نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود datagridview بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

  1. #1

    چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود datagridview بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    سلام
    چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    protected void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    این وسط چی بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    GridView1.DeleteRow(GridView1.SelectedIndex);

    بعدش برای اعمال تغییرات در دیتابیست باید binding source رو آپدیت کنی.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط matin.soft مشاهده تاپیک
    GridView1.DeleteRow(GridView1.SelectedIndex);

    بعدش برای اعمال تغییرات در دیتابیست باید binding source رو آپدیت کنی.
    موفق باشید
    دوست عزیز ارور میده موقع اجرا.
    Server Error in '/LINQWEBSITE' Application.
    Deleting is not supported by data source 'SqlDataSource2' unless DeleteCommand is specified.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NotSupportedException: Deleting is not supported by data source 'SqlDataSource2' unless DeleteCommand is specified.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [NotSupportedException: Deleting is not supported by data source 'SqlDataSource2' unless DeleteCommand is specified.]
    System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.Execut eDelete(IDictionary keys, IDictionary oldValues) +256
    System.Web.UI.DataSourceView.Delete(IDictionary keys, IDictionary oldValues, DataSourceViewOperationCallback callback) +210
    System.Web.UI.WebControls.GridView.HandleDelete(Gr idViewRow row, Int32 rowIndex) +1231
    System.Web.UI.WebControls.GridView.HandleEvent(Eve ntArgs e, Boolean causesValidation, String validationGroup) +1533
    System.Web.UI.WebControls.GridView.RaisePostBackEv ent(String eventArgument) +245
    System.Web.UI.WebControls.GridView.System.Web.UI.I PostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +42
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) +37
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) +289
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5348

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    سلام به نظرم دلیلش اینه که شما با روش کد اطلاعات رو داخل گرید ریختین که در این صورت فکر نمی کنم رفرش کردن بایند جواب بده
    بهتره با دستور اس کیو ال این کارو انجام بدین و در نهایت ارتباط رو از طریق کد رفرش کنید تا اطلاعات جدید دیده بشه

  5. #5

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط roolinjax مشاهده تاپیک
    سلام به نظرم دلیلش اینه که شما با روش کد اطلاعات رو داخل گرید ریختین که در این صورت فکر نمی کنم رفرش کردن بایند جواب بده
    بهتره با دستور اس کیو ال این کارو انجام بدین و در نهایت ارتباط رو از طریق کد رفرش کنید تا اطلاعات جدید دیده بشه
    چجوری این کار رو کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    سلام
    یک روتین بنویسید و توی توی رویداد Gridview1_CellContentClick باتنی که به دیتاگراید اضافه کردید بنویسید



    private void DeleteDefainLesson()
    {
    try {

    using (SqlConnection cnn = new SqlConnection(GetConnetctionString)) {
    using (SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("DELETE FROM DefineLessonDetails WHERE DefLessonRowID = @DefLessRow", cnn)) {
    cmd1.Parameters.AddWithValue("@DefLessRow", Convert.ToInt32(MyGridview1.CurrentRow.Cells("ColR owID").Value));
    cnn.Open();

    if (MessageBox.Show("اگر مايل به حذف اين رديف هستيد دكمه تاييد را بزنيد", "حذف", MessageBoxButtons.YesNo) == System.Windows.Forms.DialogResult.Yes) {
    cmd1.ExecuteNonQuery();

    }
    }
    cnn.Close();
    }

    } catch (Exception ex) {
    MessageBox.Show("پیام خطا...");
    }

    }

  7. #7

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    من از linq استفاده کردم.
    من یه ستون یه گرید ویو اضاف کردم و یه باتن داخلش گذاشتم.
    حالا میخوام وقتی روش کلیک میشه اون سطر از گرید ویو و دیتابیس حذف بشه!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چجوری یک سطر از گرید ویو با دگمه ای که توسط خود گرید ویو بهش اضاف کردم رو حذف کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    من از linq استفاده کردم.
    من یه ستون یه گرید ویو اضاف کردم و یه باتن داخلش گذاشتم.
    حالا میخوام وقتی روش کلیک میشه اون سطر از گرید ویو و دیتابیس حذف بشه!
    فرض می کنیم شما با این کد یه ستون حاوی باتن deleteدرون گرید اضافه کردین

    private System.Windows.Forms.DataGridViewButtonColumn Column1;
    this.Column1.HeaderText = "delete";
    this.Column1.Name = "Column1";
    this.Column1.Text = "delete";
    this.Column1.UseColumnTextForButtonValue = true;


    حالا می خواهیم با فشار دادن دکمه هر سطر اونو حذف کنیم اینطوری :

    در رویداد CellMouseClick گرید تون می نویسین


    private void dataGridView1_CellMouseClick(object sender, DataGridViewCellMouseEventArgs e)
    {

    //اندیس ستون مربوط به دکمه حذف
    if (e.ColumnIndex == 4)
    {
    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.Rows[e.RowIndex]);

    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1392, 18:47 عصر
  2. سوال: انتخاب یک سطر از گرید ویو با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 00:32 صبح
  3. مشکل با حذف یک سطر از گرید ویو
    نوشته شده توسط nafiseh.s در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 22:11 عصر
  4. گرفتن مقدار یک سطر از گرید ویو که در حالت TemplateFieldهست
    نوشته شده توسط hamide_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 12:26 عصر
  5. سوال: انتخاب یک سطر از گرید ویو و حذف ان رکورد انتخاب شده
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1388, 21:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •