشکلی با دات نت نداری
    اگر هم می خوای Native کار کنی باز هم ، ویژوال استودیو ، رقیبی نداره
    البته این موضوع زیاد مهمی نیست، مهم ترین موضوع اینه خود شما با چه محیطی راحت تر باشی
    من با توجه به امکانات زیاد، ویژوال استودیو و اشنایی با ذائقه کاربران ایرانی که اکثرا با محصولات مایکروسافت آشنا هستند این حرفو زدم
    اما اگه شما بخوای میتونی از هر محیط دیگه ای هم که باهاش راحت باشی استفاده کنی

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    جوب منو ندادین
    بهتره C++‎ رو تو کدوم محیط نوشت
    منظورت رو از محیط نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی

  8. #128

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    منظورت رو از محیط نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی
    منظورم محیط توسعست .IDE
    مثلVisual Cpp و C++‎‎ BuilderC++‎‎/CLI و.......
    می خواستم بدونم کدوم واسه شروع اصولی و راحت خوبه .چند نفری یه چیزای پیشنهاد کردن .شما چی می گی

  9. #129

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    اگریک محیط توسعه با تمام امکانات می خوای ، ویژوال استودیو انتخاب مناسبی است
    اما اگر به برنامه های متن باز علاقه مندی و دنبال یک محیط کار با حجم پایین می گردی، گزینه های بیشماری وجود دارند که من به شما پیشنهاد نمی کنم
    برای استفاده از C++‎/CLI هم محیط ویژوال استودیو بهترین انتخاب است، اما با یک ویرایشگر ساده مثل Notepad هم کارمان راه میوفتد.
    یه توضیحی در مورد C++‎/CLI به دوستانی که نمیدونن بدم
    در C++‎/CLI برنامه های ما به کد مدیریت شده یا همون MSIL تبدیل میشه، درست مثل C#‎ و برای اجرای اون نیاز به نصب فریمورک دات نت است

  10. #130
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    دوست عزیز به نظر من یا دنبال c - C++‎ نرو ولی اگه رفتی نرو C++‎.net و اینا رو یاد بگیر چون قدرتی ندارند برو بشین با برنامه هایی مثل devexpress و اینا برنامه های ساده ای هستن چون مفهموم c همینه اگه میخوای
    C++‎.net یادبگیری وقت هدر کردی برو همون C#‎ رو یاد بگیر کامل
    موفق باشید

  11. #131

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    سلام دوباره.
    من یک کتاب خوب پیدا کردم .و واسه IDE هم dev رو دا نلود کردم.اینم کدهایی که تو اون کتاب بود و من نوشتم.

    #include<iostream.h>
    Void main()
    {
    in x;
    cout<<"shoa ra vared kon:" ;
    cin>> x;

    cout<<"masahat" ;
    cout<< x*x*3.14;

    cout<<"mohit" ;
    cout<<x+x*3.14;
    }

    اما بعدش نمی دونم چیکار کنم.یعنی چه جوری این برنامه رو اجرا کنم.وقتی این رو ذخیره می کنم موقع اجرا دوباره محیط dev میاد که توش همین کدهاییه که نوشتم.و چیز خاصی نیست
    راستی کدهای بالا کد برنامه ی سادهست که شعاع رو می گیره و مساحت و محیط رو به ما می ده
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 29 خرداد 1392 در 08:13 صبح دلیل: قراردادن کد در تگ مناسب

  12. #132

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    باید تمرین کنی!

  13. #133

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    ... اما بعدش نمی دونم چیکار کنم. یعنی چه جوری این برنامه رو اجرا کنم.وقتی این رو ذخیره می کنم موقع اجرا دوباره محیط dev میاد که توش همین کدهاییه که نوشتم.و چیز خاصی نیست
    توی منوهای برنامه دنبال گزینه Compile یا Make یا Build (برحسب نوع برنامه) بگردین. با این کار در مسیری که فایل سورس کد شما قرار داره، یک فایل exe. ساخته میشه که بطور مستقل قابل اجراست. یعنی میتونید توی Command Prompt ویندوز، به مسیر مربوطه رفته و با واردکردن اسم فایل برنامه (بدون پسوند) اون رو اجرا کنید.

  14. #134

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط milad7676 مشاهده تاپیک
    سلام دوباره.
    من یک کتاب خوب پیدا کردم .و واسه IDE هم dev رو دا نلود کردم.اینم کدهایی که تو اون کتاب بود و من نوشتم.

    #include<iostream.h>
    Void main()
    {
    in x;
    cout<<"shoa ra vared kon:" ;
    cin>> x;

    cout<<"masahat" ;
    cout<< x*x*3.14;

    cout<<"mohit" ;
    cout<<x+x*3.14;
    }

    اما بعدش نمی دونم چیکار کنم.یعنی چه جوری این برنامه رو اجرا کنم.وقتی این رو ذخیره می کنم موقع اجرا دوباره محیط dev میاد که توش همین کدهاییه که نوشتم.و چیز خاصی نیست
    راستی کدهای بالا کد برنامه ی سادهست که شعاع رو می گیره و مساحت و محیط رو به ما می ده
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>

    Void main()
    {
    in x;
    cout<<"shoa ra vared kon:" ;
    cin>> x;

    cout<<"masahat" ;
    cout<< x*x*3.14;

    cout<<"mohit" ;
    cout<<x+x*3.14;
    getch();

    }


  15. #135

    Smile نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    آقا یه راهنمایی کلی البته با اجازه آقایون : شما اول باید مسیرتو مشخص کنی یعنی اینکه می خوای برنامه نویسی وب رو کار کنی یا دسکتاپ . اگه خواستی که برنامه نویس وب شی باید اینارو یاد بگیری :
    html- css -sql -php or asp و بعدش برای مدیریت محتوای سایتت از joomla - wordpress و ... باید استفاده کنی ...
    اگه خواستی که برنامه نویسی دسکتاپ انجام بدی از زبان های راحتی مثل ویژوال بیسیک شروع کن که از برنامه نویسی خسته نشی و زود جا نزنی ... این نکته رو هم بگم هر قدمی رو که بری راه جلوی پات روشن تر میشه ... بعد از این شروع کن به برنامه نویسی پیشرفته مثل C++‎ - java ... قبل از همه اینا هم باید الگوریتم و فلوچارت رو یاد بگیری ...
    هر زبان برنامه نویسی یه سری فریم ورکها داره که برای تکمیل کردن اون زبان به کار میره ...
    مثلا فریم ورک و کتابخونه های QT گه تقریبا یه دوسالی هست برای C++‎ تهیه شده ...
    تو فقط کافیه شروع کنی ... اصلا عجله نکن ... قدم به قدم ...

  16. #136

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط بهزاد علی محمدزاده مشاهده تاپیک
    سلام . من قبلا ماجرای کلاس های آموزش نقاشی رو تعریف کردم ، دوباره میگم شاید به درد اینجا بخوره . وقتی میرید برای کلاس نقاشی ، بهتون میگن کار با رنگ روغن ، مداد رنگی ، سیاه قلم ، آبرنگ و طراحی هم هست . معمولا میگن میشه همین اول بریم سراغ رنگ روغن ؟ تقریبا تمام مدرسین و این کاره های این رشته میگن که بله میشه رفت ، اما بهتره که اگر قرار نقاشی رو می خواین جدی ادامه بدین اول طراحی با مداد رو کار کنید .

    خب این خیلی کار سختیه، دیر نتیجه میده ، صبر و حوصله زیادی می خواد، هی باید بشینی از رو اشیائ کنار دستت ( لیوان و مجسمه و ... ) طرح بزنی . اما وقتی نتیجه بده ، یه ذغال باشه باهاش طرح می زنی ، مداد رنگی هم بدن طرح می زنی ، قلم دیجیتال بدن طرح می زنی ، می تونی بری سراغ رنگ روغن ، آبرنگ ، مجسمه سازی و ...

    حالا بعضی ها ( و جدیدا تا آنجا که من اطلاع دارم خیلی ) از هنر جوها یه سره میرن سراغ رنگ روغن ! زود بهشون نتیجه میده و خیال می کنن تموم شده ! حالا فکر کنید ، یه کسی که نه طرح زده نه می تونه بزنه ، نه نور میشناسه ، نه رنگ می شناسه ، نه بافت میشناسه ، نه حجم میشناسه ، نه ترکیب بندی می دونه چیه ، نه آناتومی کار کرده ، نه طبیعت کار کرده و نه ..................................... ( از دوستان هنرمند عذر خواهی می کنم اگر اشتباهی داشتم ... ).

    یه چند ماه رفته سراغ رنگ روغن ، چند تابلو رو هم از رو عکس زده . بعد این آدم پاشه بره یه نمایشگاهی که انواع و اقسام نقاش ها اونجا هستند، بعضی هاشون اصلا حق پیشکسوتی به این آدم دارن . دستش و بذاره کمر بگه : والا من هیچ کدام از این چیزهایی که شما کار کردین و کار نکردم ، و لازم هم نمی دونم ، هر کدوم که احساس می کنید ، از من هنر مند ترید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    دوست عزیز جناب متقی پور ، شما اصلا ادبیات خوبی در صحبتهاتون ندارید و من به شخصه ناراحت شدم ، چون نمی خوایم جر و بحث کنیم پاسخ ندادیم اما الان دیگه ...

    ما می تونیم از اخلاق آدم ها ( خوب و بد و غرور ! ) بگذریم بگیم حالا یه چیزی گفت . از مباحث فنی ( که من از حضور دوستان شرم دارم که اصلا در موردش دارم صحبت می کنم ) ، که خلاف واقع هست مثل :
    شما الگوریتم رو هم رد می کنید ! دیتابیس رو هم نیاز یه برنامه نویس نمی دونید ! ( اونم کسی که می خواد ASP.NET ) کار کنه ! توسعه پروژه با سی پلاس پلاس رو هم که یه کار .... آخه چطور اینقدر با جسارت در مورد چیزی که نمی دونید چیه و حتی محیطش رو هم ندیدی اظهار نظر می کنید ؟
    .
    .
    ولی این رفتار که عکس بذارید و نمی دونم من با مدیران دوستم و رنگت و عوض می کنم و اینها قابل قبول نبود . به خاطر همین مثال نقاش و زدم تا به جای جدل برید کمی ...

    تنها لطفی که دوستان می تونن به شما بکنن اینه که این تاپیک و حذف کنند تا انشا الله در آینده برای شما یه کارنامه بد نباشه ...
    من در مورد اخلاق و ادبیات آدم ها هیچ نظری ندارم
    اما به عنوان یک دوست باید مطلبی رو عرض کنم.
    از نظر بنده مثالی که شما اینجا زدید ، هیچ رابطه مستقیمی با برنامه نویسی نداشت، چون همون طور که اطلاع دارید یکی از اصول برنامه نویسی دهه‌ی حاضر غرق نشدن در جزئیات اضافیه، که اونطور که من برداشت کردم، مثال شما افراد رو تشویق به این کار می کنه.
    خیلی خوبه که یک نفر از زیر ساخت های سیستمی که باهاش کار می کنه اطلاعات کافی داشته باشه، حتی دونستن تاریخچه برنامه نویسی و پیشرفت مرحله به مرحله اون هم خوبه
    اما برای یک توسعه دهنده ضرورتی نداره، که وقت با ارزششو که می تونه، برای یادگیری سریع یک زبان سطح بالا برای حل مسایل و متعاقب اون کسب درآمد ، استفاده کنه، صرف کندوکاو در مشکلات گذشته ویادگیری جزئیات کنه.
    می دونم بعضی از پست های این دوستمون کمی احساسی بود و بحث هایی رو دنبال خودش داشت
    اما اظهار نظر های این دوستمون در مورد توسعه نرم افزار، نشون دهنده‌ی ، اطلاعات بالا و فهم درست از مفاهیم اصلی برنامه نویسیه، به نظر من ایشون، بهترین راهنمایی ممکن رو به یک برنامه نویس تازه وارد کردند.
    تواضع بزرگترین ظلمیه که یک برنامه نویس میتونه در حق خودش و دیگران بکنه و من جسارت و اعتماد به نفس بالای این دوستمون رو واقعا تحسین می کنم.
    مایکروسافت orm هایی مثل EF رو برای درگیر نشدن برنامه نویس با جزئیات پایگاه داده ارائه کردند و صحبت آقای متقی پور درمورد اینکه در ابتدای کار احتیاجی به یادگیری دیتابیس نیست کاملاً درسته.(مگر اینکه قرار باشه تخصصی روی دیتابیس تمرکز کنی، که اون بحثش جداس) این فقط نظر بنده نیست ، خیلی ها منجمله خود مایکروسافت هم همین نظرو دارند.
    دوران ما گذشت، که برای نوشتن هر برنامه ای ، اول باید دیتابیس رو طراحی می کردی و با مفاهیم پایگاه داده رابطه ای و نرمال سازی و هزار تا مفهوم دیه آشنا بودی و ...
    من جدیدا روی یک کتاب Entity FrameWork هم با استاد خانم زهرا بیات همکاری می کنم که مفصلاً به این موضوع پرداخته.
    به خاطر وقتی که گذاشتید و اعتقادای خودتون نوشتید متشکرم
    خواهش می کنم بخاطر اختلاف نظری که با شما دارم ناراحت نشید، چون بحث این پست کاملاً به حاشیه کشیده شد،من هم نظر خودمو گفتم، شاید برای بعضی ها مفید باشه.

  17. #137
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    ببخشید نبودم الان جواب میدم نحوه کار کردن با dev خیلی راحته اینم برای کامپایل شدن عکس رو ضمیمه کردم یک حاشیه سیاه کشیدم براش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png dev.png‏ (19.5 کیلوبایت, 77 دیدار)

  18. #138

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    به طور خلاصه
    C یک زبان خیلی قدیمی، روال گراست
    C++‎‎‎‎‎ همون C با یکسری امکانات اضافی تر، که مهم ترین پیشرفتش نسبت به C ، اضافه شدن قابلیت نوشتن برنامه های شی گرا در C++‎‎‎‎‎
    C#‎‎‎‎‎ هم یک زبان جدید کاملا شی گراست
    (اگر با مفهوم شی گرایی آشنایی نداری، میتونی تو اینترنت یک جستجویی بزنی یا از کتاب جدید خانم بیات استفاده کنی)
    برنامه های نوشته شده توسط دو زبان C, C++‎‎‎‎‎ بعد از کامپایل مستقیما به زبان ماشین(که به اون کد Native گفته می‌شه) تبدیل میشن، یعنی در زمان اجرا برای اجرای کد های نوشته شده توسط C,C++‎‎‎‎‎ احتیاج به هیچ ابزار اضافه ای نیست، که این باعث شده خیلی از برنامه نویس های تازه کار و یا حتی برنامه نویس های قدیمی به غلط تصور کنند که برنامه های نوشته شده توسط زبان هایی مثل C,C++‎‎‎‎‎ که کد Native تولید می کنند، سریع تر از برنامه های نوشته شده تحت محیط دات نت هستند.
    اما برنامه های نوشته شده توسط C#‎‎‎‎‎ و دیگر زبان های دات نت، قبل از ترجمه شدن به زبان ماشین، به یک زبان میانی به نام MSIL تبدیل شده و در زمان اجرا توسط کامپایلری به JIT به کد Native تبدیل می شن. این عمل اضافه که به ظاهر زمان اجرای کد را بالا می بره، در 99 درصد موارد باعث افزایش کارایی برنامه ما میشه
    من در آینده نزدیک، وقتی سرم خلوت بشه، این موضوع رو در قالب یک کتاب به همه ثابت می کنم.
    این نکته رو هم فراموش نکنید که مواردی هم وجود داره که استفاده از زبان های C,C++‎‎‎‎‎ در اون اجتناب ناپذیره، که مفصل در کتابم در موردشون خواهم گفت.
    اما فعلا به این دوستمون پیشنهاد می کنم که اگر به فکر یادگیری یک زبان برنامه نویسی برای پول دراوردنی، تنها انتخاب منطقی و نزدیکه تو زبان C#‎‎‎‎‎ ، اما اگر برای مقاصد دیگه مثل آشنایی با تاریخچه برنامه نویسی، وتغییر و تحولات صورت گرفته در این دو زبان محبوب، برنامه نویسی رو یاد می گیری برو سراغ C,C++‎‎‎‎‎
    البته این دیدگاه من وخیلی از برنامه نویس هاییه که از C ,C++‎‎‎‎‎ به C#‎‎‎‎‎ مهاجرت کردن، از منظر های دیگه به همین موضوع نگاه کنی شاید به نتایج دیگه ای برسی(مثلا از دید OpenSource یا از دید کسایی که برای میکرو کنترولر ها برنامه های RealTime مینویسند، یا کسایی که در دانشگاه ها برای گرفتن نمره سراغ برنامه نویسی میرن، یا کسانی که برای آشنایی عمقی با با زبان های برنامه نویسی و سخت افزار ، برنامه نویسی می کنند و هزار تا گروه دیگه)، که نظر همه اونها منطقی و درسته
    اما اگه شما هم با من موافق و برای مواردی که در بالا گفتم می خوای برنامه نویسی رو یاد بگیری، C#‎‎‎‎‎ انتخاب منطقی ایه.
    موفق و سربلند باشید
    بالاخره کتابی که قولشو داده بودم هم تمام شد..
    من فهرست و پیشگفتار کتاب رو اینجا میزارم ، اگه دوست داشتید ادامه کتاب رو بخونید حتماً به سایت کتاب سبز رجوع کنید
    موفق باشید

    فهرست
    تقدیم به:
    پیشگفتار
    فصل اول : شروع با C++‎‎‎‎ یا C#‎‎‎‎ ؟
    برای شروع برنامهنویسی از کجا شروع کنم؟
    C#‎‎‎‎ سریع تر است یا C++‎‎‎‎ ؟
    دات نت چیست؟
    کتابخانه‌ی کلاسهای دات نت چیست؟
    CLR چیست ؟
    فصل دوم : مهاجرت به C#‎‎‎‎
    مدیریت حافظه چیست؟
    کد محلی یا Native Code چیست؟
    کد MSIL چیست؟
    مواردی که بهتر است از ابزارNGen استفاده کنیم.
    چه زمانی نباید از ابزارNGen استفاده کرد؟
    چه مواقعی C++‎‎‎‎ بهتر از C#‎‎‎‎ است؟
    چرا با وجود زبان قدرتمندی مثل C++‎‎‎‎ ، مایکروسافت C#‎‎‎‎ را ابداع کرد؟
    آیا کد IL از مالکیت معنوی شما محافظت می‌کند؟
    C#‎‎‎‎ چطور زندگی را برای برنامهنویسها آسان کرده است؟
    چرا برنامه‌نویسان C++‎‎‎‎ باید به C#‎‎‎‎ مهاجرت کنند؟
    سخن پایانی

    پیشگفتار
    از گذشته تا‌کنون ‌انتخاب زبان برنامه‌نویسی مناسب، دغدغه و موضوع بحث در بین برنامه‌نویسان بوده، و همیشه ‌در فروم‌های فارسی و انگلیسی سوالاتی نظیر:
    برای شروع برنامه‌نویسی از کجا شروع کنم؟
    • چه زبانی سرعت بیشتری دارد؟
    • کدام زبان بازار کار خوبی دارد؟
    • یادگیری کدام زبان راحت‌تر است؟
    • برای ساخت بازی از چه زبانی استفاده کنیم؟
    • برای درست کردن یک وب‌سایت باید به چه زبان برنامه‌نویسی مسلط باشیم؟
    • چرا C#‎‎‎‎ آنقدر طرفدار پیدا کرده؟
    • آیا کد‌های C++‎‎‎‎ سریع‌تر از‌C#‎‎‎‎ اجرا می‌شود‌؟
    • چرا با وجود زبان قدرتمندی مثل C++‎‎‎‎‌، مایکروسافت C#‎‎‎‎ را درست کرد؟

    و سوالاتی از این قبیل که نمونه‌های آن در سرتاسر اینترنت وجود دارد و تبدیل به یک بحث داغ شده است.
    هر‌ کس با توجه به دیدگاه شخصی خود، مطلبی را بیان می‌کند که متاسفانه در بعضی موارد به دلیل نبود دانش کافی، مطالب متناقض با هم هستند. و این باعث سردرگمی بیشتر سوال‌کنندگان می‌شود.

    به نظر بنده، این فروم‌ها بجای اینکه مکانی برای راهنمایی افراد باشند بیشتر شبیه میدان نبرد هستند.
    در این میان افراد با تجربه‌ای هم وجود دارد که جواب‌های منطقیای به این سوالات می‌دهند و سعی در راهنمایی افراد دارند. اما جواب‌های آن‌ها نه تنها کامل نیست، بلکه در میان انبوه پاسخ‌ها گم می‌شود. و در بیشتر مواقع سوال‌کننده بدلیل نداشتن تجربه کافی، نمی‌داند که باید به کدام صحبتها گوش کند. و متاسفانه نه تنها کمکی به او نمی‌شود، بلکه به سردرگمی او نیز افزوده خواهد شد.
    برای حل این مشکلات، خوشبختانه قدم‌های خوبی برداشته شده است. و کتاب‌هایی نوشته شده ‌که به معرفی زبان‌های مختلف و قابلیت‌های آن پرداخته است.
    اما این هم کافی نیست!
    چون بیشتر این اطلاعات، توسط سازندگان آن زبان، انتشار یافته و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا راهنمایی.
    در این کتاب، از تجربیات شخصی خودم در استفاده از زبان‌های مختلف، و راهنمایی‌های بزرگان برنامه‌نویسی استفاده کرده‌ام تا مطالب سودمندی را در رابطه با انتخاب زبان مناسب برنامه‌نویسی، به شما ارائه دهم. همچنین در این کتاب شما با ابزار‌های سودمندی ( مانند ابزار NGen) و برخی اصطلاحات مهم برنامه‌نویسی آشنا می‌شوید. در خلال این کتاب شما اطلاعات مفیدی در مورد دات‌نت و زیر ساخت‌های آن پیدا خواهید کرد. که برای برنامه‌نویسی در این محیط یک ضرورت به حساب می‌آید.

  19. #139

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    چرا انقدراین موضوع رو کش میدید؟!!!!!!
    بابا بنده خدا یه راهنمایی خواست به جوابش رسید اینجوربجث کردن ها باعث میشه
    بنده خدا بدترگیج بشه! خواهشا ادامه ندید!.

    لطفا این تاپیک قفل شه.

  20. #140

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    یه شروع خوب برای اونایی که می خوان از صفر شروع کنن

    اینبار خانم زهرا بیات با آموزش سی شارپ به بچه ها حرکت جدیدی رو برای آموزش برنامه نویسی با ساده ترین حالت ممکن شروع کرده

    امیدوارم از خوندن این کتاب لذت ببرید

  21. #141

    نقل قول: شروع یادگیری برنامه نویسی از کجاست؟

    میگم فکر نمیکنید توی تالار PHP جای این بحث که به نوعی تبلیغ برای سایت و ASP.NET محسوب میشه، نیست؟ جدا از بحث تبلیغ و...، ارتباطی با PHP نداره. تاپیک قفل شد.

صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی برای شروع یادگیری برنامه نویسی تحت وب
    نوشته شده توسط tribute در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 03 مرداد 1393, 12:02 عصر
  2. مقدمات شروع یادگیری برنامه نویسی حرفه ایی
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 19:23 عصر
  3. مبتدی: شروع یادگیری برنامه نویسی با Asp.net
    نوشته شده توسط abbas_habibi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •