نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!

  1. #1

    Question علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!

    [IMG][/IMG]


  2. #2

    نقل قول: علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!

    سلام ... تا اون جایی که من فهمیدم .... و Erorr میگه ... دیتا بیس باز نکردی... باید Sqlcon.open() رو بعد از Sqlconnection قرار بدی...

  3. #3

    نقل قول: علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!

    این خطا میتونه دلایل زیادی رو داشته باشه از جمله خراب بودن Database.اگه مشکلی در پروژه و بانک اطلاعاتی وجود نداشته باشد دیتابیس تون و در پوشه پروژه قرار بدید و از پنجره Server explorer مجدد وارد پروژه کنید(اتچ کنید).با آدرس دهی دیتابیس از طریق Web.Config احتمالا مشکل شما حل خواهد شد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    29
    پست
    661

    نقل قول: علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!

    user instance=trueبزار تو کانکشن

  5. #5

    نقل قول: علت این خطا چیست ؟ لطفا راهنمایی کنید !!!

    دیتابست رو یه بار open و بعد از اجرای دستوراتت اون رو close کن

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 11:46 صبح
  2. سوال: لطفا راهنمائی کنید علت این خطا چیه؟
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 16:40 عصر
  3. علت این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط clover در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1388, 16:28 عصر
  4. سوال: لطفا راهنمایی کیند کسی میدونه علت این خطا چی
    نوشته شده توسط mahdizaker در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1388, 21:40 عصر
  5. سوال: این مشکل از کجاست (لطفا راهنمایی کنید خیلی گیرشم)
    نوشته شده توسط mmnoody2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1388, 08:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •