نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟

  1. #1

    چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟

    سلام.
    چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟
    این کد اپلود عکس منه

    image = "~/" + img_upload.FileName
    });
    if (img_upload.HasFile)
    img_upload.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath + img_upload.FileName);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    سلام.
    چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟
    این کد اپلود عکس منه

    image = "~/" + img_upload.FileName
    });
    if (img_upload.HasFile)
    img_upload.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath + img_upload.FileName);
     #region Propersties
    private int _imgwidth
    {
    get
    {
    return 105;
    }
    }

    private int _imgHieght
    {
    get
    {
    return 177;
    }
    }
    #endregion

    #region Public Function
    public Bitmap ResizeBitMap(Bitmap b, int nWidth, int nHeight)
    {
    Bitmap result = new Bitmap(nWidth, nHeight);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage((Image)result))
    g.DrawImage(b, 0, 0, nWidth, nHeight);
    return result;
    }
    #endregion

    private Image picimage = Properties.Resources.avatar_3021;
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {


    OpenFileDialog fd = new OpenFileDialog();
    fd.Filter = "(*.JPG) تصاویر|*.jpg|" +
    "(*.GIF) تصاویر|*.Gif" +
    "(*.PNG) تصاویر|*.PNG" +
    "" + "(*.*) تمام تصاویر|*.*";
    fd.Title = "انتخاب تصویر";
    fd.ShowDialog();
    float imgWidth = System.Drawing.Image.FromFile(fd.FileName).Physica lDimension.Width;
    float imgHeight = System.Drawing.Image.FromFile(fd.FileName).Physica lDimension.Height;
    picimage = System.Drawing.Image.FromFile(fd.FileName);
    if (imgWidth > _imgwidth || imgHeight > _imgwidth)
    {
    string strMessage = "تصویر انتخابی شما نباید بزرگتر از {1}*{0} پیکسل باشد" + "\n" +
    "آیا تمایل به تغییر اندازه عکس دارید ؟";
    if (MessageBox.Show(string.Format(strMessage, _imgwidth, _imgHieght), "پیام سیستم", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Warning) == DialogResult.Yes)
    {
    picimage = ResizeBitMap((Bitmap)picimage, _imgwidth, _imgHieght);
    Pic1.Image = picimage;
    }
    else
    {
    picimage = Properties.Resources.avatar_3021;
    Pic1.Image = picimage;
    }
    }
    else
    {
    Pic1.Image = picimage;
    }
    }
    catch { }
    }

  3. #3

    نقل قول: چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟

    ممنون.اونوقت این کد بالا رو چجوری اضف کنم؟به کجا اضاف کنم؟
    تازه واردم!
    این کد کامل اپلود عکس منه!
        protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    linqDataClassesDataContext db = new linqDataClassesDataContext();
    db.Table_1s.InsertOnSubmit(new Table_1
    {
    name = txt_name.Text,
    email = txt_email.Text,
    number = txt_number.Text,
    image = "~/" + img_upload.FileName
    });
    if (img_upload.HasFile)
    img_upload.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath + img_upload.FileName);
    db.SubmitChanges();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چجوری اول عکس رو تغییر سایز بدیم بعد تو دیتابیس ذخیره کنیم؟

    در دکمه تفییر سایز که طراحی کردی
    اول کد آقای khokhan
    سپس کد خودت را وارد کن
    هر دو کد در رویداد کلیک دکمه تغییر سایز
    که عکس راتغییر ساز دهد سپس در جدول ذخیره شود

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سایز عکس بعد از آپلود
    نوشته شده توسط behnam shamlo در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 22:42 عصر
  2. سوال: چطوری میشه یک فایل تکست رو باز کرده و بعد از ویرایش ذخیره کنیم؟
    نوشته شده توسط hasht.rood در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 11:17 صبح
  3. تغییر سایز کریستال بعد از تغییر پرینتر
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1390, 12:53 عصر
  4. چه طوری می تونیم سایز یک عکس رو تغییر بدیم
    نوشته شده توسط alih110 در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 14:24 عصر
  5. عدم تغییر سایز عکس زمانیکه resulotion صفحه عوض میشه.....
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •