نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: به دست آوردن نام عکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehran788
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    453

    به دست آوردن نام عکس

    سلام
    اگه من پشت زمینه یک دایو رو عکس قرار بدم تو کد های جاوا اسکریپت چطور می تونم اسم یا آدرس عکس رو پیدا کنم.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    30
    پست
    1,313

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    سلام
    متوجه نشدم میخواید چیکار کنید دقیقا!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    28
    پست
    661

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    پلاگین فایرباگر نصب کن واسه فایرفاکس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehran788
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    453

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehbod.rayaneh مشاهده تاپیک
    سلام
    متوجه نشدم میخواید چیکار کنید دقیقا!!!
    درکل می خوام یه اسلاید سو درست کنم هر چند ثانیه یک بار عکس رو عوض کنه
    حالا واسه این کار من می خوام بیاد و اسم عکس رو بررسی کنه و عکس بعدی که قراره نمایش داده بشه رو لود کنه
    حالا ممن می خوام تو اون دایوی که عکس رو توش گذاشتم اسم یا مسیر عکس رو بدست بیارم تا بدونم در حال حاظر کدوم عکس در حال نمایشه
    البته یه راه دیگه هم وجود داره:
    من یادمه زمانی که با ویژوال بیسیک کار می کردم یه متغییر هایی داشت که وقتی بهش مقداری میدادی اون مقدار تا زمانی که برنامه رو ببندیم از بین نمی رفت یعنی وقتی من یک تابع رو فراخوانی کردم و توش یک متغییر به نام a بود که مقدار مثلا 3 رو بهش داده بودم.بار بعد که تابع رو فراخوانی می کردم مقدار سر جاش بود و از بین نمی رفت.نمی دونم همچین متغییری تو جاوا هست یا نه و اگر هست چطور تعریف میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    30
    پست
    1,313

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    من بازم دقیق متوجه نشدم!
    شما میخواید 1 اسلایدر بسازید ک بعد از هر 10 ثانیه عکس را ب ترتیبی ک شما گفتید عوض کنه ولی در شورع مجدد از 1 عکس خاص استفاده کنه! درسته؟
    اگه اینی هست ک من گفتم خوب دیگه نیاز ب این همه گنگستر بازی نیست!
    شما عکسا را ب ترتیب قرار بدید و ب عکس اولی ک میخواید با شروع نمایش داده بشه 1 کلاس بدید! و بعدم در جاوا بگید ک این کلاس اولین عکسه! همین!
    اگرم غیر از اینه ک دوباره توضیح بدید!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehran788
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    453

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    اصلا بیخیال سوال من
    سواالم رو ایننطور می پرسم اگه بخوام یک اسلایدر بنویسم چیکار باید بکنم؟
    توصیحی هم که شما دادین درباره کلاس و غیره اصلا متوجه نشدم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    30
    پست
    1,313

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    خوب از اول بگید میخوام اسلایدر بسازم!!! عجبا!
    ببینید ... اسلایدر را با 2 تا زبان میشه نوشت! 1. جاوا اسکریپت 2. css3
    برا جاوا اسکریپ میتونی از کتابخانهای جاوا اسکریپت مث جیکوئری هم استفاده کنید ک اکثر اسلایدرایی ک توی نت هست از همین استفاده میکنن!
    حالا اگه با جاوا اسکریپ میخواید ک 1 اسلایدر خوب ساختن 1 ذره زمان میبره! ولی توی نت آموزشش هست! توضیحی لازم داشت بگید تا بدم!
    اگه با سی اس اس هم میخواید بنویسید ک بازم آموزشش توی نت هست! اونم اگه توضیحی لازم دارید بگید!
    در کل الان حس و حااااال اسلایدر ساختن نیست! والا!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehran788
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    453

    نقل قول: به دست آوردن نام عکس

    ممنون دوست عزیز از راهنماییت

تاپیک های مشابه

  1. به دست آوردن نام و IP سیستم های متصل به شبکه ؟؟؟
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 19:19 عصر
  2. سوال: بدست آوردن نام عکس Picturebox
    نوشته شده توسط ahmad_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 16:37 عصر
  3. به دست آوردن نام کامپيوتر
    نوشته شده توسط user2535 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 15:05 عصر
  4. به دست آوردن نام nodeکلیک شده تو treeview
    نوشته شده توسط toopak در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1388, 21:42 عصر
  5. به دست آوردن نام سرورها در شبکه
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 آبان 1385, 17:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •