نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دانلود فایل با جاوا اسکریپت(یا با php)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    Question دانلود فایل با جاوا اسکریپت(یا با php)

    با عرض سلام یه سوال داشتم.تصور کنید که وبسایتی هست که مطالبش به این صورت لینک داده میشه
    www.site.com/p1
    مثلا پست 300 این سایت به صورت www.site.com/p300 است حالا ما میخواهیم که نرم افزاری بنویسیم که توی تمامی این لینک ها مثلا تا 500 بره و هرچی عکس با id مشخص توی صفحه هست دانلود کنه.
    حالا مشکل اینه که نمیدونم چجوری میشه با جاوا اسکریپت عکس دانلود کرد.میشه با جاوا اسکریپت میشه عکس دانلود کرد؟شما چی پیشنهاد میکنید کمی (خیلی مبتدی)php بلدم میشه با اون این برنامه رو ساخت؟توی انجمن گشتم و یه موضوع تقریبا مشابه رو پیدا کردم ولی جوابگوی نیازم نبود.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza es
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    سرزمین اتش
    پست
    167

    نقل قول: دانلود فایل با جاوا اسکریپت(یا با php)

    عاقایون کسی نیست جواب بده؟حداقل یه کار های ابتدایی هم میگفتین راضی میشدم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: دانلود فایل با جاوا اسکریپت(یا با php)

    تابع زیر رو برای دانلود فایل ها استفاده کنید :
    var downloadURL = function downloadURL(url) {
    var hiddenIFrameID = 'hiddenDownloader',
    iframe = document.getElementById(hiddenIFrameID);
    if (iframe === null) {
    iframe = document.createElement('iframe');
    iframe.id = hiddenIFrameID;
    iframe.style.display = 'none';
    document.body.appendChild(iframe);
    }
    iframe.src = url;
    };

    البته با JQuery خیلی راحت تره :
    $('a#someID').attr({target: '_blank', 
    href : 'http://localhost/directory/file.pdf'});


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: دانلود فایل با جاوا اسکریپت(یا با php)

    ببینم منظورت از دانلود، دانلود و زخیره تو سرور خودته دیگه آره؟؟؟؟
    چون میشه با دات نت این برنامه ای که می خوایی رو نوشت.
    به این صورت که یه وب سرویس با php بنویس که عکس بگیره زخیره کنه
    یه اپلیکیشن با دات نت بیاد عکس ها رو دانلود کنه بعد به وب سرویست بفرسته که تو سرور خودت زخیره شه
    یه زره پیچیدس ولی چون php زیاد بلد نیستم این راه به زهنم رسید.
    من خودم این کارو قبلا کردم
    جوری که یه هاست php رایگان ساختم یه وب سرویس توش گزاشتم که rss بی بی سی فارسی رو بگیره تو فایل زخیره کنه و من از سایت خودم اونو ببینم، چون که سرور php استرالیا
    بود و می تونست بدون فیلتر به rss بی بی سی دسترسی داشته باشه.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: دانلود فایل با جاوا اسکریپت(یا با php)

    اینارو تو گوگل جستجو کن:
    1 - خواندن و نوشتن فایل با php
    2 - وب سرویس دریافت عکس با php
    3 - ارسال داده به وب سرویس با دات نت

    که من 2 و 3 رو دارم البته ارسال متن نه عکس

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای دانلود فایل با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط one hacker alone در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 20:38 عصر
  2. سوال: قرار دادن لینک یک فایل جاوا اسکریپت در صفحه PHP
    نوشته شده توسط programerp در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 21:15 عصر
  3. سوال: کش کرد فایل های جاوا اسکریپت و Css
    نوشته شده توسط sadeghi@1890 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1388, 11:17 صبح
  4. آیا راهی برای فشرده کردن css هست ( مثل فایل های جاوا اسکریپت )
    نوشته شده توسط soooot در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 18:15 عصر
  5. معادل دستورات جاوا اسکریپت زیر در Php چیست؟
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 14:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •