نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

  1. #1

    نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    مدیریت عزیز یه سوال مهم هم دارم.اونم اینه که چه دستوری استفاده کنم تو سایتم که مثلا قیمت ارز رو از سایت بانک مرکزی آنی بگیره و نشون بده تو سایتم؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    مثلا میخوام این رو نشون بدم.

    <link>http://cbi.ir/ExRates/rates_fa.aspx?date=2013/6/6</link>
    یعنی اینطوری
    12260 ریال ایران = 1 دلار آمريکا

  3. #3

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    با سلام شما میتونید از بخش rss سایت بانک مرکزی استفاده کنید

  4. #4

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    قالب سایت آماده هست دوست عزیز.نمیشه از rss استفاده کنم.دستوراتشو نیاز دارم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

  5. #5

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    دوستان خواهشا کمکم کنین.

  6. #6

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    اول یه صفحه PHP با نام proxy ایجاد کن و اینو توش بنویس:
    <?php
    if (isset($_POST["url"])) {
    $page = file_get_contents($_POST["url"]);
    echo $page;
    }
    ?>

    البته میتونی برای امنیت بیشتر تغییرشم بدی.
    بعد میتونی از این کد JQuery استفاده کنی:
                    $.post("proxy.php", {url: "http://cbi.ir/ExRates/rates_fa.aspx"}, function(data) {
    var htmlData = $("<div></div>").append(data).find(".Modules tr");
    $("YourSelector").html(htmlData)
    }, "text")

    به جای YourSelector ، هر Selectorی که نیاز داری اطلاعات داخلش نمایش داده بشه رو بنویس.
    و اینکه میتونی htmlData که حاوی اون جدول نرخ ارز هست رو هر جور که میخوای تغییر بدی و بعد نمایش بدی.(من اینجا بدون هیچ تغییری نمایشش دادم)
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    نقل قول نوشته شده توسط shahedifar مشاهده تاپیک
    مدیریت عزیز یه سوال مهم هم دارم.اونم اینه که چه دستوری استفاده کنم تو سایتم که مثلا قیمت ارز رو از سایت بانک مرکزی آنی بگیره و نشون بده تو سایتم؟
    دوست عزیز برای اینکار چند راه مختلف وجود داره و طبیعتا همینطور که دوستان اشاره کردند ساده ترین روش استفاده از rss بانک مرکزی هست که براحتی میتونید قیمت ها رو دریافت کنید.
    راه دوم گرفتم فایل Html مربوطه هست و بعدش باید درواقع رشته ای که دریافت کردید رو پردازش کنید و قیمت ها رو از توش دربیارید که یکم نسبت به روش بالا کار پیچیده ای هستش.
    اما نکته ای که هستش اینه که اگر میخاید این نرخ ها رو به کاربر سایتتون نمایش بدید نباید با هر بازدید کاربر برید و نرخ رو در بیارید و بهش نشون بدید. اینطوری سرعت سایتتون خیلی پایین میاد. از Cron Job استفاده کنید و نرخ هارو بریزید توی دیتابیس و هرچند دقیقه یک بار دیتابیس رو آپدیتش کنید. اینجوری وقتی میخاید به کاربر نشون بدید فقط یه سلکت از دیتابیس هست.

  8. #8

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    داداش میشه شما این کد رو بنویسین برام؟تو یه فایلی منظورمه.چون زیاد وارد نیستم مثل شما.
    Yourselector رو نمیدونم چی بزارم.

  9. #9

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    دوست عزیز برای اینکار چند راه مختلف وجود داره و طبیعتا همینطور که دوستان اشاره کردند ساده ترین روش استفاده از rss بانک مرکزی هست که براحتی میتونید قیمت ها رو دریافت کنید.
    راه دوم گرفتم فایل Html مربوطه هست و بعدش باید درواقع رشته ای که دریافت کردید رو پردازش کنید و قیمت ها رو از توش دربیارید که یکم نسبت به روش بالا کار پیچیده ای هستش.
    اما نکته ای که هستش اینه که اگر میخاید این نرخ ها رو به کاربر سایتتون نمایش بدید نباید با هر بازدید کاربر برید و نرخ رو در بیارید و بهش نشون بدید. اینطوری سرعت سایتتون خیلی پایین میاد. از Cron Job استفاده کنید و نرخ هارو بریزید توی دیتابیس و هرچند دقیقه یک بار دیتابیس رو آپدیتش کنید. اینجوری وقتی میخاید به کاربر نشون بدید فقط یه سلکت از دیتابیس هست.
    واقعیتش زیاد وارد نیستم.میتونید برام این کارو بکنید؟

  10. #10

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    نقل قول نوشته شده توسط shahedifar مشاهده تاپیک
    داداش میشه شما این کد رو بنویسین برام؟تو یه فایلی منظورمه.چون زیاد وارد نیستم مثل شما.
    Yourselector رو نمیدونم چی بزارم.
    نوشتم دیگه
    شما فقط ازش استفاده کن.برای استفاده کردنشم کافیه کتابخونه JQuery رو به صفحه لینک کنی و نیم ساعت وقت بذاری یه نگاهی به لینک زیر بندازی. خودت متوجه میشی:
    http://www.w3schools.com/jquery/jquery_selectors.asp

  11. #11

    نقل قول: نمایش نرخ ارز و طلا با دستور گرفتن از سایت بانک مرکزی

    داداش به سلامتی اصلا سر در نیاوردم.نمیشه واسم بنویسین تو یه کدی دستورشو؟

تاپیک های مشابه

  1. RSS نرخ ارز و طلا و بورس و فلزات
    نوشته شده توسط AmirGhasemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1395, 23:59 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1391, 14:33 عصر
  3. نمایش نرخ ارز کشورهای مختلف به صورت نمودار
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 15:11 عصر
  4. سوال: منبعی برای گرفتن نرخ ارز و طلا
    نوشته شده توسط son_games در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 22:12 عصر
  5. نمایش نرخ ارز
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •